JC Napisano 4 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2013 Na stronie zamieściłem kalendarz Mistrzostw Polski Amatorów PZN w konkurencji slalom gigant sezonie 2013/14 Tu sprawdzisz kalendarz zawodów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 4 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2013 Skąd Pan Admin wydarł ten kalendarz,gdy na stronie wnp.pzn.pl ciągle kalendarz jest w "końcowej fazie przygotowywania"????A co z kalendarzem slalomów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 9 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2013 Szybszy admin, czy szybszy serwer :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2013 Kalendarz slalomów też mam Mobilnie Jacek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 9 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2013 Szkoda,że tylko dla siebie...:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2013 Cześć Bo chce wygrać. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2013 Cześć Bo chce wygrać. Pozdrowienia Właśnie... :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 Może kiedyś uda się zrobić wszystkie starty w weekendy Bez piątków ... takie małe marzenie I jeszcze fajnie by było wprowadzić system pucharowy gdzie zdobywało by się Puchar Polski Amatorów za największą ilość punktów w sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 Ja mam marzenie,by wszystkie starty były w dni robocze,bo w weekendy jest tyle innych zawodów i terminy się pokrywają,a na bilokacją dopiero pracuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hrynisz Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 Ja mam marzenie,by wszystkie starty były w dni robocze,bo w weekendy jest tyle innych zawodów i terminy się pokrywają,a na bilokacją dopiero pracuję... Zgadzam się w pełni, nie da rady jeździć AMP i innych zawodów bo są w weekendy :sorrow: zgadzam się również z pomysłem co do Pucharu Polski :applause::laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spi630 Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 (edytowane) http://www.wnp.pzn.pl/index.php?idp=11&idm=r2014/kal_GS14.htm http://www.wnp.pzn.pl/index.php?idp=11&idm=r2014/kal_SL14.htm Czego można się spodziewać po gigancie na szymoszkowej i w rabce? ktoś tam jeździł jakieś zawody? Edytowane 30 Październik 2013 przez spi630 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2013 Jeździłem w Rabce,przyzwoity stok,dwie strome ścianki podzielone wypłaszczeniem,będzie tam slalom,a do tego stok wręcz idealny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 A w ogóle wszystko bez sensu! Najpierw zimy brak, a teraz sesja. Zawody pokrywają się z egzaminami. Ciężkie życie... Żeby to kurde robić sesje zimą! Ani na zawody człowiek nie pojeździ, ani na obozy z dzieciakami, bo ferie wypadają w czasie najgorszym dla studenta. Ja nie wiem, naprawdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 Cześć A w ogóle wszystko bez sensu! Najpierw zimy brak, a teraz sesja. Zawody pokrywają się z egzaminami. Ciężkie życie... Żeby to kurde robić sesje zimą! Ani na zawody człowiek nie pojeździ, ani na obozy z dzieciakami, bo ferie wypadają w czasie najgorszym dla studenta. Ja nie wiem, naprawdę... A nie trzeba było w zeróweczkach pozdawać. Pozdrowienia PS Nie martw się śnieg trochę poleży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 Czy ktoś wie,co dalej z MPA,kalendarz się posypał,serwery pzn też i już nic nie wiadomo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo88 Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 https://www.facebook.com/mpapzn Tu można śledzić na bieżąco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 Cześć A nie trzeba było w zeróweczkach pozdawać. Pozdrowienia PS Nie martw się śnieg trochę poleży. Powiem Ci, że jak tylko jest okazja to uderzam na zerówki - już się nauczyłem W zeszłym roku, w tym okresie byłem z dzieciakami na obozie (udało mi się miedzy egzaminami m.in. dzięki terminom "0"). Ale w tym roku mieliśmy tylko jedna zerówkę i do tego została odwołana 20 godzin przed terminem... Także od 31.01 dokładnie co dwa dni. Równe 7 egzaminów :stupid: Ale pocieszam się tym, że teraz już trochę potrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 Powiem Ci, że jak tylko jest okazja to uderzam na zerówki - już się nauczyłem W zeszłym roku, w tym okresie byłem z dzieciakami na obozie (udało mi się miedzy egzaminami m.in. dzięki terminom "0"). Ale w tym roku mieliśmy tylko jedna zerówkę i do tego została odwołana 20 godzin przed terminem... Także od 31.01 dokładnie co dwa dni. Równe 7 egzaminów :stupid: Ale pocieszam się tym, że teraz już trochę potrzyma ROCH, Chopie ja ostatnią zerówkę to w przedszkolu zaliczyłem :laughing: Ale widzę, że to młode pokolenie jakieś ambitne. Dlatego nadal się uczę. DOZO na AMPach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 Na AMPach? Toż to dopiero w pierwszym tygodniu marca - może gdzieś wcześniej się spotkamy! Tak czy siak... DOZO na AMPach! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 Ktoś wie jakie warunki w Szczawnicy ? Odbędą sie tam eliminacje 02.02.2014 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spi630 Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 (edytowane) Dzisiaj tam dzwoniłem, warunki podobno b dobre i wszystko się odbędzie wg planu, 9ta biuro, 11sta start. Ciekawe czy przed dekoracją przygotowano jakąś interesującą scenkę rekonstrukcyjną jak przed dwoma laty:smile: W sobotę w Istebnej na slalomie się widzimy? Edytowane 29 Styczeń 2014 przez spi630 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 Dzisiaj tam dzwoniłem, warunki podobno b dobre i wszystko się odbędzie wg planu, 9ta biuro, 11sta start. Ciekawe czy przed dekoracją przygotowano jakąś interesującą scenkę rekonstrukcyjną jak przed dwoma laty:smile: W sobotę w Istebnej na slalomie się widzimy? Jeżeli jest tak jak piszesz to tak (w sobote i w niedziele) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 Dzwoniłem dziś,mają na tyle śniegu,że się odbędą,ma być +4 więc nie będzie jeszcze pewnie ciapy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spi630 Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 Dzwoniłem dziś,mają na tyle śniegu,że się odbędą,ma być +4 więc nie będzie jeszcze pewnie ciapy +4 ? http://new.meteo.pl/php/meteorogram_id_coamps.php?ntype=2n&id=589 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 +4 ? http://new.meteo.pl/php/meteorogram_id_coamps.php?ntype=2n&id=589 http://www.accuweather.com/en/pl/szczawnica/264533/february-weather/264533?monyr=2/1/2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi