blofeld Napisano 27 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2004 Witam wszystkich mam pytanie: chcę kupić tanio nowy sprzęt z zeszłego sezonu, zakupy planuję na wiosnę 2005, a więc chciałbym kupić stare modele na wyprzedaży w Berlinie. Czy wiecie, gdzie w tym mieście można zrobić to najokazyjniej i jaką dokładnie porę wybrać? Jeśli wiecie o korzystnych wisennych wyprzedażach sprzętu z zeszłego sezonu w innych miejscach, będę wdzięczny za info! Pozdrawiam Szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lepki Napisano 28 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2004 Tanie zakupy sprzętu w Berlinie ja nie wiem gdzie w Berlinie. ale zob. www.sport65.de np. niedawno mieli Dynastarz Skicross 10 2004/05 z topowymi Look za 269 Euro w Plosce taki sprzet kosytuje ponad 500 Euro a Poza tym to www.ebay.de!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blofeld Napisano 29 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2004 Tanie zakupy sprzętu w Berlinie tak, tylko ze sklep mają pod granicą francusko niemiecką. a ja przez internet nie chce kupowac, chce znalezc ttradycyjny sklep z obnizkami posezonowymi w Berlinie. Czy nikt nie ma w tym temacie zadnych doswiadczen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 30 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2004 Tanie zakupy sprzętu w Berlinie Obawiam sie ,ze nawet z tymi obnizkami bedzie drozej niz w e-bay. Ja kupilem na ebay Fischer World Cup z wiazaniami Fischer12 FR za 292 euro-przed tygodniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blofeld Napisano 30 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2004 Tanie zakupy sprzętu w Berlinie a jak było z wysyłką? bezproblemowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 30 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2004 Tanie zakupy sprzętu w Berlinie Zadnych problemow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi