ROCH Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Panowie pojadą SC w normalnym wymiarze: SL + Super G. Natomiast ten Super G zostanie niejako "wykorzystany" dwa razy: - normalnie jako część składowa super kombinacji - wyjątkowo jako osobne zawody (Super Gigant) Dlatego musimy obstawić dwukrotnie: - kombinację - super g :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Ja niestety mam dar niejasnego przekazywania informacji - aż cud że zdałam jakikolwiek egzamin w życiu Wybaczcie Miałam na mysli dokładnie to co Roch "pismem obrazkowym" napisał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 No ja ciekawa jestem kto sie zastanawiał czy nie obstawić na 3 miejscu panny Nicolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 No ja ciekawa jestem kto sie zastanawiał czy nie obstawić na 3 miejscu panny Nicolki A u chłopaków jaki dziś kipisz, Marcel ostatni a Heniek i Patryk to niespodzianki dla typerów. Zresztą z typowaniem też kipisz przez zmiany w programie zawodów :frown:: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 "Ja to pamiętam, ze po tej bandzie kiedyś któryś z Włochów pojechał..." hehehehehe tak! Pojechał a konkretnie Bodzio Miller Svindal jest dzisiaj moim bohaterem! Z Millera oczywiście też się cieszę, ale Svindal... fenomenalnie ciekawy przejazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtralala Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 Svindal został Twoim bohaterem niezależnie od tego, jak pojedzie, odkąd zobaczyłaś kilka lat temu w Kitz, jak nie potrafił odmówić dzieciom autografów :stupid: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 Bodzio i ALS to moi dwaj bohaterowie w dniu dzisiejszym Już się nie mogę doczekać Soczi!!! Kasia, wspomnisz moje słowa sprzed paru tygodni, zobaczysz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 Svindal został Twoim bohaterem niezależnie od tego, jak pojedzie, odkąd zobaczyłaś kilka lat temu w Kitz, jak nie potrafił odmówić dzieciom autografów :stupid: W dodatku jest wolny.:biggrin: Rozstali się z Julką.:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 Odczepcie się od mojego życia osobistego :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 "Ja to pamiętam, ze po tej bandzie kiedyś któryś z Włochów pojechał..." hehehehehe tak! Pojechał a konkretnie Bodzio Miller Mieli rację, ale pamięć już nie ta, więc w szczegółach się pogubili. Peter Fill 2013 http://www.youtube.com/watch?v=VHcbhKvTuYs Jest ich dwóch i mogliby się chociaż przyjrzeć wynikom z zeszłego roku, a nie opowiadać jak to Paris się boi trasy. Za to tekst o Julce i Akselu zdecydowanie na plus. Wygrał ten, który przejechał najrówniej, a Aksel i Bode mieli jednak słabsze momenty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 Ja zrozumiałam z tego tekstu o bandzie że któryś z Włochów przejechał po tej bandzie a nie na tej bandzie się wychrzanił... więc może najzwyczajniej źle zinterpretowałam słowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 Jak zwał tak zwał, mi wydaje się, że po prostu skompilowali dwie sytuacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 Zawody kobiet, które miały się odbyć za tydzień w Mariborze, zostały przeniesione do Kranjskej Gory. Terminy i godziny mają zostać takie same. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 Jutro, wtorek (28.01.) Schladming (euro1) 17:30 Schladming, - Slalom mężczyzn, 1. przejazd (60min) 20:00 Ski Pass - Magazyn (15min) 20:15 Schladming, - Slalom mężczyzn, 2. przejazd (90min) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 Reichelt idzie na operacje. Olimpiada bez niego. http://wintergames.ap.org/article/austrian-skier-reichelt-miss-sochi-olympics Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 Za Reichelta pojedzie Joachim Puchner, ale to pewnie już wiecie. Tylko dodam, że jeździliśmy razem na WST, tzn on jeździł, a my podziwialiśmy wraz z Aną Jelusic jego jazdę Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 Plan na ostatnie zawody przed Sochi - wszystko na Euro 1, chyba że wskazałam E2: Sobota 1.02. 09:45 Kranjska Gora, Słowenia - Gigant kobiet, 1. przejazd (45min) 11:30 St Moritz, Szwajcaria - Zjazd mężczyzn (90min) 13:00 Kranjska Gora, Słowenia - Gigant kobiet, 2. przejazd (75min) Niedziela 2.02. 09:00 Kranjska Gora, Słowenia - Slalom kobiet, 1. przejazd (75min) 10:30 St Moritz, Szwajcaria - Gigant mężczyzn, 1. przejazd (60min) E2 12:15 Kranjska Gora, Słowenia - Slalom kobiet, 2. przejazd (45min) 13:00 St Moritz, Szwajcaria - Gigant mężczyzn, 1. przejazd (30min) powt. 13:30 St Moritz, Szwajcaria - Gigant mężczyzn, 2. przejazd (60min) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 1 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2014 (edytowane) Gigant Pań w Kranjskej Gorze odwołany! Trzeba go było najpierw przenieść z Mariboru, po to tylko żeby mógł się nie odbyć w nowym miejscu. Ciężko mają organizatorzy zawodów pucharowych. Edytowane 1 Luty 2014 przez p.e.t.e 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 1 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2014 W takim razie jutro o slalomie też możemy zapomnieć-szykujmy formę na IO w Soczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 1 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2014 SL da się jutro zorganizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 1 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2014 Pożyjemy zobaczymy:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 1 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2014 Race cancelled! No i także po zawodach DH mężczyzn w St. Moritz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 2 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2014 Na skutek trudnych warunków w St.Moritz wielu zawodników wypadło z trasy i dzięki temu mamy w drugim przejeździe po raz pierwszy w karierze trzech zawodników, którzy w tym sezonie solidnie pokazywali się w PE, a startowali z bardzo dalekimi numerami: -Patrick Schwaiger Niemcy rocznik 91 z numerem 54 -Stefan Brennsteiner Austria rocznik 91 z numerem 62 i w debiucie w PŚ Marcus Monsen Norwegia rocznik 95 (!) z numerem 65(!). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 2 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2014 Mr GS is back :smile: 2 przejazdy wygrane z wielką przewagą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 2 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2014 Cieszę się,że Ted wrócił, ale jeszcze większą radość sprawiło mi dzisiejsze zwycięstwo Fridy Hansdotter. Wygrała zawody PŚ po raz pierwszy w karierze, po 8(!) miejscach na drugim stopniu podium, fatum przełamane, a to przesympatyczna zawodniczka, a do tego moim zdaniem zdecydowanie najbardziej atrakcyjna uczestniczka zmagań o kryształową kulę (niestety jestem facetem i jakoś ma to dla mnie znaczenie), naturalna, a nie sztucznie zrobiona i wykreowana. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi