SB Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 Urodziny Wróżki, nie powiem które:stupid: Kasiu, co ja będę tu dużo pisał, sama dobrze wiesz czego potrzebujesz:rolleyes:: i o czym marzysz:redface:, więc ja Ci tego wszystkiego życzę:smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Wróżka 100 lat !! 100 lat Kasiu, wszystkiego dobrego:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 (edytowane) Wróżko nasza :wink:Wszystkiego dobrego ci życzę, spełnienia marzeń nawet tych o których jeszcze nie wiesz.I jeszcze kwiaty:biggrin:PozdrawiamPS: Pomyliłem zdjęcie? Edytowane 26 Lipiec 2013 przez Piotr_67 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Wróżko, wszystkiego naj... co by wszystkie Twoje marzenia się spełniły :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Kasiu 100 lat,duzo zdrowka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Ostatnio jestem zawsze spóźniony. Dzisiaj również. Kasiu zmiana kodu! Trójka z przodu. [Jakże ja chciałbym mieć znów tyle lat.] : Duuuuużo ,dużo zdrówka. Fajnego i mądrego męża. A potem całą gromadkę jeżdżących na nartach dzieci. :applause: O nartach męża nic nie piszę. Ktoś przecież musi zarabiać na Twoje z dziećmi wypady narciarskie. :crazy: Żartuję . Znasz mój ciężki dowcip. STO LAT, i jedna zima. :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 I ja się przyłączam! Kasia,spełnienia wszystkich marzeń,tych osobistych jak i narciarskich! Oby każdy dzień był jeszcze lepszy od poprzedniego! Pozdrówka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 I ja składam najlepsze życzenia: Oby Ci się nigdy wiązania nie wypięły w poprzek stoku kiedy stoisz na dolnej narcie, zbierasz się do prawego skrętu, masz makijaż tylko na prawym oku, a wstałaś lewą. Zawsze szczęśliwych zjazdów.))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamek182 Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Sto lat, i ja życzę. Oby zimy były dłuuugie....itd. 30? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Najlepszego Wróżko:smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2013 Dziękuję Kochani za życzenia i wsparcie w tym jakże trudnym dla kobiety dniu, hehe Ale okazało się, że wczoraj też upływający czas potrafi być dobry - już równiutko za 3 miesiące (licząc od 26 lipca) rusza Puchar Świata :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2013 Ale okazało się, że wczoraj też upływający czas potrafi być dobry - już równiutko za 3 miesiące (licząc od 26 lipca) rusza Puchar Świata :biggrin: Czyli to już wynik 2 cyfrowy:smile: tak jak Twój wiek:applause: :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 28 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2013 WRÓŻKO NASZA wszystkiego naj naj naj (sorrki za spóźnienie ale jedna z bliźniaczek się mam pochorowała) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 29 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2013 Wróżko nasza jedyna , forumowa:smile: 100 sezonów w zdrowiu i najpiękniejszych narciarskich okolicznościach przyrody:smile: pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 30 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2013 Spóźniłem się nieco z życzeniami, ale sumując innych z okazji Urodzin już dostałaś życzenia ... wszystkiego najlepszego od innych - ja wiec życzę Ci tego samego ........ale ... 2 razy więcej ! :laughing: Marek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi