MB Napisano 1 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2013 OK jak tylko znajdę chwilę czasu , to wyślę zdjecia , itd pytanie : na jaki adres ? zdjęcia możesz wstawić tutaj użytkownicy Fischerów (w tym ja) będą mieli o czym rozmyślać :crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 1 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2013 "Skoro jak napisałeś - Ja kupiłem buty Fischer RC4 /130,po 2 miesiącach skorupa prawego buta pękła,a że but bardzo mi leżał, bo mam problemy z kośćmi, kupiłem drugie takie same i po 2 miesiącach pękł także prawy dokładnie w tym samym miejscu - dlaczego nie reklamowałeś butów na gwarancji? " Obie pary kupiłem przez internet na ebay.de,więc uznałem,że korowodów z wysyłką do Niemiec będzie za wiele. Ciągle jeżdżę, musiałem mieć buty,więc ponitowałem pęknięcia, które były w dolnej skorupie w miejscu, gdzie naciska krawędź górnej, gdy dotrę do domu, wyślę zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi