szarlejak Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 Witam, w piątek zaczyna się start do nart z Radiem Zet. Będzie tam można przetestować narty Atomic. I prośba z mojej strony gdyby ktoś z Was był proszę o info, czy są tam jakieś narty z serii WOMEN AFFINITY (146-148cm), bo w ciemno nie opłaca mi się jechać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacksailor Napisano 14 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2013 Cześć, Był ktoś może na tych testach? Warto się wybrać? Pzdr JS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2013 Start do Nart Miło mi poinformować, że skionline.pl została oficjalnym partnerem Start do nart, akcji organizowanej przez Radio ZET przy współpracy z TVN. To już trzecia odsłona „Start do nart”. Zadaniem akcji jest zaproszenie do uprawiania narciarstwa alpejskiego. Jeżeli nie jeździsz na nartach to zacznij, jeżeli jeździsz to rób to z nami, gwarantujemy wspaniałą zabawę. Podobnie jak w ubiegłym roku otwieramy sezon narciarski akcją Start do nart, której zadaniem jest zebranie dwóch drużyn i stoczenie pojedynku (slalom gigant) podczas wspólnego wyjazdu do Sölden w dolinie Ötztal w Tyrolu. Swoje drużyny tworzą Dzień Dobry TVN pod przewodnictwem Kingi Rusin i Radio ZET pod dowództwem Rafał Brzozowskiego. Żeby dołączyć do jednego z zespołów należy – wysłać swoje zdjęcie w zimowej, narciarskiej scenerii. Autorzy najciekawszych prac wyjadą na sześciodniowe białe szaleństwo do wspaniałego kurortu Sölden w austriackich Alpach, a także otrzymają wysokiej klasy sprzęt narciarski marki Atomic. Szanse na udział w akcji „Start do nart” ma dziesięciu słuchaczy i dziesięciu widzów. Nie liczą się ich umiejętności narciarskie. Przez pierwsze dni spędzone w Austrii będą szlifować swoją formę pod czujnym okiem instruktorów. ZGŁOŚ SIĘ>> Nagroda: Przejazd autokarem 5 dób, 6 dni w Największym Spa w Tyrolu w Hotelu w Hotelu Aqua Domme Wyżywienie Ski pass – Jazda na lodowcach Sprzęt marki Atomic Instruktorzy narciarstwa przez wszystkie dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 Kto się zgłosił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 wieczorem coś wyślę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 tez mam zamiar wziac udzial:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejd69 Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 witam nie mogę wysłać zdjęcia cały czas mam powiadomienie,że niewłaściwe lub brakujące dane co robię nie tak pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 (edytowane) Tylko gdzie lepiej się zgłosić?Do TVN czy Radia Zet? Albo inaczej - Jacek,gdzie możesz "szepnąć słówko"? :wink: :tongue: :applause: Pamiętaj,będzie obszerna relacja! : :biggrin: Może coś wyślę,tylko tyle tych zdjęć do przesortowania... :eek: Edytowane 31 Październik 2013 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 (edytowane) A w ogole to mozna zglosic jedno zdjecie czy wiecej, bo wr egulaminie nic na ten temat nie wyczytalem? Zglosilem sie do Zet, ale jak latwiej w tvn to moze tam tez sie zglosze behe Tez licze na wskazowke od JC Wysłane przez Tapatalk Edytowane 31 Październik 2013 przez gregor_g4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 tylko tyle tych zdjęć do przesortowania... :eek: Pomogę Ci. Było takie jedno, no właśnie tylko gdzie ono jest. ps. skucha zdjęcie ma być własne, no chyba że...:tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 Pomogę Ci. Było takie jedno, no właśnie tylko gdzie ono jest. ps. skucha zdjęcie ma być własne, no chyba że...:tongue: Swego czasu wykasowałem część zdjęć z galerii Skionline,więc niestety znikły z postów.Miałem to uzupełnić,ale i tak już po sezonie,czasu brakowało... Ale wiem o czy mówisz. :wink: Tylko gość na zdjęciu mógłby się nie zgodzić. :redface: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 (edytowane) Usiłowałem się zgłosić,ale czy się udało?Strona w kółko nie chciała pobrać zdjęcia... Edytowane 31 Październik 2013 przez lski@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 Maciek,zapewne chodziło Ci o to: :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 Mam to samo... witam nie mogę wysłać zdjęcia cały czas mam powiadomienie,że niewłaściwe lub brakujące dane co robię nie tak pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 Proszę o informacje jakie są dokładnie problemy przy dopisywaniu się do konkursu. Przekaże je do Radia Zet. Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 Wysłałem zdjęcie,ale nie dostałem żadnego potwierdzenia.Jak można sprawdzić,czy zdjęcie zostało przyjęte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 Proszę o informacje jakie są dokładnie problemy przy dopisywaniu się do konkursu. Przekaże je do Radia Zet. Mobilnie Jacek Po wypełnieniu danych i wysłaniu zdjęcia,ciągle komunikat,że niepełne lub brakujące dane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 Mi się udało wysłać fotkę, po wielu trudach ale się udało. Męczyłem się we wtorek na portalu Zetki. :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 Cześć Chętnie się zgłoszę ale najpierw chciałbym zobaczyc na nartach Kingę Rusin i Rafała Brzozowskiego (nawet nie wiem kto to jest). Chciałbym wybrać kapitana, który będzie dla mnie większym autorytetem narciarskim. Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 1 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2013 I Kinga i Rafał to ,, WYBITNI,, narciarze :stupid: :eek: Wybór będziesz miał trudny :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 1 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2013 I Kinga i Rafał to ,, WYBITNI,, narciarze :stupid: :eek: No to muszę się zarejestrować , może jak się poszczęści to czegoś nowego się nauczę od w/w ::wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 1 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2013 [ Oj żebyś za dużo nie stracił :eek: :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 1 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2013 (edytowane) Mi się udało wysłać fotkę, po wielu trudach ale się udało. Męczyłem się we wtorek na portalu Zetki. :happy: Podziwiam,ja się długo męczyłem i się nie udało,szacun dla gości z radia,którzy to wymyslili ...Swoją drogą,skąd oni biorą takich ludzi i ile im płacą??? Edytowane 1 Listopad 2013 przez lski@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2013 Marudzicie i marudzicie, ale nikomu nie chce się napisać w czym problem! Ja mam możliwość zgłoszenia problemu i rozwiązania go! Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 1 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2013 (edytowane) Napisaliśmy wyraźnie i zgodnie-wielokrotne próby wgrania zdjęcia na formularz kończą się zawsze wyświetleniem na formularzu komunikatu "niewłąściwe lub brakujące dane".Wcześnie plik zostaje wysłany z komputera na formularz,ukazuje się komunikat na formularzu"pobierz przesłane pliki"ale kliknięcie komunikatu na zgłoszeniu"pobierz przesłąne pliki" nie kończy się ich wgraniem na formularz,więc formularz zostaje wysłany bez zdjęcia i stąd w kółko ten komunikat.Co za tym się kryje-nie wiem,bo jestem tylko przeciętnym internautą a nie programistą.Cieszę się,że nie jestem w tym osamotniony.Konkursy dla internautów dotychczas nie sprawiały mi problemów. Edytowane 1 Listopad 2013 przez lski@interia.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi