Bill Napisano 23 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2013 a to w Polsce sa jakies trasy do jazdy ??? hahah no dobra zartowalem, jesli chodzi o "górę" to Kasprowy raczej nie ma konkurencji, ale... no wlasnie juz wszystko zostalo powiedziane zawsze lubilem Szczyrk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.W. Napisano 23 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2013 I był bus który kursował, hotel - stacja narciarska. Przy stacji narciarskiej była natomiast chatka, czy domek nie wiem jak to nazwać, w której była umiejscowiona przechowalnia, dla nart i butów narciarskich. Tak że nie było potrzeby aby nosić sprzęt z hotelu. Busiku nie widziałem ani razu a mieszkałem tuż przy wejściu na dolną stacje. Ludzie chodzili z nartami od i do hotelu. Współczuliśmy im. Może to chwilowa niedogodność, choć w materiałach hotelowych nic o busiku nie było. Jeśli już jest, to chwała im za to. Polubiłem Wierchomlę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofi.p Napisano 23 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2013 Ja też osobiście busika nie widziałem. Jedyne co podjeżdżaly to były oznaczone logo firm czy pensjonatów nie umiejscowionych w Wierchomli. Uważam że już wszystko co dobre i złe zostało napisane o Wierchomli. Ja osobiście widzę więcej pozytywów i chętnie tam wrócę. A gwałtowny spadek terenu opisywany powyżej jako niebezpieczny wszystkim stojącym w kolejce do wyciągu uważam za zaletę trasy na Wierchomli. Jest tam wiele innych łatwiejszych tras gdzie można szlifować swoje umiejętności. Pozdrawiam Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi