JurekByd Napisano 15 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 Mam 1 miejsce na wyjazd do doliny Oetztal do dwóch topowych ośrodków - Soelden i Obergurgl/Hochgurgl.Wyjazd w piątek wieczorem 22.11 z Bydgoszczy przez Wrocław - mieszkamy w Langenfeld - w cenie mamy wstęp na basen i sauny . Jeździmy 4 dni na nartach - od soboty do wtorku włącznie . Koszt dojazdu 350 zł , kwaterka ok.20 e/dziennie czyli ok.60 e za cały pobyt.W Obergurgl/Hochgurgl jest przedsezonowa zniżka na karnety - dorosły płaci jak senior.:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 15 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 Jakis telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logos Napisano 15 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 Witam Jestem zainteresowany, jestem z Bydgoszcy. Mój tel. 601611518 Pozdr Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 18 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Zostały jeszcze 2 wolne miejsca w aucie u naszego kolegi fikola , ale jedzie on tylko na 3 dni,czyli powrót w nocy z poniedziałku na wtorek . Startuje z Nysy przez Wrocław,Zgorzelec .... Aktualnie czynnych jest po 60 km tras w obu ośrodkach - jest to chyba w tej chwili najszersza oferta narciarska w Alpach - tu na zachętę parę fotek z ostatniego weekendu i ma jeszcze coś dosypać w najbliższych dniach , więc zapowiadają się świetne warunki - http://www.alpinforum.com/forum/viewtopic.php?p=4945597#p4945597 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 więc zapowiadają się świetne warunki - http://www.alpinforum.com/forum/viewtopic.php?p=4945597#p4945597 Czy jazdę off piste też przewidujesz??? Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 18 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Czy jazdę off piste też przewidujesz??? Pozdro Wiesiek Oczywiście Wiesiu - zawsze się modlę o chociażby 30 cm dziennie świeżego puchu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Oczywiście Wiesiu - zawsze się modlę o chociażby 30 cm dziennie świeżego puchu... To mi stanowczo nie odpowiada - 30 cm - ok ale nie dziennie tylko NOCNIE. W dzień - słoneczko poproszę i mróz tak z -10 aby puch się nie zepsuł. Jak ostatnio na Pitztalu. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi