nexcom Napisano 18 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2004 Witam wszystkich, jutro wybieramy sie na nartki i tak sprawdzam warunki i ceny w tym sezonie , z ciekawości rzuciłem okiem na cennik Soszowa na ten sezon i troche mnie zatkało , czy dobrze licze ze przejazd "z dołu na góre" przy najnizszym karnecie A placimy 5pln? to chyba znacznie drozej niz w zeszlym sezonie czy moze sie myle? szczegóły: http://www.soszow.pl/cen_kar.htm to juz chyba lekkie przegiecie, a KARNET od 15:00 do 19:00 - 50 zł. !!! rozumiem ze koszty utrzymania są duże ale za kwote 30-40 pln mamy calodzienny karnet na slowacji. Nie wspomne juz o opłatach za parking które mnie zaszokowaly w zeszłym sezonie 5pln dolny 10 PLN !!!! górny. Nastepna sprawa ze wszystkie trasy nie sa czynne - na velkiej raczy od dwoch tyg. oplaty byly 25% karnetu ze wzgledu na nie dziłające wszystkie trasa - ale widać polaczki tylko chcą sie dorabiać i nie zalezy im na promocji stacji tylko jak najszybszym nabiciu kasy - SZOK !!! w tym roku chyba nie odwiedze soszowa - niestety ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.scrooge Napisano 20 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2004 Soszów - ceny SZOK!!! Proszę pana no.. że tak powiem w cenach nic szokującego... No co się pan z choinki urwał... ?? ;P Tyle kosztuje narciarstwo.. ;P Fakt faktem że w Beskidach w Polsce trasy i wyciągi są nieporównywalne z innymi natomiast ceny niestety są porównywalne.. ale tak zawsze było... Chciałem też zauważyć że byłem ostatnio na Velkiej Racy i żadnych zniżek nie dostałem... całodzienny karnet 650 koron słowackich czyli około 70-80 zł (nie wiem dokładnie jak stoi teraz korona słowacka..) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurgen Napisano 20 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2004 Soszów - ceny SZOK!!! W Bialce, dla porownania, karnet na caly dzien kosztuje teraz 35 zl, a w sezonie 40 zl.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baryla Napisano 22 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2004 Soszów - ceny SZOK!!! O właściciel wyciągu się odezwał ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 29 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2004 Soszów - ceny SZOK!!! mr.scrooge proszę nie porównywać Velkiej Racy do Soszowa (porównanie jest nie na miejscu) ,a swoją drogą właściciel Soszowa sie nie czuje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 29 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2004 Soszów - ceny SZOK!!! mr.scrooge proszę nie porównywać Velkiej Racy do Soszowa (porównanie jest nie na miejscu) ,a swoją drogą właściciel Soszowa sie nie czuje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi