lski@interia.pl Napisano 29 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2013 Kupię buty Salomon X Max 120 lub 130,nr 28,5.Więcej info tel.694427773 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 29 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2013 Zerknij do internetowego sklepu ski teamu. Z tego co pamiętam są dostępne 130 w takim rozmiarze. Niestety ceny już mocno nie te co na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 29 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2013 Dzięki,ale w normalnej cenie to są wszędzie.Interesuje mnie tylko okazja.Przed chwilą przegrałem licytację na ebay.de,poszły za 222 euro,ja dawałem 221.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 29 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2013 Przed chwilą przegrałem licytację na ebay.de,poszły za 222 euro,ja dawałem 221.. to nie znaczy, że jakbyś dał 223 to byś wygrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 30 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 Oczywiście znam reguły.Najciekawsze,że otrzymałem po aukcji ofertę kupna tych butów za oferowaną cenę,co oznacza,że zwycięzca się wycofał...Zastanowiłem się dlaczego ,pewnie 0 komentarzy sprzedającego to spowodowało i na wszelki wypadek "Angebot an unterlegene Bieter" odrzuciłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi