Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 28 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2013 Dzisiaj Figo jest o rok starszy Figo! Życzę Ci zdrowia, żeby pozwalało Ci na realizowanie się w narciarstwie jak najczęściej i jak najintensywniej (niekoniecznie w gumie ), spełnienia marzeń, porządku w domu i w pracy i uśmiechu na codzień! 100 lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 28 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2013 FIGO ŁOBUZIE wszystkiego naj naj :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtralala Napisano 28 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2013 Figo! Rośnij duży, okrąglutki :biggrin: A poza tym wszystkiego naj, naj, i tylko naj :happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamek182 Napisano 28 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2013 No i następny..... Sto Lat!!Sto Lat!!!niech żyje , żyj........itd. Zdrowia ,szczęścia, śniegu..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 28 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2013 Najlepszego FIGO dużo zdrowia i śniegu!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2013 Figo,przede wszystkim dużo zdrowia i powodzenia w życiu osobistym! Aby dzisiejsze ćwiczenie podnoszenia (dziś i ja za twoje zdrowie podniosę :wink: ),odbyło się w przyjemnej atmosferze,aby córka nie chciała Cię więcej ganiać na Żar (na narty) i żebyś przebywał w raju narciarskim tyle ile tego zapragniesz! :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 28 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2013 Figo dużo,dużo zdrówka :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 28 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2013 Figo, najpierw kwiaty: Nazwa tego kwiatka "Michelia figo":biggrin::biggrin:Wszystkiego dobrego ci życzę.Zdrowia i kupy pieniędzy na realizację najskrytszych marzeń.Mam jeszcze pytanie.Z czego wziął się twój nick?Pytam bo chyba coś odkryłem.Zawsze myślałem, że od tego piłkarza, ale dzisiaj mnie olśniło:biggrin::biggrin:FIGO - http://pl.wikipedia.org/wiki/FIGOPozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 28 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2013 Wszystkiego najlepszego Figo :angel: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2013 Wszystkim bardzo,bardzo dziękuję. Jak chcecie wiedzieć to wcale nie czuję się starszy,a już z pewnością nie mądrzejszy.:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 29 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2013 Figo trochę się spóźniłem , no ale wiesz, urodziny własne , upał , więc trochę miałem na głowie:biggrin: Wszystkiego naj...... , no i byle do zimy:smile: pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi