cichydd Napisano 19 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2004 Nie ma to jak mieć łeb jak sklep Czy są w sprzedaży takie kaski ? I czy w ogóle da się jeździć w kasku noszac okulary korekcyjne ? Soczewek mam już szczerze dosyć i nie chcę kupować specjalnie na narty. Są tu jacyś okularnicy w kaskach ? Jak się wam jeździ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash Napisano 21 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2004 Kask 60 cm. cześć, są soczewki są najlepsze niestetym ja nie moge jeździć wieć męczę się w okularach, jeżdżę w kasku od dwóch lat, jest dobrze chcociać szkała parują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2004 Kask 60 cm. He, He ja mam kask 61! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyder Napisano 21 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2004 Kask 60 cm. polecam gogle adidas z wkatkami korekcyjnymi pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichydd Napisano 21 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2004 Kask 60 cm. Niby dobre ale nie chcę tracić wzroku zdejmując gogle ani siedzieć w goglach w barze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moby Napisano 24 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2004 Kask 60 cm. widziałem gogle z wentylatorkiem zapobiegającym parowaniu. pewnie plomby wypadają od wibracji silniczka. cena też mało zachęcająca. a może ktoś ma to cudo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi