lski@interia.pl Napisano 23 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2013 (edytowane) Pozdrowienia z Moeltaller Gletscher,pełne słońce prognozowane na 4 dni,nienaganne warunki,beton tak twardy,że po pierwszej sesji treningowej ledwie ślad na śniegu zostaje,a na pierwszej zmianie jeździ pierwsza kadra Austriaków z Hirscherem,Prangerem itd.. Edytowane 23 Wrzesień 2013 przez lski@interia.pl 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2013 Jesteś chyba pierwszy z forum który rozpoczął sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2013 Może parę fotek,bo tu wszyscy spragnieni śniegu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 23 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2013 Może parę fotek,bo tu wszyscy spragnieni śniegu... Ja niestety jestem mało fotograficzny,w przeciwieństwie do Marcelego,który,jak widzę wrzucił już na swojego Facebooka dzisiejsze fotki,ale jeździł naprawdę ostro,dwa razy widziałem,jak wyleciał z giganta... Swoją drogą zastanawiam się,po co oni zaczynają trening o 7 00 ,gdy my mamy po nich trasę o 10 00 i jest tak samo gładko i twardo,a wstać wystarczy o 7 00... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 23 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2013 Ja niestety jestem mało fotograficzny Jak dla mnie możesz byc mało fotograficzny,ale pare fotek nam się należy jak psu zupa :tongue: PS. facebooka u mnie ni ma :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 23 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2013 PS. facebooka u mnie ni ma :wink: Znasz powiedzenie : Nie ma Cię na FB - to nie istniejesz . Czekamy na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2013 Pozdrówki i czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi