SB Napisano 12 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2013 (edytowane) W temacie inwestycje w polskich górach zamieściłem dzisiaj informację o zablokowaniu budowy wyciągu i trasy w Szczawnicy, załączyłem tam też zdjęcie powodu tej sytuacji. Ktoś jednak sobie zadrwił z tego i przesłał mi takiego anonima: Puchacz bubo bubo z twarzy jest nieco podobny do Figo: Śledztwo trwa kto się tego dopuścił:wink: Edytowane 13 Czerwiec 2013 przez SB naprawa URL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 12 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Bubo-bubo by nie wypił bombardinio. Nie jest podobny!:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Czerwiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Bubo-bubo by nie wypił bombardinio. Nie jest podobny!:smile: No, a Figo nie siedział by na drzewie:biggrin: To by dopiero było jak by Figo wylazł na drzewo:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 13 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2013 Dajcie mi adres adwoka...... Nie,nie adwokata Lepiej tego kudłatego stwora z Bystrej,może mnie też weźmie pod swoją opiekę,skoro jestem podobny do Bubo-Bubo. Jak tylko człowiek jest troszkę zapracowany i nie ma czasu regularnie zaglądać na forum to zaczyna się nagonka.:sorrow: Chyba się przeniosę do Perugii jak John Maryja Rokita.:crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 13 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2013 Różnica pomiędzy Nimi jest znaczna - Figo przede wszystkim nie blokuje budowy krzesełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 13 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2013 a ja myślę , że rysy twarzy podobne:wink: , ale Bubo ma bardziej obfite upierzenie:biggrin: poza tym sowa to symbol mądrości więc i tu można doszukać się podobieństw:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Czerwiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2013 Odbiegamy od sedna tematu:rolleyes::, czyli ustalenia kto jest taki dow-cipny i dopuścił się takich żartów, lepiej żeby się przyznał to kara będzie mniej dotkliwa. A jeśli chodzi o różnicę to ja dopatruję się jeszcze takiej że w sowę trudniej z procy trafić:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 13 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2013 Chyba nie ma sensu ciągnąć tego tematu bo Sowie może się w końcu przykro zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 13 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2013 Ależ brak śniegu daje Wam się we znaki. :shocked: I wynajdujecie tematy zastępcze. :stupid: Rozumiem,że bubo-bubo jest dobrym tematem zastępczym. Ale moja skromna osoba,....???? :mellow: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 ... Rozumiem,że bubo-bubo jest dobrym tematem zastępczym. Ale moja skromna osoba,....???? :mellow: No właśnie bo mnie coś ominęło i teraz nie mogę nigdzie znaleźć... czyżby to z powodu zablokowania tej budowy szanowny FIGO zmienił nicka na MB??? O co chodzi? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2013 Figo dojrzał i stał się Mercem-Benzem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi