WojtekM Napisano 12 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2018 6 godzin temu, luce napisał: Coś kiepsko z tymi serwisami na śląsku, sprawdzę ten w Chorzowie, zobaczymy. Oddawałem kilka razy narty oraz deskę i nie było problemu. Prowadzący serwis zawsze pyta jak przygotować narty - jakie kąty (drobne różnice i tak bez znaczenia w mojej opinii) i na jakie temperatury/warunki. Jak nie wiesz, to coś sam doradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 12 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2018 Bielsko to też ponoć Śląsk,więc polecę serwisy Szafrańskiego na Andersa i Płonkę na Bystrzańskiej, w BB za nimi długo,długo nic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wid Napisano 12 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2018 Żuru dobry fachowiec, również polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luce Napisano 15 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2018 Oddałem w chorzowie. Wydaję się że sensowny serwis, pytania o kąty i na jaką temperaturę smar dać. Ale okaże się jak już będe smigał dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 15 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2018 1 godzinę temu, luce napisał: Oddałem w chorzowie Bedzie Pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colin23 Napisano 14 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2019 Czy zmieniło się coś z serwisami w okolicach Katowic/Sosnowca/Chorzowa? Polecacie kogoś kto dobrze zrobi narty i nie zedrze dużo kasy 🙂 Karol Oscylok w Chorzowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 30 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2023 (edytowane) W dniu 10.10.2013 o 12:04, gajowy01 napisał: Jeśli możemy uznać, że 50 km to w okolicy to może Pawłowice? Obecny na tym forum Raceman - serwis ręczny, maszynowy i mieszany. Przyjmijmy, że sam jest na tyle nieśmiały, że nie mam pewności czy to ujawni Ujawniam się, zapraszam do mnie na serwis nart specjalizacja narty sportowe (wiadomo każde narty robię) - ubytki - planowanie ślizgu - nadawanie struktury - podniesienie krawędzi - ostrzenie bocznej krawędzi - wygrzewanie ślizgów - smarowanie bazą - smarowanie smarem sportowym - cyklinowanie - szczotkowanie i polerka Wszystko najlepszymi smarami ( SWIX, Gallium, Maplus , Solda ), maszynka do ostrzenia Snow Glide Tools https://maps.app.goo.gl/MDgtLEHfVPefLia66 Edytowane 30 Listopad 2023 przez Raceman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 2 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2023 W dniu 30.11.2023 o 19:47, Raceman napisał: Ujawniam się, zapraszam do mnie na serwis nart specjalizacja narty sportowe (wiadomo każde narty robię) - ubytki - planowanie ślizgu - nadawanie struktury - podniesienie krawędzi - ostrzenie bocznej krawędzi - wygrzewanie ślizgów - smarowanie bazą - smarowanie smarem sportowym - cyklinowanie - szczotkowanie i polerka Wszystko najlepszymi smarami ( SWIX, Gallium, Maplus , Solda ), maszynka do ostrzenia Snow Glide Tools https://maps.app.goo.gl/MDgtLEHfVPefLia66 https://dynamicski.pl/ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi