drk Napisano 20 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2022 7 godzin temu, kstrozik napisał: Witam, Mam pytanie co do karnetów. Wybieram się koniec stycznia i zastanawia mnie czy zakup wcześniejszy/online wiążę się z niższą ceną niż w kasie w dniu przyjazdu? Mogę prosić o jakieś protipy? Na stronie głównej paganella.net masz wyraźne obrazki jak dzieci. Narysowane jest tak: 1. Kupujesz karnet na stronie paganella.net i dostajesz zniżkę 5 % 2. Z kodem w telefonie idziesz do maszyny i przykładasz kod do maszyny 2. Odbierasz z maszyny fizyczny skipass Byłem dwa lata temu na początku Covida, fajny ośrodek, ale…dużo ludzi, rano przy wietrze górna część ośrodka zamknięta i stałem do części wyciągów około kwadransa, poniżej 1400-1600 słabe warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi