capryfolium Napisano 2 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2013 Witam, mieszkam w woj. łódzkim i mam pytanie: gdzie w tych okolicach można znaleźć naprawdę dobrze wyposażony sklep narciarski? Dodam, że nie chodzi mi o ogólne sklepy sportowe znajdujące się np. w centrach handlowych, bo wybór nart czy butów narciarskich jest tam niewielki. Może ktoś pomoże? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 2 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2013 Witam, mieszkam w woj. łódzkim i mam pytanie: gdzie w tych okolicach można znaleźć naprawdę dobrze wyposażony sklep narciarski? Dodam, że nie chodzi mi o ogólne sklepy sportowe znajdujące się np. w centrach handlowych, bo wybór nart czy butów narciarskich jest tam niewielki. Może ktoś pomoże? Pozdrawiam Gold Sport w Łodzi. Chyba nic lepszego nie znajdziesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
capryfolium Napisano 2 Wrzesień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2013 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.W. Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2013 Jest jeszcze mały, ale dobrze zaopatrzony sklep na Wł. Bytomskiej. Facet naprawdę się zna i jak czegoś nie ma, to ściągnie w 2 dni - sam sprawdziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joobman Napisano 11 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2013 Witam, mieszkam w woj. łódzkim i mam pytanie: gdzie w tych okolicach można znaleźć naprawdę dobrze wyposażony sklep narciarski? Dodam, że nie chodzi mi o ogólne sklepy sportowe znajdujące się np. w centrach handlowych, bo wybór nart czy butów narciarskich jest tam niewielki. Może ktoś pomoże? Pozdrawiam Jeśli chodzi o sprzęt używany to spory wybór jest w Happyski na ulicy Żeromskiego 73, Wiem że sporo ludzi szuka używek na poczatek w szczególności dla dzieci. Są jeszcze giełdy narciarskie w Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi