Boogie Napisano 19 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2004 dziś byłem w szczyrku i powiem tak golgota dobrze zrobiona ale śnieg jak kaszka;/ ale to normalne ale za to na pośrednim tzn juliany to masakra ludzie niejeździjcie tam bo sie tam jeździć nieda trawa 50cm muldy zero frajdy z jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1 Napisano 19 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2004 Szczyrk- warunki podaje moją relacje:] jak zwykle szajs ten szczyrk czeba zaczekac az ruszy wielkie skrzyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 19 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2004 Szczyrk- warunki podaje moją relacje:] niewiecie jak jest na skrzycznym bo na golgocie jeździłem w piątek strasznie jest tam serwis zjebany już nie chciałem gosciowi nagadać ale oni tam nie maja zielonego pojęcia o ostrzeniu i smarowaniu nart posmarował mi na gorąco i nawet nie przejechal cykliną juz nie mówiąc o szczotce dramat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi