ROCH Napisano 2 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2014 a to przesympatyczna zawodniczka, a do tego moim zdaniem zdecydowanie najbardziej atrakcyjna uczestniczka zmagań o kryształową kulę (niestety jestem facetem i jakoś ma to dla mnie znaczenie), naturalna, a nie sztucznie zrobiona i wykreowana. Generalnie Szwedki to atrakcyjne dziewczyny :) A co do tego, że wygrała, to super wiadomość! Będzie się działo w Soczi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 2 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2014 Generalnie Szwedki to atrakcyjne dziewczyny :) Wierz mi, nie bardzo, kiedyś mieszkałem w Szwecji i nie zauważyłem tego, teraz przez większość roku siedzę w Hiszpanii i jest jeszcze gorzej, zdecydowanie zgadzam się z twierdzeniem zawartym w ostatnim hicie-kicie "My Słowianie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2014 Płynna zmiana tematu - Sochi tuż tuż. Żeby każdy z nas mógł sobie jakoś zaplanować inne czynności niezbędne do życia - poniżej podaję wstępny plan dotyczący oczywiście jedynej słusznej konkurencji. Relacje będą na tvp – na Eurosporcie z tego co widzę to nie ma. Podałam godziny czasu tamtejszego czyli u nas trzeba sobie odjąć 3h, ale na bieżąco będę uzupełniać programem tvp. 7.02. piątek 16:30 – 20:30 czasu naszego - otwarcie 9.02.niedziela 11:00 (7:55 czasu naszego) – DH M 10.02 poniedziałek 11:00 DH W comb 15:00 SL W comb 12.02. środa 11:00 DH W 14.02 piątek 11:00 DH M comb 15:30 SL M comb 15.02 sobota 11:00 SG W 16.02 niedziela 11:00 SG M 18.02 wtorek 11:00 GS W 1 14:30 GS W 2 19.02 środa 11:00 GS M 1 14:30 GS M 2 21.02 piątek 16:45 SL W 1 20:15 SL W 2 22.02 sobota 16:45 SL M 1 20:15 SL M 2 23.02 niedziela zamknięcie Jeśli coś pokopałam to wyjdzie w praniu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 3 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2014 Ubiegłaś mnie! Wszedłem na forum myśląc o tym, żeby wstawić plan na Soczi, a tu taka niespodzianka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 3 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2014 Wierz mi, nie bardzo, kiedyś mieszkałem w Szwecji i nie zauważyłem tego, teraz przez większość roku siedzę w Hiszpanii i jest jeszcze gorzej, zdecydowanie zgadzam się z twierdzeniem zawartym w ostatnim hicie-kicie "My Słowianie" Zauważyłem, że atrakcyjne są Szwedki, Hiszpanki, Włoszki, Słowianki, Bułgarki ……….( i zabrakło mi klawiszy w klawiaturze ) :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 3 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2014 Zauważyłem, że atrakcyjne są Szwedki, Hiszpanki, Włoszki, Słowianki, Bułgarki ……….( i zabrakło mi klawiszy w klawiaturze ) :cheerful: O :biggrin: zapomniałem, że to temat o zawodach :shocked: narciarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2014 Ubiegłaś mnie! Wszedłem na forum myśląc o tym, żeby wstawić plan na Soczi, a tu taka niespodzianka Wstaw - porównamy czy jest taki sam jak mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 To samo, bo ... od Ciebie http://sochi2014.blob.core.windows.net/storage/games/schedule_sochi_en.pdfAle i tak wszystko trzeba będzie śledzić na bieżąco.Jutro trening GS! Z tej okazji wrzucę posta, jakiego Karolina Chrapek wstawiła na swojego fejsa:"Mountain Village zwiedzona Klasyczne, a zarazem bardzo oryginalne zdjęcie na tle kół olimpijskich zrobione. Wioska prezentuje się całkiem fajnie choć są miejsca gdzie budowa nadal trwa ;p. Mamy tutaj dwie siłownie, sklep spożywczy, bank, a nawet beauty salon . Jest też duża jadalnia czynna 24h więc głodować nie będziemy. Jutro mamy trening GS, co da nam możliwość sprawdzenia dokładnie warunków śniegowych :)Kala'')"i okrasiła to trzema zdjęciami: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Zdjęcie z dzisiejszego (to znaczy już wczorajszego) treningu giganta Mateusza Garniewicza. Jest walka o prędkość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 Tu macie godziny czasu naszego i stacje które transmitują: http://pubsport.pl/soczi-2014/transmisje-tv/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 Wpisa ALS na facebooku sprzed 12 minut: "Wow!! I got asked to carry the Norwegian flag at the opening ceremony here in Sochi. Excited and proud:)" Oby go nie dopadła klątwa! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 Kolejny wpis Mateusza Garniewicza na facebooku:"Jutro trochę pechowo, bo zabrakło mi jednego miejsca do pierwszej grupy i jadę z numerem 16, co przy zapowiadających się warunkach może być sporym utrudnieniem, ale będę walczył A poniżej dzisiejszy trening w Reiteralm Oby jutro tak wyglądał każdy skręt - albo lepiej :)" Przyznam, że patrząc na to zdjęcie stwierdzam, że dobrze to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Zobaczymy ROCH jak będziesz obstawiał zawody :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 (edytowane) http://sport.tvp.pl/soczi/13895560/narciarstwo-alpejskie-m-zjazd-1-trening Na żywo trening DH Panów No i jeszcze najszybszy przejazd Już raczej nikt g nie pobije. http://sport.tvp.pl/soczi/13912956/zjazd-mezczyzn-bode-miller-najszybszy-na-treningu Edytowane 6 Luty 2014 przez ROCH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Zobaczymy ROCH jak będziesz obstawiał zawody :tongue: a propo obstawiania, będziemy coś działać? jakieś formularze albo w postach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Do Szefa trzeba pisać - w postach nie ma sensu obstawiać bo będziemy się wzajemnie sugerować swoimi wyborami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 Ciekawe podejście naszych kadrowiczów. Wróżka zwróciła mi uwagę na fakt, że Maciek Bydliński wziął udział tylko w jednym treningu DH... Zastanawiam się czym to było spowodowane. Chyba nie ma nic bardziej istotnego przed zawodami tej rangi, jak zapoznanie się z trasą. Nie wiem. Ale konfrontując to z postawą Garniewicza, wygląda to dziwnie. Ostatni wpis Garnka na facebooku: "Polska ekipa juz maszeruje na otwarciu Igrzysk Olimpijskich Sochi 2014! Bardzo zaluje, ze omija mnie ta impreza, ale trening jest dla mnie teraz wazniejszy;) Powodzenia dla calego teamu, ktory juz od jutra bedzie walczyl o medale, a zwlaszcza dla Mary, Kali i Macka!!! Ja dolatuje 19.02 ))" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2014 Witam o poranku-dzisiaj zaczynamy zabawę olimpijską czy pojawi się zestawienie konkurencji alpejskich czy po prostu każdy typuje i potem zliczamy wyniki:angel: A M.Bydliński jest na fajnym etapie narciarstwa-bez spinki i do przodu:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2014 Dziś na treningu DH Słoweniec R. Perko czekał ponad 10 minut po upadku żeby ktoś do niego wogóle podjechał! Dobrze że nic poważnego mu się nie stało(rozwalił łuk brwiowy i trochę krwi się polało na stok) i to oczekiwanie na pomoc było w tym przypadku tylko ostrzeżeniem dla organizatorów-mam nadzieję że szybko ktoś tam zrobi porządek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2014 Eeeee, a tak w ogóle to też dziwi mnie, że Eurosport nie transmituje takiej imprezy jak IO. Ale to tylko takie moje przemyślenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtralala Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 Eeeee, a tak w ogóle to też dziwi mnie, że Eurosport nie transmituje takiej imprezy jak IO. Ale to tylko takie moje przemyślenia Tam wczoraj można było oglądać równie pasjonujące mistrzostwa w rzutkach :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 Eeeee, a tak w ogóle to też dziwi mnie, że Eurosport nie transmituje takiej imprezy jak IO. Ale to tylko takie moje przemyślenia Też mnie dziwi, ale powiem Ci dlaczego. Wcześniej prawa do IO były do kupienia bezpośrednio od MKOLu, teraz są podzielone na pośredników na każdy kraj, więc.. Eurosportu nie stać na kupno praw oddzielnie w kilkudziesięciu krajach :wink:. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 Team Heada na IO w Soczi - galeria zdjęć - zjazd mężczyzn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 Team Atomic na IO w Soczi - galeria zdjęć - zjazd mężczyzn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Fajne te zdjęcia Dwa szczególnie mi się podobają: http://www.skionline.pl/sport/zdjecia,head-na-io-w-soczi-zjazd-mezczyzn,1016,foto,12.html Widać tutaj, jak tam jest stromo!!! W TV człowiek nie ma szans, żeby to zobaczyć. http://www.skionline.pl/sport/zdjecia,atomic-na-io-w-soczi-zjazd-mezczyzn,1017,foto,13.html Faktycznie wysoko latają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi