ROCH Napisano 21 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2013 Ale wcześniej prawie biodrem po ziemi pojechała Myślę, że niewiele czołowych prezenterek telewizyjnych byłoby na tyle odważnych, żeby wziąć udział w takim projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2013 Kinga zupełnie inaczej wygląda w TV niż na tym zdjęciu... :tongue: Ale szczerze powiem,że wolę ten bardziej naturalny wizerunek - tak mimo wszystko fajniej! :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 21 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2013 Byłem kiedyś w Maso podczas Polskich Dni - bardzo wiele osób w tv wygląda zupełnie inaczej :D Oczywiście łatwiej było rozpoznawać panów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 21 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2013 Ale Kinga wygląda na tym zdjęciu jak jakaś babcia :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2013 Byłem kiedyś w Maso podczas Polskich Dni - bardzo wiele osób w tv wygląda zupełnie inaczej :D Ja już miałem przyjemność poznać wiele osób z forum w realu, znając te osoby wcześniej z zdjęć i generalnie wszyscy wyglądają inaczej, do tego stopnia że zdarza się naprawdę nie skojarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2013 Ale Kinga wygląda na tym zdjęciu jak jakaś babcia :laughing: To samo mi się cisło na usta,ale... bądź dżentelmenem! :wink: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 21 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2013 Ja już miałem przyjemność poznać wiele osób z forum w realu, znając te osoby wcześniej z zdjęć i generalnie wszyscy wyglądają inaczej, do tego stopnia że zdarza się naprawdę nie skojarzyć. Rozumiem, że różnice oczywiście na "+"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pih Napisano 21 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2013 http://5z8.info/malicious-cookie_h7k5un_rickroll otwarte stoki w sezonie 13/14 juz w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Dzisiaj o 9:50 w Dzień Dobry TVN zobaczycie, co działo się w Sölden / Soelden / Solden podczas otwarcia sezonu narciarskiego Start do nart do nart 2013/2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Właśnie oglądałem. Szkoda liter aby opisywać te "rwane" wypociny TVN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Właśnie oglądałem. Szkoda liter aby opisywać te "rwane" wypociny TVN. Ale "jakieś" wrażenie to na Tobie zrobiło - i o to chodzi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Darex85 Napisano 14 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2014 dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Darex85 Napisano 14 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2014 nabijam posty tgz spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 "Start do Nart" w Tatrzańskiej Łomnicy Zima nadchodzi w Tatry, więc jest okazja, aby pojechać do Tatrzańskiej Łomnicy, gdzie w piątek 24 stycznia rozpoczyna się impreza dla polskich narciarzy. Skionline jest patronem medialnym ( Jacek niech sprostuje w razie czegoś). Tutaj link do opisu wydarzenia: http://www.skionline.pl/stacje/start-do-nart,relacje,id,98.html Ja się wybieram, jakby ktoś jechał, to możemy umówić spota skionline.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaka Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 (edytowane) Ja się wybieram w piątek na trzy lub cztery dni, ale dotrę do Łomnicy na wieczór. Na stoku planuję być w sobotę rano. Czy impreza jest równolegle w Łomnicy i w Szczyrbskim? Możemy zorganizować małe spotkanko. Edytowane 21 Styczeń 2014 przez kaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Muzyka Start do Nart Płyta Start do Nart Zima 2014 to idealne muzyczne tło dla zimowych aktywności i wypoczynku podczas ferii. Dowiedz się więcej o tym albumie. To pierwszy album marki "Start do Nart" znanej z anteny oraz zimowych aktywności Radia ZET. Składanka to dwupłytowa kompilacja wprowadzająca słuchacza w dwa różne od siebie światy. Pierwsza płyta to czysta energia, moc i przygoda, druga zaś napawa spokojem i wprowadza w dobry nastrój. Więcej informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Logo Skionline jest. Jest dobrze :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryszard Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 i jakie tam sa warunki, dużo śniegu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Ja jutro będę z kolegą od 8. Kask biały z nalepką skionline, kurtka niebieska, plecak żółto czarny. Do zobaczenia. Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 Pojeżdżone. Warunki, jakby to opisać - z jednej strony jeździ się i to już jest OK, przy ogólnym braku śniegu w Tatrach większość tras jest przejezdna. Do ideału jednak musi brakować, ponieważ śnieżenie armatkami na tak dużym obszarze jest trudne. Tak więc ocena tych warunków dobra. Teren ciekawy, bliskość Łomniczaka jest fajna. Jednak takiego charakteru alpejskiego, przestrzeni jak w kotłach na Kasprowym, mnie jest brak. Być może, jeśli dało by się jeździć z samej góry, wrażenie byłoby lepsze. Dużo skiturowców, przewyższenia spore, tak więc ustaliliśmy z kumplem, że musimy to myknąć na turach kiedyś. Parking bezpłatny, toalety rownież, karnet 30€, dojazd OK. Polski obóz reklamowo zabawowy coś tam działa, jak byliśmy, to Pani Ruda proponowała nam herbatkę z cytryną i rozgrzewkę Ogólnie OK. Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 31 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2014 Już po raz czwarty słuchacze Radia ZET i widzowie TVN-u będą mogli powalczyć o tygodniowy wyjazd w Alpy, gdzie na pobliskich trasach trenować będą przed drużynowym pojedynkiem w slalomie gigancie. Drużynom Radia ZET i TVN-u przewodzić będą prawdziwe gwiazdy - zespół Pectus i Kinga Rusin. Partnerem medialnym akcji, która ma na celu skłonić jak największą liczbę rodaków do aktywnego spędzenia zimowego czasu jest, podobnie jak przed rokiem, skionline.pl Do wygrania: - przejazd autokarem na trasie Warszawa-Sölden-Warszawa, - 5 noclegów z wyżywieniem w luksusowym hotelu Aqua Dome, - opiekę instruktorów, skipassy i ubezpieczenie, - profesjonalny sprzęt firmy Atomic na własność: kurtka, spodnie, kask, rękawiczki, gogle, - wypożyczenie nart i butów narciarskich. Więcej informacji na temat akcji Start do Nart Strona internetowa Start do Nart 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 31 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2014 Fotka już wysłana ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 3 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 No to moje zdjęcie wybrane jako pierwsze i jadę do Solden :-))) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 3 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2014 gratulacje, przyznam że zdjęcie pomysłowe, udanego wyjazdu ! po cichu mam nadzieję, że i mnie wylosują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 5 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2014 Ja swoje dziś wrzucę, jak tylko do domu dotre - czyli koło 22. Jest stres! jutro ostatni dzień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi