janek57 Napisano 9 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2013 Dolomity . Na razie nie. Za dużo rodaków. Austria . Chyba zbyt ponura . We Włoszech poza Dolomitami (tam kilka ofert w podobnej cenie do mojej) nic tańszego nie znalazłem i wpłaciłem już zaliczkę na najtańszy czyli grudniowy termin . Dojazd, wyżywienie (śniadania i obiadokolacje) ,ubezpieczenie SKI ,skipass obejmujący: Bormio,Santa Caterina, Valdidentro w cenie 2115zł.Region Alta Valtellina mieścina Santa Caterina. Rok temu było tak jak na filmiku, który jak widać po dacie nie jest mój. Też mam ,ale nie pokażę ,oj nie:biggrin:Oby w tym sezonie było podobnie to będę zadowolony:cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 9 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2013 Ja też w tym samym regionie (Dolomity)co w zeszłym sezonie (Alta Badia), ale po drugiej stronie Passo Gardena: http://www.skionline.pl/stacje/wlochy-poludniowy-tyrol-val-gardena-groden,osrodek,618.html, a spanie tu: http://www.residencemagdalena.com/en/Default.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 9 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2013 13 grudnia 2013 r. w piątek wyjeżdżam.Oby te trzynastki i dzień tygodnia nie przyniosły pecha:frown::Hupon ty dopiero w marcu jak to masz w zwyczaju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 9 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2013 . Tam, wiesz gdzie, wiesz kiedy z kim i o której cóż więcej dodać, będzie podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 9 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2013 Tak, połowa marca, ale myślę, że sezon na "miejscu" też będzie udany (nowe wyciągi). Pewnie się spotkamy na jakiejś górce (Skrzyczne, SON, Stożek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 9 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2013 Tak, połowa marca, ale myślę, że sezon na "miejscu" też będzie udany (nowe wyciągi). Pewnie się spotkamy na jakiejś górce (Skrzyczne, SON, Stożek). Stawiam na dobre warunki na polskich stokach dopiero w styczniu. Do zobaczenia na stoku:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi