JC Napisano 29 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2013 Na stronie zamieściłem galerię zdjęć z pobytu na lodowcu Kitzsteinhorn koło Kaprun 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 Szkoda że nie dałeś zdjęcia z kolejką na 20 min w Alpach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 Znaczy się że dojazd na nartach z góry do Alpincenter jest możliwy? Utrzymują go sztucznie, bo chyba śniegu to za wiele tam nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 (edytowane) Szkoda że nie dałeś zdjęcia z kolejką na 20 min w Alpach :biggrin: Jacek nie może robić antyreklamy,zwłaszcza jak się wybiera w interesach... :tongue: Tak swoją drogą,jak na lodowcach nawet w środku tygodnia takie kolejki,to nie wiem czy jechać tam na najbliższy weekend ma sens. To tak jakby wybrać się o Szczyrku w ferie i weekend. :eek: Co do Tauern Spa,to obiekt jest naprawdę piękny i można tam fanie wypocząć albo pobawić się.Ale też przyznam z przyjemnością,że taki Hotel Bukovina ze swoimi termami prezentuje się nie mniej imponująco.W Alpy daleko,ale Bukowina już całkiem blisko... Edytowane 31 Październik 2013 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2013 A jak było na lodowcu Kitzsteinhorn możecie zobaczyć na filmie, który zamiesciłem tutaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2013 Polubiłem na "fejsie" Schmitten in Zell am See i dziś puścili taką fajną fotkę z przygotowań do sezonu: Ciekawe,kiedy coś podobnego zobaczę w naszych górach... : I czy gdziekolwiek u nas miałoby to sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrinx Napisano 8 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2013 Chyba nie bo byłaby do tego jedna trasa o szerokości 20m :-) vrinx using nexus7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi