marczello Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 Moge prosic o Wasz glos? http://konkurs.lusti-polska.pl/profil/arti555 Wszystkim ,ktorzy zaglosuja bede bardzo wdzieczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 Pomogli! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 poszedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 jasne,że pomożemy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christofer30 Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.W. Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 I moje poszło a zdjecie mi sie naprawdę podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 z 2 kopów:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 poszło:wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 18 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 I moje poszło a zdjecie mi sie naprawdę podoba. No,mi tez sie podoba :-) Nie prosilbym Was o glos na lipne zdjecie. Dzieki Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 (edytowane) z 2 kopów:) Jak system weryfikuje, po adresie IP czy nr komputera? PS Sprawdziłem przez telefon - po wifi nie poszło, po 3g już tak więc weryfikuje po IP. Dorzucę jeszcze z domu i paru telefonów Edytowane 18 Październik 2013 przez wojmu PS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel_torun Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca72 Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 Prosze bardzo 2 kompy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek96 Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 Zagłosowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 POSZŁO:happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruski Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 Pomogę Ci i nie zagłosuje na Twoje zdjęcie, po prostu jest kiepskie jak i pozostałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 lecisz pifko jak wygrasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 Pomogę Ci i nie zagłosuje na Twoje zdjęcie, po prostu jest kiepskie jak i pozostałe. Daliście się zmanipulować i głosujecie na nie najlepszy film. Zaruski mam do ciebie pytanie. Czy ty jesteś krytykiem filmowym i fotograficznym? To już druga twoja "interwencja" w podobnej sprawie. Szczerze mówiąc mało mnie interesuje czy ci się to zdjęcie podoba czy nie. Skoro ci się nie podoba to nie głosuj. Tylko po co się z tym afiszujesz. Chcesz wywołać "szum" jak w wątku "Red Bull Zjazd na Krechę" z którego przytoczyłem cytat? Potrzebne to ci jest do czegoś? Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TNT Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 Klinkąłem "głosuj", maszyna podziękowała, to chyba poszło... : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conda Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 Pomożemy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 Mi poleciało po Wifi Jak system weryfikuje, po adresie IP czy nr komputera? PS Sprawdziłem przez telefon - po wifi nie poszło, po 3g już tak więc weryfikuje po IP. Dorzucę jeszcze z domu i paru telefonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 Mi poleciało po Wifi W firmie mam stały adres IP i jak kliknąłem na kompie to przez telefon po wifi w tej samej sieci już nie dało rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 He he he. Marczello, zagłosowałem już wcześniej w tym konkursie ale wcale mi to nie przeszkadza żebym oddał głos na Twoją pracę. Tym bardziej, że wydaje mi się fajna. A swoją drogą to jak widzę zajmujesz niezłą, trzecią lokatę! Dobra pozycja wyjściowa do ataku! Powodzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 W firmie mam stały adres IP i jak kliknąłem na kompie to przez telefon po wifi w tej samej sieci już nie dało rady. też tak próbowałem i też nie poszło. nawet druga osoba która jest zarejestrowana na forum,nie dała rady z mojego kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 Głos oddany :smile: Fotka bardzo fajna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi