Tomek78 Napisano 16 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 Ja też biegam, szczególnie w okresie letnim. ;-) Jakie dystanse biegacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek90 Napisano 23 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2016 Ostatnio miałem przerwę 3 miesiące, bo miałem nawał pracy i nie było kiedy, ale w szczycie formy, tzn. latem rok temu, to przeważnie 5 km (oczywiście jednego dnia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
habisz Napisano 23 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2016 Też biegam, dziennie około 2 - 5 km (zależy czy mam ochotę mi się chce). Po jakim terenie biegacie? Lubicie przełaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek90 Napisano 23 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2016 Po jakim terenie biegacie? Lubicie przełaje? Po asfalcie. W mojej okolicy nie ma innej możliwości, chociaż wolałbym po jakichś drogach polnych, bo na twardej nawierzchni kręgosłup to bardzo odczuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalkos75 Napisano 6 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2016 (edytowane) Biegam i ja. Patrząc po Waszych wpisach, to moje 3 kilometry dziennie to żaden wyczyn... Ale biegam ledwie od miesiąca. Średnio podnosząc poprzeczkę o 300 metrów na tydzień. Więc może za 2-3 miesiące dojdę do tych popularnych 10-tek kilometrów, choć ciężko to widzę na ten moment . _________________________________________________________________ Moja krótka historia zerwania z nałogiem http://www.rzucanie-palenia.pl Edytowane 22 Sierpień 2016 przez Michalkos75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klotras Napisano 1 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2016 Ja rozpocząłem bieganie również miesiąc temu i też ponad 3 kilometry na razie biegam więc nie jesteś sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadofr Napisano 7 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2016 Ja biegam od końca maja. Codziennie staram sie zwiększać dystans. Na chwilę obecną dziennie biegam 5 km Największy postęp nastąpił w kondycji, którą mam teraz naprawdę niezłą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tashur Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 (edytowane) Ja od tych wakacji zacząłem biegać i jeździć rowerem. Robię tak na przemian. Jednego dnia biegam po 3 km. by nastopnego dnia przejechać około 20 km rowerem. Edytowane 3 Październik 2016 przez tashur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skoczek Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Ja staram się biegać regularnie, ale czasami brakuje czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Ja biegam od połowy lutego - właśnie w ostatni weekend ukończyłem swój pierwszy półmaraton - PKO Silesia Maraton. Biegam regularnie - 3 razy w tygodniu - wtorki, czwartki, soboty lub niedziele - od 5 do 15 km w zależności od składu grupy, możliwości, rodzaju treningu. Na 30.04.2017 planuje start w maratonie w Krakowie. Jak ktoś chce pobiegać - mamy taką grupkę na FB - Czwartkobieg - nie tylko w czwartek - zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feadors Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 Obecnie biegam po szkole jakieś 5 km, bo zimno. Latem na przemian biegałem i jeździłem rowerem [w biegu 7 km, a rowerem 25km.]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inbox98 Napisano 26 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2016 Witam, ja dopiero zaczynam moja przygode z bieganiem..robie systematycznie coraz wiecej kilometrow z czego jestem mega dumna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kingkong84 Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 Ja zaczelam biegac od tego roku takze jestem bardzo poczatkujaca ale daje rade:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatuszek Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2017 ja biegam po 10 km dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
someone Napisano 1 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2017 polecam bieganie, poprawia samopoczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 1 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2017 Też biegam od ok. 20 miesięcy i wczoraj w Krakowie ukończyłem swój pierwszy maraton. Polecam bieganie, ale z głową. Ja zacząłem trochę bez rozeznania w temacie i pojawiły się kontuzje. Teraz staram się realizować gotowe plany treningowe, których jest sporo w internecie. Inna sprawa, że biegam razem z żoną i wzajemnie się motywujemy, trenujemy i starujemy w imprezach biegowych. We dwoje zawsze łatwiej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barnaba Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 Ja biegam jakieś 2 lata. Brałem udział w 4 biegach i jednym charytatywnym maratonie w Warszawie. Moją motywacja był siedzący tryb życia, który sprawił, że nie miałem żadnej kondycji i zwykły spacer sprawiał mi trudności. Aż w końcu zacząłem biegać i stało się to moją pasją. DO tego na nartach zaczęło mi się znacznie łatwiej jeździć. ________________________ Adam - mechanik mam 2 dzieci i żonę - księgowa Wałbrzych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 (edytowane) A to Adaś na siedząco naprawisz auta Edytowane 21 Lipiec 2017 przez marcinn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 9 godzin temu, marcinn napisał: A to Adaś na siedząco naprawisz auta Marcin , teraz wszystko robi się na siedząco , przez internet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnasataB Napisano 19 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2017 Ja starałem się biegać zawsze regularnie, ale ostatnio miałem długą przerwę bo miałam skręconą kostkę i naderwane wiązadła więc same chodzenie sprawiało ból. Już od powoli wracam do biegania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 28 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2018 (edytowane) Pobiegałem cały poprzedni tydzień po Bieszczadach. Rejon Chryszczatej, Łopienki i tradycyjnie obie Połoniny. Warunki dobre. Przy zbiegach z połonin dużo błota i ślisko. Od wczesnego rana do 10:00 bez deszczu. Parę fotek: Na koniec test połonin W tym roku słabiuśko: Pozdrawiam biegających (szczególnie tych 56+) Pozdrawiam mirekn Edytowane 28 Maj 2018 przez mirekn problemy ze wstawianiem zdjęć :D 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 28 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2018 (edytowane) Piękne gratulacje. Piękne widoki i fajna toura. Ja wczoraj poszedłem przebiec się trochę ponad pół godzinki i się trochę podłamałem, bo truchtając w spokojnym tempie 5:30-6:00 /km po 6 km czuje się jakbym przebiegł maraton. Fakt, że w tym roku poszedłem biegać pierwszy raz, ale ruszam się dość regularnie - pływanie, rower i jakoś się spodziewałem, że takie 35 min bieganka, to pójdzie lightowo, a tu zaskoczenie jak organizm słabo to zniósł. W zeszłym roku przebiegnięcie 8-10 km w takim tempie nie było dla mnie specjalnym wyczynem, a tu po 6 km organizm wariuje. No cóż trzeba chyba będzie wrócić do regularnych przebieżek... Edytowane 28 Maj 2018 przez Cosworth240 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 28 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2018 (edytowane) 16 minut temu, Cosworth240 napisał: .....bo truchtając w spokojnym tempie 5:30-6:00 /km po 6 km czuje się jakbym przebiegł maraton.... Zrobiłem też parę trasek takich do max 12 km z mniejszym przewyższeniem (tak do 500/550 m) z tempem średnio 7:30 /km ciekawe czy "potruchtam" kiedyś po górach 6:00 /km Lubię Bieszczady, nawet te mniej uczęszczane bo nawierzchniowo przypominają mi Beskid Śląski. Pozdrawiam mirekn Edytowane 28 Maj 2018 przez mirekn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 28 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2018 2 godziny temu, mirekn napisał: Zrobiłem też parę trasek takich do max 12 km z mniejszym przewyższeniem (tak do 500/550 m) z tempem średnio 7:30 /km ciekawe czy "potruchtam" kiedyś po górach 6:00 /km Lubię Bieszczady, nawet te mniej uczęszczane bo nawierzchniowo przypominają mi Beskid Śląski. Pozdrawiam mirekn Biegania po górach nie ma co porównywać do biegania po - w miarę - płaskim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 28 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2018 9 godzin temu, mirekn napisał: Pobiegałem cały poprzedni tydzień po Bieszczadach. Rejon Chryszczatej, Łopienki i tradycyjnie obie Połoniny. Warunki dobre. Przy zbiegach z połonin dużo błota i ślisko. Gratuluję, biegi górskie zrobiły się bardzo modne. Tak z ciekawości, ile sezonów wytrzymują kolana biegacza górskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi