mac Napisano 19 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2002 Czy ktoś może się podzielić ze mną doświadczeniami z ustawianiem wiązań Atomic Race 310? (chodzi mi o pozycję nie o siłę wypięcia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2002 Atomic Race 310 - pozycja Kurna, ten temat w dziale sprzęt ma być! Proszę ba przyszłość.. Co do ustawień to musisz chociaż powiedzieć jak w przybliżeniu jeździsz i ile ważysz Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 19 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2002 Atomic Race 310 - pozycja No właśnie-nie róbmy burdelu od samego początku!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 19 Październik 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2002 Atomic Race 310 - pozycja Przerzuciłem wiadomość do odpowiedniego forum. Wykasujcie ją stąd jeśli możecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winnetou Napisano 19 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2002 Atomic Race 310 - pozycja szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danlud Napisano 20 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2002 Atomic Race 310 - pozycja Zadzwoń a wszystko ci wytłumaczę (077)4395164 lub 0605-786-491 Pozdrawiam Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek104 Napisano 22 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2002 Atomic Race 310 - pozycja srodek buta oznaczony strzalka dokladnie tam gdzie srodek narty tez oznaczony strzalka Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 25 Październik 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2002 Atomic Race 310 - pozycja Dzięki za informację ale nie chodzi mie o to jak przykręcić. Wiązanie tylko o przesuwanie wiązania tył-przód w pozycjach na jakie pozwalają te wiązania po zamontowaniu i o efekty jakie daje to w praktyce. Jeżdżę już całkiem nieźle ale w zeszłym sezonie skupiłem się na doskonaleniu techniki i zwykłej i carcvingowej nie zawracając sobie głowy takimi niuansami. Byłem poprostu ciekaw czy ktoś to sprawdził w praktyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi