Tadeusz T Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2014 ... K2 superburnin- niepokoi mnie mało opinii ... O te K2 zapytaj Mig'a 12345. Jego córka ma te narty, tylko nie wiem, czy już na nich jeździła... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2014 K2 Burnin Luv polecam, Superburnin kontynuacja Cloud 9 też ok, D2, rozwinięcie, ale ja wziąłbym K2. Miałem na nogach jedną i drugą dla sprawdzenia, ten mój pierwiastek kobiecy :tongue: K2 są aktualnie jeżdżone. Atomic wcześniej ukradli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2014 masz priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurrrak Napisano 15 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2014 Zakupiłam k2 superburnin....zobaczymy co to za wynalazki jutro mają przyjść kurierem Pytanko jeszcze do butów, flex 60, 70, 80, 90? Waże 50 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2014 Jeżeli sama nie czujesz się na więcej to celuj gdzieś w 80, ale raczej nie mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_kapica Napisano 16 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2014 Powiedzcie mi czy narty http://www.skionline.pl/sprzet/narty,12-13,atomic,cloud-nine,6314.html są tak dobre dla kobiety jak piszą, czy to marketing :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 16 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2014 Powiedzcie mi czy narty http://www.skionline.pl/sprzet/narty,12-13,atomic,cloud-nine,6314.html są tak dobre dla kobiety jak piszą, czy to marketing :smile: Faktycznie są dobre Nie wiem jak akurat ten rocznik, ale moja zona i synowa jeżdżą na Cloud 9 z roczników 2010/11 oraz 2011/12 i widzę, że obie jeżdżą o wiele lepiej niż jeździły na poprzednich nartach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi