marboru Napisano 4 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2013 Super filmik, nie tylko narciarski. Piękne zdjęcia, nartowanie w nocy, zjazd na brzeg Pacyfiku...niesamowite video: [video=vimeo;52021164] 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 15 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 (edytowane) Dla uzupełnienia :happy: Hakuba [video=vimeo;79225355] Edytowane 15 Listopad 2013 przez marboru 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 15 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 Śniegu mają moc, ale jak przeżyć na tym ich jedzeniu?:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonsz_18 Napisano 15 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 naprawdę niesamowite! w ogóle ta seria : A Skier's Journey. WOW! :angel: DUBAJ?! :shocked: a co do przeżycia to pewnie sponsorzy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anci Napisano 15 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 Ile śniegu! Super filmiki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 15 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 Dla uzupełnienia :happy: Hakuba [video=vimeo;79225355] Marboru kiedy poza trasy? Bo widzę ,że fascynacja jest. Ja to w przyszłym wcieleniu na pewno:smile: Gorzej jak będę na przykład konikiem polnym albo innym owadem..: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turnplayer Napisano 15 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 Cała seria godna obejrzenia. moj ulubiony: [video=vimeo;33516816] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 15 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 Marboru kiedy poza trasy? Bo widzę ,że fascynacja jest. Ja to w przyszłym wcieleniu na pewno:smile: Gorzej jak będę na przykład konikiem polnym albo innym owadem..:Janek ja już się szykyję:odpowiednia długość i szerokość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 15 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 Marboru kiedy poza trasy? Bo widzę ,że fascynacja jest. Ja to w przyszłym wcieleniu na pewno:smile: Gorzej jak będę na przykład konikiem polnym albo innym owadem..: Jak na razie leczę kolano. Mam mniej więcej dwa miesiące, by w ogóle stanąć na deskach. Jazda poza trasowa odpada w tym sezonie niestety. hahaha Janek, z tym konikiem polnym nieźle wymyśliłeś :biggrin: Czasami też mam podobne myśli na temat reinkarnacji : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 15 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 Janek ja już się szykyję: [ATTACH=CONFIG]11522[/ATTACH] odpowiednia długość i szerokość. Brawo :applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 15 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 Jak na razie leczę kolano. Mam mniej więcej dwa miesiące, by w ogóle stanąć na deskach. Jazda poza trasowa odpada w tym sezonie niestety. Tak to wygląda.:eek:To nieciekawie. Zdrowiej szybko.:smile: Też mi trochę dokucza kolano lewe gdzie dawno temu zerwałem wiązadło poboczne-boczne (taka nazwa chyba) Łykam kalogen (flex w nazwie ) . W poprzednich latach pomogło.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 15 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 Mariusz, czyżby to znaczyło że koło 15 stycznia będzie Ciebie można spotkać na stoku? Zdrowiej chłopie jak najszybciej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 16 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2013 Mariusz, czyżby to znaczyło że koło 15 stycznia będzie Ciebie można spotkać na stoku? Zdrowiej chłopie jak najszybciej! Mam nadzieję, że w grudniu stanę na nogach i na stoku będę. Pytanie, czy będę jeździł, czy bardziej zdjęcia robił : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n3l15 Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 a to moje video z Hokkaido z Japonii: http://nakreche.com/2014/01/29/hokkaido-trailer/ cały wyjazd udał się dzięki producentowi naprawdę dobrych maszynek do golenia :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 No SUPER-a ten śnieg,fantastyczny.Prawdziwa zima której od lat brakuje u Nas A tak w/g to dlaczego nie są rozgrywane żadne zawody w ramach pucharu świata w tym pięknym kraju,zimy tam zawsze jest pod dostatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n3l15 Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 W sumie ciekawe pytanie. Moze ktos kto sie zna - odpowie... Na samym Hokkaido nie ma stromych gor raczej. Nie widzialem tam np dlugiego porzadnego stoku slalomowego - wiec moze dlatego? Nelis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Logistyka i może zainteresowanie sponsorów-kasa rządzi światem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n3l15 Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 W sumie to mozesz miec racje. Byly przeciez dwa razy igrzyska zimowe w Japonii: Sapporo i Nagano. Wiec gdzies te stoki slalomowe musze byc. Nelis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n3l15 Napisano 7 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2015 A jesli komus chce sie posluchac 10 minut - to tutaj gadam w radiu plus o nartach w japonii: http://nakreche.com/2015/02/06/wywiad-red-malgosi-lisak-w-radiu-plus-czesc-trzeciaostatnia/ Nelis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 3 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 Niesamowity, puszysty filmik z Japonii. [video=vimeo;121044058] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocash Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 [video=youtube;qbv6b2tcgy0] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi