sali Napisano 28 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2004 Mam pilne pytanie. Kupilem wlaśnie te narty (jak w temacie) bo cena byla bardzo okazyjna, jestem w miarę początkującym narciarzem. Tylko teraz znalazlem w sieci, że to są narty mlodzieżowe a ja mam 28 lat, czy to może być jakiś problem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lepki Napisano 28 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2004 rossignol power 9 pro Stary glowa do gory nie mazgaj sie! 28 jestes mlody, zabaw sie, najwazniejsze ze dusza sie rwie! ha ha nie wiem, sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 29 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2004 rossignol power 9 pro Jeśli to są juniorki, a myślę że tak to lepiej je sprzedaj . Są za miękie dla dorosłych (zależy jeszcze ile ważysz)... Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sali Napisano 29 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2004 rossignol power 9 pro No ja ważę dosyć malo, tzn. 65kg, ale narty są bardzo twarde, więc jestem dobrej myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 30 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2004 rossignol power 9 pro Jasne rób jak chcesz (żebys tylko nie żałował). Oczywiście życzę Tobie wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkin Napisano 1 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2005 rossignol power 9 pro Moja żona ma dokładnie te narty i jest bardzo zadowolona. Jest to dokładnie juniorski odpowiednik wyczynowej, topowej narty tylko że bardziej miękki. Myślę, że przy twojej wadze będziesz bardzo zadowolony. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sali Napisano 2 Styczeń 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2005 rossignol power 9 pro no już po pierwszych testach, wszystko jest ok, narty są świetne, chociaż jak dla mnie to trochę jeszcze za trudne i za twarde, ale myślę, że z czasem się nauczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi