eqiupe Napisano 15 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2004 no mają armatki i nie śnieżą wiesniaki to nech to do muzeum wystawia i lepiej będzie , a nie denerwują ludzi w Szczyrku są w tym najlepsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 15 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2004 Polska kraj gdzie nie wiedzą po co są armatki spadaj wiesniaku !!! moze nie ma warunkow do tego .... jak jestes taki dobry to moze bys im pomogl. Widac ze mieszkasz gdzies niedaleko pewnie w Andrychowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2004 Polska kraj gdzie nie wiedzą po co są armatki eqiupe! Ty tak lubisz sam sobie ponadawać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 16 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2004 Polska kraj gdzie nie wiedzą po co są armatki nie lubię ale mnie ta zima denerwuje a ten ostatni tekst dopisali kumple bo sie zapomniałem wylogować serdecznie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tikk Napisano 16 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2004 Polska kraj gdzie nie wiedzą po co są armatki Byłem dwa tygodnie i tydzień temu w Białce na Kotelnicy i wygląda na to, że tam używają armatek zgodnie z przeznaczeniem a nie jako dekoracji.Tylko to nachylenie na Kotelnicy I ((. Kumpel był w Wierchomli - 0 ludzi, tanio i śnieżnie.W ten weekend sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 16 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2004 Polska kraj gdzie nie wiedzą po co są armatki no śnieżą juz w szczyrku na golgocie mają juz 50 cm tak że nie będę sie juz tak denerwował A co do białki, kluszkowiec i wierchomli to sa to stoki które sa zawsze fantastycznie przygotowane tam wiedzą po co są armatki a w szczyrku jak sobie przypomne zeszly rok to nie zabardzo mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 16 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2004 Polska kraj gdzie nie wiedzą po co są armatki W Szklarskiej juz naśnieżyli 1 cała trase, no oczywiście "Ziewacza" , jak zawsze na początek. Może i naśnieżają, ale stan wiedzy ratrakowców na temat co robić z takim śniegiem jest taki, że już grudy. Wczoraj mój kumpel zapikował twarzą w skorupę lodową. aA zdartą całą twarz. Jechał kurde po niebieskiej i myślał że przed nim beton a to była skorupa na nocnym sypaniu armatki niewyratrakowana oczywiście. Nie było w pobliżu armatki, musieli przemieścić, no bo gdyby była to by się przecież w jej pobliże nie pchał bo tam zawsze zdradliwy sztuczny śnieg. Nie ma to jak puszek z nieba, mmmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narty i kwatera Napisano 17 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2004 Polska kraj gdzie nie wiedzą po co są armatki hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi