jodek1 Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 tłumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 tłumy Nooo! Ruch na stoku jak nie wiem co!:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 SB ma zawsze wykupione trasy na wyłączność. Parę lat temu ze Schladming ma takie same zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Link do kamery: http://www.skionline.pl/pogoda/kamery-na-stokach,wlochy-solda-sulden,kamera,930.html Należy kliknąć w godzinę 10.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Link do kamery: http://www.skionline.pl/pogoda/kamery-na-stokach,wlochy-solda-sulden,kamera,930.html Należy kliknąć w godzinę 10.00 O 11:00 Asy narciarskie też są tylko stoją bliżej krzesła:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 O 11:00 Asy narciarskie też są tylko stoją bliżej krzesła:smile: Ale ruch w Soldzie!!! To się chłopaki wystoją! :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Należy kliknąć w godzinę 10.00 Jak będziecie nas szukać to; jeden gruuuby na czarno jeden chudy na czarno i jeszcze jeden chudy na pomarańcowo - takie mniej więcej "roboty drogowe" :cheerful: :applause: Musiałem jeszcze raz rzucić okiem na podpowiedzi Figo i teraz sam już nie wiem bo na zdjęciu jest trzech chudych! Reszta jakby się zgadza. Dobrze, że usunęliście gapowiczów bo w tłumie to byłoby trudno Was rozpoznać. Ale wiadomo! Jak kadra trenuje to stok zamknięty dla turystów! :wink: Ja natürlich:smile: Kwatera główna robi bardzo miłe wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Ale ruch w Soldzie!!! To się chłopaki wystoją! :laughing: Skoro wszyscy wolą owczym pędem np.na Pitztala,albo do Soelden to my tutaj mamy pustki.Prócz kilku ekip klubowych,trenujących na bramkach to nas "cywilnych" było max 10 osób.Pogoda nas nie rozpieszczała dzisiaj.Silne wiatrzysko,płaskie światło powodowało problemy z błędnikiem.Ale kiedy świeciło słoneczko to była bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Ten jeden, taki żółto-piaskowo podobny, to nawet tam stał o jeszcze o 14-tej!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Musiałem jeszcze raz rzucić okiem na podpowiedzi Figo i teraz sam już nie wiem bo na zdjęciu jest trzech chudych! Ach ten obraz z kamer, wszystko spłaszcza:tongue:, ta trasa co jest w tle na kamerce wygląda płasko, a wcale płaska nie jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 SB, musisz zmienić avatar, bo już jesteś w nieaktualnym stroju Kiedy bedą zdjęcia z wyjazdu?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 (edytowane) to dzisiaj pogodę macie idealną http://www.bergfex.it/sulden-ortler/webcams/c3467/ no i ta kolejka o 8:45:laughing: Edytowane 5 Listopad 2013 przez jata_70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 Komedia z tym tlokiem na trasach.Ale przed sezonem tam tak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 to dzisiaj pogodę macie idealną http://www.bergfex.it/sulden-ortler/webcams/c3467/ no i ta kolejka o 8:45:laughing: Obraz z 14:30 Figo:confused:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 Permanentna inwigilacja )).Dzisiaj była baja.Daliśmy nieźle w palnik (wiadomo imieniny SB).Z tej okazji solenizant strzelił kilka razy setkę,ale taką w kilometrach na godzinę.Najwyższy zanotowany pomiar 105 km/h.Ja musiałem o 15tej się ewakuować. W wypożyczalni nie mają mojego modelu nóg aby można podmienić. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 No to najlepszego dla SB!!! Akurat dziś kupiłem butelkę dobrego wina - chyba przeczucie,że będzie okazja - więc przede wszystkim za solenizanta i za całą ekipę również! :wink: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2013 Ja będę jeździł tam od piątku 08-11. SB telefon masz jakby co. Można bombarino machnąć w przerwie na obiad. To jak chłopaki już będą tak objeżdżone z tym sezonem to może w piątek pokażą nam parę białych sztuczek na stoku :wink: Fuj z takimi trunkami :tongue: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 No to się chłopaki dzisiaj nie wygrzeją oj nie wygrzeją. mam nadzieję, że do piątku się wypada. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 Taaa, oni się bardzo dziś, ale nagrzeją, przy takiej pogodzie!:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pier Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 Witam wszystkich , Ja Jestem ten trzeci z SB i Figo. Dzis zgrzalismy się zjazdem miejscami po pas w nawianym puchu. :frown:: Ale jutro ma być lepiej.:happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 Dzisiaj zrobiliśmy łącznie ze 150km,na nartach i samochodem.W tym 148km samochodem,przejechliśmy się do Austrii i spowrotem. Wracając do jazdy na nartach.Na górze wszystkie ekipy klubowe wymiękły.Tylko my założyliśmy dziewiczy ślad,czasem brnąc po kolana,a czasem głębiej w puchu lub co gorsze w nawianym śniegu.To było doznanie dość ekstremalne,trzeba to przyznać.A duło nieludzko,krzesło zatrzymywało się kilka razy nim wyjechaliśmy na górę.A puste krzesła przybierały przedziwne pozy,czasem wydawało się,że zachaczą o słup. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 Figo,jakby kto przewidział taką pogodę,to bym Wam pożyczył K2 Hellbent i Coombacki,choć wiem,że nawet na biegówkach dalibyście radę. :wink: Zawłaszcza te pierwsze dostarczają niezwykłych wrażeń... Jutro już będzie ładnie (tak myślę) i pośmigacie na świeżym,ubitym śniegu. :angel: Pier,witaj na Forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 Dzisiaj zrobiliśmy łącznie ze 150km,na nartach i samochodem.W tym 148km samochodem,przejechliśmy się do Austrii i spowrotem. Wracając do jazdy na nartach.Na górze wszystkie ekipy klubowe wymiękły.Tylko my założyliśmy dziewiczy ślad,czasem brnąc po kolana,a czasem głębiej w puchu lub co gorsze w nawianym śniegu.To było doznanie dość ekstremalne,trzeba to przyznać.A duło nieludzko,krzesło zatrzymywało się kilka razy nim wyjechaliśmy na górę.A puste krzesła przybierały przedziwne pozy,czasem wydawało się,że zachaczą o słup. Czyli pojechaliście tam na 5 dni i jeden dzień przebimbaliście - postawa niegodna narciarza... powinniście dostać czerwieńca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 Czyli pojechaliście tam na 5 dni i jeden dzień przebimbaliście - postawa niegodna narciarza... powinniście dostać czerwieńca! Ale my nie zostwiamy jednego dnia z 5 biwakując w knajpach po 2 godz dziennie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 2 godziny dziennie? Ja też nie:rolleyes:: Tak czy siak - postawa niegodna narciarza, ale widocznie tak lubicie Mam nadzieję ze pogoda nie da Wam jutro powodu do spędzenia czasu inaczej niż na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi