JC Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 Brak śniegu spowodował, że zmieniłem opony na zimowe (choć kilka osób pewnie powie - po co? ) spakowałem parę nart tzn. parę par nart, nowe, jedno częściowe wdzianko wzór Majster 2013, aparat, kamerę, gogle itp. i wsiadłem w auto kierując koła przedniego układu przeniesienia napędu w kierunku zachodzącego słońca. Gdzię mnię Zotto Zero poniosą... Zobaczymy! Obecuję pisać! Jacek Mobilnie Jacek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 Niecierpliwie czekam aby się dowiedzieć dokąd to "koncern Pirelli" zawiezie JC. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 wsiadłem w auto kierując koła przedniego układu przeniesienia napędu w kierunku zachodzącego słońca. Gdzię mnię Zotto Zero poniosą... Zobaczymy! Obecuję pisać! Jacek Mobilnie Jacek Chcesz powiedzieć że ruszyłeś z domu i nie wiesz gdzie jedziesz? że to nie zaplanowane? przepraszam na moment, muszę się wyśmiać:biggrin::biggrin: ................:biggrin: ...................:biggrin:........ no...no... nie poznaję Cię:applause:, ale w życiu w to nie uwierzę, nawet jak bym siedział u Ciebie w samochodzie, to też bym nie wierzył że jedziemy w miejsce nieznane i ze decyzja zapadnie na voralpinerkreuz:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 ... nowe, jedno częściowe wdzianko wzór Majster 2013... Wybaczcie... ja czytam wybiórczo Poproszę zdjęcie w tym czymś :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 Salzburg - do celu 360 km Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 W Alpach Retyckich u podnóży Monte Sobretta 3296m.n.p.m. kolejny raz tej jesieni spadł śnieg,który powyżej 2200m.n.p.m. poleży już dłużej (do wiosny?) http://www.santacaterina.it/it_serv_webcam.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 Salzburg - do celu 360 km Mobilnie Jacek Do Tyrolu jest 100 mniej , S-land to już w ogóle odpada - czyżby Sulden albo jakiś swajcarski skigebiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 Ale widoki! Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 Juz lepiej Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 No nareszcie Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 Ależ nas trzyma w niepewności i buduje napięcie.:cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 Jacek Citchcock ...:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 No to jestem na miejscu. Bagaże w pokoju, internet po walce podłączony, mogę nadawać. Jak uda mi się podłączyć komórkę, to wstawię zdjęcie i wtedy wszystko będzie jasne. Chyba... W hotelu czuję się jak w Japonii. Tylko w recepcji mówią w innym języku niż JAPANISE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 JC chyba szuka noclegu. :wink: Ruszył na szybko nie bardzo wiedząc gdzie jedzie to i noclegi nie zaklepane. : :tongue: :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 JC chyba szuka noclegu. :wink: Ruszył na szybko nie bardzo wiedząc gdzie jedzie to i noclegi nie zaklepane. : :tongue: :stupid: Jednak znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 W Sulden jest, jestem pewny na 99,99% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 (edytowane) W Sulden jest, jestem pewny na 99,99% Też tak obstawiam. Co prawda zdjęcia które wstawił JC by tego nie potwierdzały. Ale może się wybrał przez Brenero i Merano do Soldy.Czyli inną drogą niż my jechaliśmy. :angel: Albo,... Schnalstal : in Maso Corto Edytowane 16 Listopad 2013 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 Zdjęcia po drodze 100% Brener, dalej nie ma, ale zostają tylko: Masso, Solda, bo na Marmolade, za wcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 Szerloki ... I wszystko jasne! Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 Wybaczcie... ja czytam wybiórczo Poproszę zdjęcie w tym czymś :biggrin: No pewnie, że pewnie! Będzie, bo jest zajebiste. Będę wyglądał jak mechanik na przerwie Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 Czyli MasoCorto:) Czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 (edytowane) Szerloki ... I wszystko jasne! Mobilnie Jacek Watsonie.: Co więc jest takie jasne? :mellow: Chyba to,że ten kościółek jest w Maso Corto.:biggrin: Edytowane 16 Listopad 2013 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 Jesienne Alpy Watsonie.: Co więc jest takie jasne? :mellow: To gdzie jestem. Przecież na podstawie tego zdjecia od razy wiadomo gdzie jestem. Figo! Nie wiesz? Maso, Maso Na jutro pogoda zapowiada się... Będzie widać krzyż! Figo i znowu zagadka, dlaczego tak napisałem? Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 A tu http://pixabay.com/en/church-chapel-christian-mountains-206650/ zdjęcie (nie moje :frustrating:) od strony wejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 A tu http://pixabay.com/en/church-chapel-christian-mountains-206650/ zdjęcie (nie moje :frustrating:) od strony wejścia. Zgadza się! To teraz pytanie: dlaczego napisałem o pogodzie i krzyżu? Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi