Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2014 No i LV nie wystąpi w Sochi: "I am devastated to announce that I will not be able to compete in Sochi. I did everything I possibly could to somehow get strong enough to overcome having no ACL but the reality has sunk in that my knee is just too unstable to compete at this level. I'm having surgery soon so that I can be ready for the World Championships at home in Vail next February. On a positive note, this means there will be an additional spot so that one of my teammates can go for gold. Thank you all so much for all of the love and support. I will be cheering for all of the Olympians and especially team USA! XO Lindsey" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 8 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2014 (edytowane) Podaję plan na najbliższy cały tydzień (jako że będę się urlopować). Mam nadzieję że nic nie pokopałam Niestety Eurosport głównie będzie relacjonował czołowy sport zimowy jakim jest tenis : więc przyda się Eurosport 2 albo RaiSport. 10.01. piątek 11:30 Altenmarkt-Zauchense - Zjazd kobiet trening (90min) 11.01. sobota 10:15 Adelboden - Gigant mężczyzn 1. przejazd (75min) 11:30 Altenmarkt- Austria - Zjazd kobiet (75min) 13:30 Adelboden - Gigant mężczyzn 2. przejazd (45min) E2 12.01. niedziela 09:30 Altenmarkt-Zauchense - Zjazd kobiet do kombinacji (60min) 10:30 Adelboden - Slalom mężczyzn 1. przejazd (45min) 13:30 Adelboden - Slalom mężczyzn 2. przejazd (60min) E2 14.01. wtorek 17:30 Flachau - Slalom kobiet 1. przejazd (75min) 20:45 Flachau - Slalom kobiet 2. przejazd (45min) 17.01. piątek 10:30 Wengen - Superkombinacja mężczyzn zjazd (60min) E2 13:45 Wengen - Slalom mężczyzn do kombinacji (75min) E2 18.01.sobota 10:30 Cortina d Ampezzo - Zjazd kobiet (75min) E2 12:30 Wengen - Zjazd mężczyzn (75min) E2 16:00 Wengen - Zjazd mężczyzn (60min) powtórka 19.01. niedziela 10:30 Wengen - Slalom mężczyzn 1. przejazd (45min) E2 11:15 Cortina d Ampezzo - Supergigant kobiet (90min) E2 13:15 Wengen - Slalom mężczyzn 2. przejazd (45min) E2 Edytowane 9 Styczeń 2014 przez Dumpling Zębowa Wróżka ...piątek a nie czwartek :) Dzięki Pinio :) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 8 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2014 Pytanko mam do v użytkowników nc+ jeśli takowi są. Czy jest właśnie raisport gdzieś ? Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 8 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2014 Jest, jest. Rai Sport 1 k. 338, Rai Sport 2 k. 339, przynajmniej tak jest u mnie :. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 Wróżko 10 to piątek nie czwartek Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 No widzisz... mam problemy z kalendarzem :biggrin: dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 No widzisz... mam problemy z kalendarzem :biggrin: dzięki Obyś z kalendarzykiem nie miała takich problemów.:wink: :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 Obyś z kalendarzykiem nie miała takich problemów.:wink: :tongue: No raczej :cool: Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 ...ja tylko subtelnie pragnę przypominieć, że to forum narciarskie... ale jak znam życie to Wy zaraz powiecie, że wiątek dotyczy Kalendarza, więc wszystko się zgadza... ehhh...: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 niom koniec OT:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skaju Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2014 Soczi coraz bliżej, a wyjaśnień co do formy nadal wiele, nie uważanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2014 Soczi coraz bliżej, a wyjaśnień co do formy nadal wiele, nie uważanie? W jakim narzeczu jest napisany ten post? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 (edytowane) Jutro nietypowa kombinacja - najpierw slalom, potem zjazd - będzie ciekawie. Program change for the Super Cominded on Friday, Jan 17, 2014 Due to the current weather forcast the jury has decided to make the following adjustements for Friday, January 2014: Start Super Combined Slalom: 10.30 am Start Super Combined Downhill: 2 pm Edytowane 16 Styczeń 2014 przez Rush Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 Już po treningach na Lauberhorn. W pierwszym Maciek Bydliński 67 miejsce (+5.64), Michał Kłusak 94 (+11.96). Drugi trening to 85 pozycja Michała i 88 Maćka (ponad 5 minut straty więc chyba z dużymi przygodami). Startowało 99 zawodników :eek:. Może Maciek zaskoczy jak rok temu i zdobędzie jutro punkty w SC.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 Może Maciek zaskoczy jak rok temu i zdobędzie jutro punkty w SC.. Oby, choć naprawdę trudno mi w to wierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 Ratrak chyba pięć sekund starty, pięć minut to chyba by musiał iść na piechotę choć z drugiej strony cholera go wie :what: Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 Bardzo dobry trening Maćka 88 pozycja na 99 startujących czad :stupid: O Michale przemilczę :frown:: ŻENADA kolejny raz :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 Soczi coraz bliżej, a wyjaśnień co do formy nadal wiele, nie uważanie? Skaju, nie pal tyle :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 Już po treningach na Lauberhorn. W pierwszym Maciek Bydliński 67 miejsce (+5.64), Michał Kłusak 94 (+11.96). Drugi trening to 85 pozycja Michała i 88 Maćka (ponad 5 minut straty więc chyba z dużymi przygodami). Startowało 99 zawodników :eek:. Może Maciek zaskoczy jak rok temu i zdobędzie jutro punkty w SC.. Jak 5 minut w plecy, to był chyba na browarze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 Ratrak chyba pięć sekund starty, pięć minut to chyba by musiał iść na piechotę choć z drugiej strony cholera go wie :what::pWysłane TapatalkiemNo właśnie minut, minut… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 To rozwiążę zagadkę 5 minut. Po prostu jeden z zawodników jadących tuż przed Maciejem wypadł z trasy i już jadący Bydliński został wstrzymany i niespiesznie zsuwał się w dół. Na treningach to dość częsty przypadek, bo tutaj nie ma wwożenia na szczyt i ponownego startu, a jutro myślę, że pierwsza 20 w zasięgu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 może wypadł z trasy i musiał kawałek podejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 Poszedł się nachlać bo wiedział ze gówno z tego będzie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 To rozwiążę zagadkę 5 minut. Po prostu jeden z zawodników jadących tuż przed Maciejem wypadł z trasy i już jadący Bydliński został wstrzymany i niespiesznie zsuwał się w dół. Na treningach to dość częsty przypadek, bo tutaj nie ma wwożenia na szczyt i ponownego startu, a jutro myślę, że pierwsza 20 w zasięgu. Tak też myślałem, dzięki za informację, bo nie miałem kiedy tego sprawdzić. Widzę, że nie tylko ja jestem optymistą co do pozycji Maćka jutro :. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi