adrian123 Napisano 5 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2013 Witam. Mam wiązania rossignol axial 120 i mam pytanko. Czy mają obracaną piętke tak jak w rossignolach fks ? Próbuje z całej siły obrócić tą piętą w wiązaniach ale ani drgnie na bok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 10 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2013 Witam. Mam wiązania rossignol axial 120 i mam pytanko. Czy mają obracaną piętke tak jak w rossignolach fks ? Próbuje z całej siły obrócić tą piętą w wiązaniach ale ani drgnie na bok. [ATTACH=CONFIG]10923[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]10924[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]10925[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]10926[/ATTACH] Taka konstrukcja tyłu jak w fks to obecnie rzadkość Z reguły ył jest nieruchomą skrzynką i wypina do góry. Ruchome (obrotowe) tyły mają wiązania z grupy "tech" np Dynafit Verical czy Onyx G3 ale to zupełnie inna para kaloszy. pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi