MB Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 miałem wyłączony komputer teraz wróciłem się wstecz aby obejrzeć jeszcze raz to "kiepskie" zdjęcie (jak twierdzi uczynny zaruski) i kliknąłem znów tym razem poszło bez bólu :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 +1, co to za miejsce ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 19 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2013 I jeszcze ode mnie głosik :biggrin: Poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonsz_18 Napisano 19 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2013 niezłe zdjęcie! poszło:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 19 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2013 Poszło wczoraj i dziś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkodnik Napisano 19 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2013 +1 do przodu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 19 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2013 Dzisiaj poszło drugi raz , proszę bardzo! Fotka fajna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaroW Napisano 20 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2013 Mój głos też masz. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejd69 Napisano 20 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2013 polazło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 20 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2013 masz także i mój głos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszeko Napisano 20 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2013 Fotka fajno. Poszło ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 21 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2013 Tak dla informacji - zdjecie zostalo zrobione w Sulden IT. Jeszcze raz dziekuje wszystkim za oddane glosy. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 21 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2013 jak ktoś ma zmienny adres IP np neostradę to może codziennie oddać głos - ja z domu codziennie Ci klikam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2013 właśnie mam zmienne IP i codziennie klikam :stupid: tym bardziej,że marzę(marzymy z SB) o Sulden :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 21 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2013 właśnie mam zmienne IP i codziennie klikam :stupid: tym bardziej,że marzę(marzymy z SB) o Sulden :mellow: Figo,nie ma co marzyc.Wsiadasz w auto i obierasz kierunek Sulden. Wg mie najlepiej jechac koniec listopada,poczatek pierwszy tydzien grudnia.Wszystko bedzie pootwierane i wieksza szansa na offpiste. Sulden,to miejsce idealne dla narciarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2013 Marczelo a powiedz mi czy na Passo i Trafo obowiązuje ten sam skipass ?Wiem źe nie ma bezpośredniego połączenia między tymi ośrodkami ale chyba kursuje skibus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2013 Marczelo a powiedz mi czy na Passo i Trafo obowiązuje ten sam skipass ?Wiem źe nie ma bezpośredniego połączenia między tymi ośrodkami ale chyba kursuje skibus. marcinn po co skibus my i tak własnym transportem :crazy: :laughing::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2013 Figo,nie ma co marzyc.Wsiadasz w auto i obierasz kierunek Sulden. Wg mie najlepiej jechac koniec listopada,poczatek pierwszy tydzien grudnia.Wszystko bedzie pootwierane i wieksza szansa na offpiste. Sulden,to miejsce idealne dla narciarza. My niestety początkiem grudnia na razie nie dajemy rady.:proud: Ale początkiem Listopada to i owszem.:happy: Gorsza sprawa,że dwie najważniejsze kamerki nieczynne od kilku dni.:frustrating: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2013 marcinn po co skibus my i tak własnym transportem :crazy: :laughing::biggrin: Tak,tak ja też :tongue:, tak jakoś mi sie naklikało :stupid: Głównie to chodzi mi o skipass,czy obowiązuje także w Trafo i w Passo Stelvio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 21 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2013 Marczelo a powiedz mi czy na Passo i Trafo obowiązuje ten sam skipass ?Wiem źe nie ma bezpośredniego połączenia między tymi ośrodkami ale chyba kursuje skibus. Nie wiem,nie bylem.Jezdzilismy zawsze tylko w Sulden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2013 Marczelo a powiedz mi czy na Passo i Trafo obowiązuje ten sam skipass ?Wiem źe nie ma bezpośredniego połączenia między tymi ośrodkami ale chyba kursuje skibus. Raczej nie poszalejesz, bo jak Sulden się otwiera, to Stelvio się zamyka, a na wiosnę jak Sulden się zamyka to Stelvio z pod śniegu nie widać, zobacz obraz z kamery z 26 kwietnia, odkopują się właśnie, dojazd tylko dla amfibii:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_sbe Napisano 22 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2013 Głos oddany, powodzenia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 22 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2013 Gorsza sprawa,że dwie najważniejsze kamerki nieczynne od kilku dni.:frustrating: Chcieli zamaskować to, że im cały śnieg stopniał. Do górnej stacji głównej kolejki linowej już tylko po piachu można zjechać. A tak ładnie mieli wyratrakowane. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 22 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2013 Chcieli zamaskować to, że im cały śnieg stopniał. Do górnej stacji głównej kolejki linowej już tylko po piachu można zjechać. A tak ładnie mieli wyratrakowane. Pozdrawiam. No slabo to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2013 No slabo to wyglada. I ratrak został uwięziony:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi