andrzejd69 Napisano 18 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2013 (edytowane) witam sprzedam narty atomic d2sl sezon 11/12 narty prywatne w bardzo dobrym stanie ostrzone tylko ręcznie śmigane na zmianę z nartą gs dł-160cm Edytowane 18 Wrzesień 2013 przez andrzejd69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 18 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2013 witam sprzedam narty atomic d2sl sezon 11/12 narty prywatne w bardzo dobrym stanie ostrzone tylko ręcznie śmigane na zmianę z nartą gs dł-160cm Z jaką nartą GS ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 19 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2013 śmigający ma 150cm wzrostu:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejd69 Napisano 20 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2013 żarciki się was trzymają:smile:narty są kolegi i mają długość 160cm Piotrek niech ci będzie śmigał na zmianę z nartami rc i są naprawdę zadbane chodzi oczywiście o slalomki jak by co to jakieś zdjęcia na maila pozdro:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 20 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2013 Miałem je na nogach chwil parę, narta "jeździ" bardzo dobrze, jej stan również jest / był jak ją widziałem bdb. Mogę z czystym sumieniem polecić , no o ile cena zda egzamin :tongue::wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supershape Napisano 2 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2013 ile za deseczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejd69 Napisano 3 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2013 sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi