JC Napisano 11 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2013 Na zdjęciach poniżej Livigno wczoraj wieczorem i Innsbruck dzisiaj rano. Mobilnie Jacek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2013 Dolina Stubai, DOLINA nie lodowiec! Czy ktoś jeszcze zapyta, czy zmieniać opony na zimowe wybierając się na narty jesienią??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 11 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2013 W Val di Sole także biało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 11 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2013 W Val di Sole także biało! pics or didn't happen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2013 pics or didn't happen Pomogę koledze. Kamera ze strony skionline.pl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 11 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2013 Pomogę koledze. Kamera ze strony skionline.pl Jeżeli chodzi o Val di Sole to chyba rekord.... Spojrzałem na paganella.net - nawet tam jest biało, miomo, że to około 2 tys. npm. http://paganella.net/sito/panoramica.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 11 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2013 Widok z kamerki na modernizowany Tuxer Fernerhaus 3 dni temu i dzisiaj: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 11 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2013 A u Nas przedłużenie lata :biggrin: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 11 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2013 To tylko zimowy epizod.Od dzisiaj szybko spływa.http://www.weatheronline.co.uk/weather/maps/city?LANG=en&CEL=C&SI=mph&CONT=euro&LAND=IY®ION=0005&WMO=15823&LEVEL=52&R=0&NOREGION=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 11 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2013 To tylko zimowy epizod.Od dzisiaj szybko spływa.http://www.weatheronline.co.uk/weather/maps/city?LANG=en&CEL=C&SI=mph&CONT=euro&LAND=IY®ION=0005&WMO=15823&LEVEL=52&R=0&NOREGION=1 Oj Janek... a tak było przyjemnie :sorrow: Ludzie wygłodniali śniegu a ty od razu z grubej rury. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 11 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2013 Oj Janek... a tak było przyjemnie :sorrow: Ludzie wygłodniali śniegu a ty od razu z grubej rury. :biggrin: Porządna zima :100-250cm śniegu , w nocy 12-17 stopni mrozu ,w dzień mróz 2-10 stopniowy. Termin: od 25 .11.13 do 20.03.14 bez odwilży i silnych wiatrów, z dużą ilością dni słonecznych . O taką zimę chyba w Alpach nam chodzi. W połowie października to czas na kolorową jesień w niższych partiach Alp. W Polsce taką teraz mamy a właściwie ,,babie lato'' bo teraz 19,5 stopnia w Rudzie Ślaskiej a było godzinę temu równo 20 stopni w cieniu. Nazbierałem w ostatnich dwóch tygodniach sporo grzybów ( jeszcze wczoraj byłem) i zaczynam powoliiiii...szykować się do sezonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 11 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2013 no to sie nazywa prognoza !! a skąd takowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 11 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2013 no to sie nazywa prognoza !! a skąd takowa ? To nie prognoza tylko ,,pobożne życzenia" .:biggrin: Oby chociaż w połowie się spełniły:confused:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2013 W Suledn zaczęli suć:applause: :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 11 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2013 W Suledn zaczęli suć:applause: :smile: Widzę, że patrzysz w te same kamery co ja. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 11 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2013 Nawet w dolinie Stubai bialo, a tam nie jest wysoko . Sieg w osrodkach od 1000 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2013 Nawet w dolinie Stubai bialo, a tam nie jest wysoko . Sieg w osrodkach od 1000 m. No faktycznie nie jest wysoko:rolleyes::, tam gdzie parkingi pod lodowcem, to prawie na taka wysokość jak Kasprowy:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 11 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2013 No faktycznie nie jest wysoko:rolleyes::, tam gdzie parkingi pod lodowcem, to prawie na taka wysokość jak Kasprowy:biggrin: W sumie masz racje :biggrin: Ja dokladnie patrzylem na kamere w Telfes i z 11er-Lifte Neustift na doline. Moze pomylilem sie o jakies 100 m :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamek182 Napisano 11 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2013 Powiem wam tak. Tzn. napisze. Siedze sobie w domku, już po piwku. Ogladam dobrze grającą Polską Reprezentacje. I jestem pozytywnie naładowany energią. Ciągle wiara się we mnie tli. I tylko czekam na bramke nr 1. Jest przerwa, więc odpalam forum i widze że "w Alpach sypnęło" Oglądam te wasze fotki i normalnie morda się cieszy, w oku łezka kręci....(możliwe że to nadmiar radości dnia dzisiejszego połączony z nektarem złocistym) Dzięki za te fotki. PS. Do pełni szczęścia potrzebuje jeszcze wiadomości od kogoś z takiego Livigno o treści "wbijaj stary, załatwię nocleg i masz nagraną jakąś robote (a pracownik ze mnie solidny). Pozdrawiam i ide po nektar zanim minie przerwa....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 11 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2013 Ja tam wole pośmigać na forum,oczywiście ze słociszem w dłoni :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 11 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2013 Powiem wam tak. Tzn. napisze. Siedze sobie w domku, już po piwku. Ogladam dobrze grającą Polską Reprezentacje. I jestem pozytywnie naładowany energią. Ciągle wiara się we mnie tli. I tylko czekam na bramke nr 1. Jest przerwa, więc odpalam forum i widze że "w Alpach sypnęło" Oglądam te wasze fotki i normalnie morda się cieszy, w oku łezka kręci....(możliwe że to nadmiar radości dnia dzisiejszego połączony z nektarem złocistym) Dzięki za te fotki. PS. Do pełni szczęścia potrzebuje jeszcze wiadomości od kogoś z takiego Livigno o treści "wbijaj stary, załatwię nocleg i masz nagraną jakąś robote (a pracownik ze mnie solidny). Pozdrawiam i ide po nektar zanim minie przerwa....... Właśnie doczekałem się bramki i odszedłem od telewizora! A niech się skończy już ta parodia za ogromne pieniądze. Siadam zawsze z nadzieją, może teraz, moze właśnie od tego meczu coś się zmieni... Ileż można? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 11 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2013 Spoko,spoko,nic się nie stało ...... nic się nie stało :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamek182 Napisano 11 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2013 Zaaaa rok możeeee dwaaaa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamek182 Napisano 11 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2013 Ale skoro to wątek o Alpach to dajcie pare fotek może..... Albo żeby jakiś polak z Włoch napisał mi message odnośnie pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 11 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2013 Ale tak wszędzie to nie sypnęło . Wybieram się w pierwszy tydzień grudnia do L2A a tam coś nie chce sypać i jest wysoko już mam lekkie obawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi