dembus Napisano 10 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2013 Temat już był w kilku wątkach, ale w biznesie serwisowym się dzieje, sezon za pasem, więc postanowiłem odświeżyć i zaktualizować temat dla terenu Katowic i bliższych lub dalszych okolic (np. Mikołów, Tychy). Jaki serwis aktualnie polecacie / niepolecacie ? Gdzie na ręczne ostrzenie, a gdzie na maszynę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszo86 Napisano 10 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2013 np. na ul. Japońskiej Waldemar Lechowicz. Robi na maszynie i ręcznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 10 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2013 Temat już był w kilku wątkach, ale w biznesie serwisowym się dzieje, sezon za pasem, więc postanowiłem odświeżyć i zaktualizować temat dla terenu Katowic i bliższych lub dalszych okolic (np. Mikołów, Tychy). Jaki serwis aktualnie polecacie / niepolecacie ? Gdzie na ręczne ostrzenie, a gdzie na maszynę? Jeśli możemy uznać, że 50 km to w okolicy to może Pawłowice? Obecny na tym forum Raceman - serwis ręczny, maszynowy i mieszany. Przyjmijmy, że sam jest na tyle nieśmiały, że nie mam pewności czy to ujawni :) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 10 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2013 W Rudzie Slaskiej masz Tirolski,w Gliwicach Fun Sport, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2013 Temat już był w kilku wątkach, ale w biznesie serwisowym się dzieje, sezon za pasem, więc postanowiłem odświeżyć i zaktualizować temat dla terenu Katowic i bliższych lub dalszych okolic (np. Mikołów, Tychy). Jaki serwis aktualnie polecacie / niepolecacie ? Gdzie na ręczne ostrzenie, a gdzie na maszynę? Polecam Ci Marka Żurawieckiego w Gliwicach Sport Center. Narty zrobi: maszynowo i ręcznie jak sobie zażyczysz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszo86 Napisano 10 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2013 Polecam Ci Marka Żurawieckiego w Gliwicach Sport Center. Narty zrobi: maszynowo i ręcznie jak sobie zażyczysz. potwierdzam. Dobry serwis. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek76 Napisano 10 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2013 http://serwis-nart.pl/ Mikołów Pl. Karpeckiego 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlik Napisano 10 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2013 A ja się servisuję w Go Sport w K-ce i jest wporzo. Jedyny minus ze nie zrobią ci na miejscu(zrobią ale za extra dopłatą). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fantomas Napisano 11 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2013 Jest jeszcze dobry serwis w Chorzowie Karola Ocyloka ul. Wolności, gość to dobry narciarz i prowadzi serwis od ponad 20 lat Karol Ocylok - Serwis Narciarski i Snowboardowy sam u niego serwisuję i spokojnie mogę polecić każdemu. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafraf Napisano 14 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2013 Do 24 listopada w serwisie narciarskim pewnej francuskiej sieci jest 50% zniżki dla posiadaczy karty klienta - dzisiaj skorzystałem w S-cu, usługa właściwie na poczekaniu - mały serwis (ok pół godziny ) i niedrogo - bonus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strzelec Napisano 18 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2017 Poszukuję serwisu gdzie dobrze ręcznie naostrzą mi narty w okolicach Sosnowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m-ski Napisano 18 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2017 Dnia 10.10.2013 o 14:07, JC napisał: Polecam Ci Marka Żurawieckiego w Gliwicach Sport Center. Narty zrobi: maszynowo i ręcznie jak sobie zażyczysz. Potwierdzam. Serwisuje tam sprzęt od 3 sezonów i jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 18 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2017 Jak najbardziej - Żur jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikM Napisano 18 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2017 Dnia 10.10.2013 o 12:02, Lukaszo86 napisał: np. na ul. Japońskiej Waldemar Lechowicz. Robi na maszynie i ręcznie. Przepalił mi ślizgi w Dynastarach... Mogę polecić Gigi Sport w Katowicach- Ligocie; ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Durong Napisano 19 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2017 Ja i wielu moich znajomych co roku oddajemy sprzęt do serwisu w Rudzie Śląskiej. Obecnie jest to Xtreme Shop (do niedawna Tirol-Ski) przy ul. Radoszowskiej 166. Porządne maszyny i ekipa, która naprawdę zna się na rzeczy. Nie są najtańsi, ale sprzęt po ich serwisie jeździ fenomenalnie. W sezonie musicie się uzbroić w cierpliwość, bo mają tam ruch jak w ulu, ale warto. Mają na miejscu też niezłą wypożyczalnię i sklep z dobrym sprzętem:) Dla niewtajemniczonych - www.xtreme-shop.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 19 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2017 A użytkownik @Durong nie ma nic wspólnego z Xtreme Shop / Tirol Ski. Nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luce Napisano 10 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2018 Panowie i Panie, Coś się zmieniło w temacie, szukam dobrego serwisu w okolicach Katowic? Serwisował ktoś w bikershop? Luce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 11 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2018 A trochę dalej to w Rybniku u Tomka Smusza - nazwa SKI-SERVICE (wpisać w googla "serwis narciarski Rybnik") Korzystam od 9 sezonów. Wiem, że trochę daleko ale w obecnych czasach "autostradowych" problem mniejszy natomiast efekty doskonałe. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek~ Napisano 11 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2018 Może nie całkiem w temacie ale ile średnio w PL kosztuje serwis? Z naszymi nartami jadę 100 km do serwisu bo przygotowują tam narty na najwyższym poziomie ale 40 euro od pary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyniczny Napisano 11 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2018 W tamtym tygodniu oddałem narty do serwisu Jana Pieli w W-wie. Koszt małego serwisu (ostrzenie, smarowanie) - 70 PLN. Koszt dużego serwisu (to samo co mały + regeneracja ślizgów, możliwe że coś jeszcze) - 130 PLN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekD Napisano 11 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2018 8 godzin temu, luce napisał: Panowie i Panie, Coś się zmieniło w temacie, szukam dobrego serwisu w okolicach Katowic? Serwisował ktoś w bikershop? Luce nie polecam, raz dałem 2 pary nart przed wyjazdem w Alpy, jedne i drugie były zepsute, narty w ogóle nie skręcały, można było sobie na nich delikatnie mówiąc krzywdę zrobić... konieczny był ponowny serwis w Austrii na miejscu, serwisant od razu widział co jest źle, jednak nie potrafiłem z nim się na tyle dogadać żeby zrozumieć o co chodzi Na + dla bikershop że zwrócili kasę za swój serwis... ale i tak zapłaciłem 3 razy tyle w AT, dodatkowo dzień jazdy na nartach w plecy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 11 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2018 Chorzów - https://www.facebook.com/SerwisKarolOcylok/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luce Napisano 12 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2018 Coś kiepsko z tymi serwisami na śląsku, sprawdzę ten w Chorzowie, zobaczymy. Już też raz miałem sytuacje że musiałem serwisować narty we Włoszech po serwisie w Polsce i 50 euro nie moje Ale serwis był zrobiony pierwszorzędnie. Pozdrawiam Luce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 12 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2018 3 minutes ago, luce said: Coś kiepsko z tymi serwisami na śląsku, sprawdzę ten w Chorzowie, zobaczymy. Już też raz miałem sytuacje że musiałem serwisować narty we Włoszech po serwisie w Polsce i 50 euro nie moje Ale serwis był zrobiony pierwszorzędnie. Pozdrawiam Luce Daj znać jak sprawdzisz. Mam tam blisko, a ostatnimi rasami TirolSki przestał mi się podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 12 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2018 Ponownie polecam serwis Marka Żurawieckiego w Gliwicach. Trudno o lepszego fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi