gregor_g4 Napisano 5 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2014 hmm, chyba w piątek w ZET ostatni dzień jest jeśli się nie myle no i do piątku też można słać foty do TVN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 5 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2014 Racja! Przecież dziś jest środa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 5 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2014 Jeszcze jest szansa dzis, jutro i piatek oraz TVN 5 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 5 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2014 a te przesłane zdjęcia można gdzieś zobaczyć ? bo jedno posłałem i sam nie wiem czy zawieruszyło się gdzieś w odmętach internetu:confused:: , czy też normalnie się nie spodobało żurorom:sorrow::wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 5 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2014 Zdjecia są wyświetlane na profilu fb, oraz stronie www Start do nart. Zdjęcie prze o-ski wyświetlone było na fb właśnie wśród nadesła ych. Moje pare dni temu też zostało wrzucone na fb i przyznam moje nadzie wzrosły Ale ostatnie dwa dni wygrały zdjęcia nigdzie wcześniej nie publikowane. Więc już się oswajam z myślą, że do drużyny ZET nie dołącze Jutro wysyłam do TVN jeszcze Wysłane za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 5 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2014 A jak to jest w regulaminie? Można i tu i tu nadesłać to samo zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek96 Napisano 5 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2014 Ja tak właśnie zrobiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 5 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2014 Czyli widzę strategia "YOLO" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Takie poszło Od 15 do 18 nie rozstaje się z telefonem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Dobre! Może sie uda w Zetce albo w TVN i spotkamy sie w Solden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Takie poszło Od 15 do 18 nie rozstaje się z telefonem! Twoje szanse są duże - w końcu narty masz Atomic-a:biggrin::biggrin: Pytanie jest jednak zasadnicze: gdzieś ty takie piękne deseczki wyszpakał? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek96 Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Dokładnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek96 Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Czyli widzę strategia "YOLO" Dokładnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Radio Zet mnie nie chce :( :( Z samego rana jeszcze wyślę do TVN-u. Narty kiedyś należały do mojego wujka. Potem miał je mój tata - po prostu mu zabrał. A teraz mam je ja, na taki właśnie użytek ale zostawię je sobie i za X lat będzie niezła pamiątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 8 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2014 Niestety... Start do nart nie dla mnie Ale szczerze gratuluję tym forumowiczom, którzy jadą! Rozmontujcie ten wyjazd! :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 8 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2014 A to tvn juz wybral ekipe? Gdzie mozna obejrzec ich zdjecia? Wysłane za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 8 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2014 dziendobry.tvn.pl -----> konkursy -----> start do nart Sa wypisano laureaci, sa zdjęcia i ciekawe komentarze oraz tezy :stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2014 Niestety... Start do nart nie dla mnie Rowniez nie dla mnie... Następnym razem zapisze się do ekipy skionline! Może to nie darmoszka,ale klimat jest! :cheerful: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 8 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2014 Albo już teraz zaczniemy odkładać kasę na poczet przyszłorocznego zdjęcia - coś w stylu: w ręce trzymam diamenty i siedze na koniu, tyłem. Do tego dodamy pięknych ludzi, helikoptery w ogniu, pioruny, lasery i w ogóle wszystko! :-) :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2014 Cześć Niestety... Start do nart nie dla mnie Ale szczerze gratuluję tym forumowiczom, którzy jadą! Rozmontujcie ten wyjazd! :-) Cymbały ROCHU. Fajny pomysł i świetne zdjęcie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2014 Cześć Nie mogę edytować - dziwne. Rochu myślę, że można odnieść wrażenie, że to nie Ty jesteś na tym zdjęciu - rozumiesz, przypadkowy szaleniec... Mam zresztą wrażenie, że to konkurs nie dla Ciebie - tylko byś się tam w....ł. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 9 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2014 dziendobry.tvn.pl -----> konkursy -----> start do nart Sa wypisano laureaci, sa zdjęcia i ciekawe komentarze oraz tezy :stupid: kilka zdjęć na prawde jest pomysłowych i kreatywnych, ale np to z balonami i na polu z żółtymi kwiatami, to wg mnie jest fotomontaż... Dlatego też nie dziwie się, że komentarze są takie a nie inne. Ale patrząc po tym, że konkurs jest co roku i ocenia się kreatywność to mam "pomysła" na przyszly rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larino Napisano 9 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2014 teraz wszyscy będą cały rok czekać na następną edycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi