tomi33 Napisano 23 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2020 18 minut temu, tomi33 napisał: Spowodował to gwałtowny spadek temperatury Musi przetrwać ten tydzieN i będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 23 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2020 9 minut temu, tomi33 napisał: Musi przetrwać ten tydzieN i będzie lepiej Trza być twardym nie miętkim 😋 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 23 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2020 Teraz, marcinn napisał: Trza być twardym nie miętkim 😋 Jak to się mówi.....Nie ma złej pogody,jest tylko zła odzież. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2020 Teraz, marcinn napisał: Trza być twardym nie miętkim 😋 Cześć Toż o 7.00 już byłem na moście i podziwiałem piękna panoramę centru stolicy... ale ileż można w tych kurtkach i koszulkach. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 23 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2020 2 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Toż o 7.00 już byłem na moście i podziwiałem piękna panoramę centru stolicy... ale ileż można w tych kurtkach i koszulkach. Pozdrowienia Zimno, nie zimno, w kurtce czy bez - jeździć trzeba, tylko kto mi tutaj tyle piachu na drogę wywalił? 4 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2020 2 minuty temu, tanova napisał: Zimno, nie zimno, w kurtce czy bez - jeździć trzeba, tylko kto mi tutaj tyle piachu na drogę wywalił? Taka minihałda, miała byś konkretny rower, to by się spodobało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 23 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2020 4 minuty temu, Sariensis napisał: Taka minihałda, miała byś konkretny rower, to by się spodobało . Policja stała i machała kwarantanną, raczej by mi się więc nie spodobało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2020 7 minut temu, tanova napisał: Policja stała i machała kwarantanną, raczej by mi się więc nie spodobało . To by zależało od trajektorii lotu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 23 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2020 20 minut temu, tanova napisał: Zimno, nie zimno, w kurtce czy bez - jeździć trzeba, tylko kto mi tutaj tyle piachu na drogę wywalił? Wzięłabyś z rozpędu to może by się udało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 23 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2020 2 godziny temu, tanova napisał: Zimno, nie zimno, w kurtce czy bez - jeździć trzeba, tylko kto mi tutaj tyle piachu na drogę wywalił? Historia zatoczyła koło, granica z DDR 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2020 Tak tak. Ta nowa wersja nawet bardziej przerażająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2020 (edytowane) Cześć Jak to dobrze, że ja nie ma telepracy a Ewka też musi czasami koordynować pracę swoich ludzi. Piękna pogoda na rower wykorzystana choć w małym skrawku. I jutro też muszę do pracy i pojutrze... Pozdrowienia Edytowane 24 Marzec 2020 przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 26 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2020 W dniu 8.10.2018 o 21:26, surfing napisał: Faktycznie zasuwają z pracami, ostatnio odkrywaliśmy Velo Dunajec i szlak wokół Tatr bazując w Białce Tatrzańskiej. Przełom Białki, tu kręcono Janosika Ostro pod górę Niedzica Bukowina Termy Bania nie zachwyciły nas, wygrywają Termy Chochołów Szaflary, Termy Gorący Potok dobre na lato i najbardziej lecznicza woda, plus pyszne jedzenie (była nawet jagnięcina) Jest już tyle tras że przez tydzień nie przejeździcie,a dużo dokończą na dniach. Zapraszamy. Trasy rowerowe w Województwie Małopolskim: Zrealizowane odcinki: VeloDunajec od Ostrowa do Biskupic Radłowskich (14 km) Wiślana Trasa Rowerowa od Drwini do Szczucina (91 km) Wiślana Trasa Rowerowa od Brzeszcz do Skawiny wraz z kładką na Skawince (84 km) VeloDunajec od Biskupic Radłowskich do Wietrzychowic (12 km) 6 Miejsc Obsługi Rowerzystów przy VeloDunajec (przy wybudowanym fragmencie od Ostrowa do Biskupic Radłowskich – 1szt.) i Wiślanej Trasie Rowerowej (przy odcinku od Drwini do Szczucina – 5szt.) EuroVelo 11 od Barcic do Starego (6,2 km) EuroVelo 11 Wały w Nowym Sączu (7,3 km) 5 Miejsc Obsługi Rowerzystów przy Wiślanej Trasie Rowerowej na odcinku od Brzeszcz do Skawiny Trasy, które zostaną oddane do użytku: EuroVelo 4 (VeloMetropolis) od Woli Batorskiej do Jodłówki Wałki (92 km) – TERMIN ZAKOŃCZENIA w 2018 r. VeloDunajec od Zakopanego do Sromowiec Niżnych (68 km) – TERMIN ZAKOŃCZENIA w 2018 r. VeloRudawa od Zabierzowa do Balic (3 km) – TERMIN REALIZACJI w 2018 r. Wiślana Trasa Rowerowa od Ujścia Podłężanki do Chobotu (18,5 km) – TERMIN REALIZACJI – do 30.09.2018 r. VeloDunajec od Szczawnicy do Zabrzeży (20 km) – TERMIN REALIZACJI: część drogowa w 2018 r.; 3 kładki w 2019 r. VeloDunajec od Zabrzeży do Starego Sącza (25 km) – TERMIN REALIZACJI – 2018 r. EuroVelo 11 od Korala (Nowy Sącz) do Wielogłów (6,5 km) – TERMIN REALIZACJI – 2018 r. VeloRaba – odc. Mikluszowice – Uście Solne (9,5 km) – TERMIN REALIZACJI – 2018 r. 4 Miejsca Obsługi Rowerzystów przy EuroVelo 4 – TERMIN REALIZACJI – do 30.08.2018 r. EuroVelo 11 odc. Lusławice – Ostrów (gm. Tarnów) (20 km) – TERMIN REALIZACJI – listopad 2018 r. EuroVelo 11 od Starego Sącza do Nowego Sącza z kładką na Popradzie (1,8 km) – TERMIN REALIZACJI – 30.11.2018 r. EuroVelo 11 od Czchowa do Lusławic (17 km) – TERMIN REALIZACJI – 2019 r. http://www.szlakwokoltatr.eu/GO?fbclid=IwAR2vXPIQEwWw9Lr_sMs5LQppqsMZblVmPY3KyZepus87Fui_pulOsLO8Z8E 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 26 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2020 Ociepliło się i nie wieję.Do roboty 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2020 Cześć Fajnie masz. Rano zimno po południu cieplej ale wieje monetami 6 metrów. Jak wracałem do domu to tak jakbym cały czas jechał pod lekką górkę. Dokładnie tyle mam do pracy! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 26 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2020 57 minut temu, Mitek napisał: Cześć Fajnie masz. Rano zimno po południu cieplej ale wieje monetami 6 metrów. Jak wracałem do domu to tak jakbym cały czas jechał pod lekką górkę. Dokładnie tyle mam do pracy! Pozdrowienia Wczoraj strasznie wiało i zimnica okrutna dlatego odpuściłem,dzisiaj to już bajka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2020 10 minut temu, tomi33 napisał: Wczoraj strasznie wiało i zimnica okrutna dlatego odpuściłem,dzisiaj to już bajka . Cześć Powiem Ci, czy zimno czy ciepło nie ma dla mnie specjalnej różnicy - wystarczy się odpowiednio ubrać i tyle. Ale zmienność tych temperatur w ciągu dnia jest naprawdę wkurzająca. Dzisiaj była różnica 11 stopni pomiędzy ranem a popołudniem. Stwierdziłem, że ubieram się rano po prostu lżej i kręcę ostrzej bo wożenie jeszcze jednej rzeczy mnie dobija. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 26 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2020 @tomi33 ładnie tam macie. Co to za oczko wodne? Jakiś dawny kamieniołom? Ja dzisiaj na rowerze spotkałam kilka par żurawi na łąkach. Niektóre całkiem blisko. Jesienią były w dużych stadach, a teraz dwójkami i social distance . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 26 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2020 Godzinę temu, tanova napisał: @tomi33 ładnie tam macie. Co to za oczko wodne? Jakiś dawny kamieniołom? <ciach> Tak - nieczynny kamieniołom kamienia jurajskiego w Zabierzowie. Dawno tam nie byłem - nawet nie wiedziałem, że pojawiły się tam takie ładne kładki i ławeczki wokół tego miejsca. W samym Krakowie mamy inny urokliwy nieczynny kamieniołom - Zakrzówek - miasto ma tu zainwestować 40 mln i to miejsce trochę ucywilizować tworząc tutaj park: Zdjęcie Zakrzówka z Wiki: https://pl.wikipedia.org/wiki/Skałki_Twardowskiego#/media/Plik:Zakrzówek,_Kraków,_Poland_-_panoramio.jpg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 26 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2020 Nieczynny kamieniołom w Zabierzowie,Gmina zainwestowała w ostatnim roku sporą kasę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 26 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2020 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Powiem Ci, czy zimno czy ciepło nie ma dla mnie specjalnej różnicy - wystarczy się odpowiednio ubrać i tyle. Ale zmienność tych temperatur w ciągu dnia jest naprawdę wkurzająca. Dzisiaj była różnica 11 stopni pomiędzy ranem a popołudniem. Stwierdziłem, że ubieram się rano po prostu lżej i kręcę ostrzej bo wożenie jeszcze jednej rzeczy mnie dobija. Pozdrowienia Rano u nas było koło zera , a popołudniu koło 14.Weekend ma być ciepły i od przyszłego tygodnia znów ochłodzenie,znów będą skoki między porankiem a popołudniem....no i czas przestawiamy to rano ciemniej i chłodniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 27 Marzec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2020 Pierwsze rozjazdowe trasy zrobione 👍 We dwójkę na szosach inna bajka, nie muszę ciągnąć Pauli na kole, to ona ciągnie mnie 😁 Do niedzieli zapowiada się fajna pogoda na jazdę 💪🚴♂️🚴♀️ Pozdrowienia dla Rowerzystów 👍 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 27 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2020 Korzystajcie ile się da. Ja też planowałem rowerowo wykorzystać ciepełko - wystarczył jeden telefon i jestem na razie uziemiony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2020 W dniu 23.03.2020 o 18:43, tanova napisał: Zimno, nie zimno, w kurtce czy bez - jeździć trzeba, tylko kto mi tutaj tyle piachu na drogę wywalił? Pewnie zima będzie śnieżna i już szykują piasek. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2020 Godzinę temu, marboru napisał: Pierwsze rozjazdowe trasy zrobione 👍 We dwójkę na szosach inna bajka, nie muszę ciągnąć Pauli na kole, to ona ciągnie mnie 😁 Do niedzieli zapowiada się fajna pogoda na jazdę 💪🚴♂️🚴♀️ a pisałeś, że te fitnessbajki takie super ;), też mam nowe koła DT Swiss właśnie je instaluje na leśne bezdroża , fajną masz kiere, dlaczego @Paula nie ma takiej? Ciśniemy równo na pohybel żemście nietoperza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi