tanova Napisano 6 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2020 2 godziny temu, Sariensis napisał: Dzisiaj żona posłała mnie po chleb, ... , wróciłem z kolejnym rowerem ... , tym razem dla niej , chyba mam szajbike . Czyżbyś buchnął rower spod spożywczaka? 🤔😉 Ładny trekking, w sam raz na rodzinne wycieczki z córeczką 😊. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2020 14 minut temu, tanova napisał: Czyżbyś buchnął rower spod spożywczaka? 🤔😉 Ładny trekking, w sam raz na rodzinne wycieczki z córeczką 😊. Nie buchnął, to jest model 2020, proponowałem żonie dwa modele wyżej, ale nie było białych a w zestawie z przyczepką będzie idealny. Jest jeszcze wiklinowy stylowy koszyk na przednią kierownicę, taki podręczny, zakupowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 6 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2020 Taka piosenka nawet kiedyś - pamiętacie Korbę? 😃 Trekkingi to sympatyczne i uniwersalne rowerki, fajne na turystykę. Pewnie żona będzie miała dużo radości z tej meridki. 😃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 6 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2020 3 godziny temu, Sariensis napisał: Dzisiaj żona posłała mnie po chleb, ... , wróciłem z kolejnym rowerem ... , tym razem dla niej , chyba mam szajbike . Strach pomyśleć z czym wrócisz wysłany np do supermarketu po pieluchy dla Tynki😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2020 Teraz, wojgoc napisał: Strach pomyśleć z czym wrócisz wysłany np do supermarketu po pieluchy dla Tynki😁 Właśnie zapomniałem kupić pieluch , ale rower tez jej się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 6 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2020 20 minut temu, Sariensis napisał: Właśnie zapomniałem kupić pieluch , ale rower tez jej się podoba . To jadąc po pieluchy omijaj salony samochodowe😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyniczny Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 13 godzin temu, Sariensis napisał: Jest jeszcze wiklinowy stylowy koszyk na przednią kierownicę, taki podręczny, zakupowy. Moja żona twierdzi, że rower bez takiego koszyka to nie rower - nie jest w stanie spełniać podstawowych funkcji😀 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 17 godzin temu, Sariensis napisał: Dzisiaj żona posłała mnie po chleb, ... , wróciłem z kolejnym rowerem ... , tym razem dla niej , chyba mam szajbike . O chlebie pamiętałes? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 1 minutę temu, wojgoc napisał: O chlebie pamiętałes? nie bardzo , ale mi sie upiekło tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 1 godzinę temu, cyniczny napisał: Moja żona twierdzi, że rower bez takiego koszyka to nie rower - nie jest w stanie spełniać podstawowych funkcji😀 dla taki rower, to nie rower, ale sama sobie wybrała, bo biały i różowymi wstawkami, więc o gustach się nie dyskutuje, ważniejsze, że rodzinnie będziemy mogli sobie pojeździć z dzieckiem po lasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 19 minut temu, Sariensis napisał: ważniejsze, że rodzinnie będziemy mogli sobie pojeździć z dzieckiem po lasach. A no to dobrze, bo się zastanawiałam, czy przypadkiem nie kupiłeś jej roweru z koszykiem, żeby sama sobie po ten chleb jeździła 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 (edytowane) 15 minut temu, tanova napisał: A no to dobrze, bo się zastanawiałam, czy przypadkiem nie kupiłeś jej roweru z koszykiem, żeby sama sobie po ten chleb jeździła 😉 hmm, plan jest bardziej sprytny ... przyczepka fajnie pasuje do żony roweru Edytowane 7 Luty 2020 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 20 minut temu, Sariensis napisał: hmm, plan jest bardziej sprytny ... przyczepka fajnie pasuje do żony roweru Nie wiem jaką kondycję ma Twoja żona i jak doświadczoną jest rowerzystką, ale generalnie to jazda z przyczepką wymaga więcej wprawy i wysiłku na podjazdach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 35 minut temu, Sariensis napisał: hmm, plan jest bardziej sprytny ... przyczepka fajnie pasuje do żony roweru to pomyślałbym o takim - http://odronline.pl/rowerybabboe bezpieczniejszy od tylniej przyczepki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 (edytowane) 3 godziny temu, tanova napisał: Nie wiem jaką kondycję ma Twoja żona i jak doświadczoną jest rowerzystką, ale generalnie to jazda z przyczepką wymaga więcej wprawy i wysiłku na podjazdach. Wiem, dlatego ma nowy rower, w dodatku u nas podjazdów nie brakuje , rower+przyczepka to już jest prawie 30 kg extra, dziecko im starsze tym jeszcze ciężej, ale ja żonie roweru nie wybierałem, jestem kryty . @wojgoc moja przyczepka jest bezpieczna, jeździmy w trójkę, Tynka w przyczepce jest przeze mnie asekurowana,robię rocznie kilkanaście tysięcy rownież po szosach i wiem, że polscy kierowcy to d...e bez wyobraźni i 1,5 metra odstępu od rowerzysty mają w d....pie, dlatego też przyczepka jest wąska, jednoosobowa. Edytowane 7 Luty 2020 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 17 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2020 +16🌡️ to trzeba to wykorzystać.Mariusz z Pauliną bawią się w Karyntii ,a ja w "swoim" lesie.Pogoda iście wiosenna. https://www.strava.com/activities/3107810234. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 1 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2020 (edytowane) Co tu dzisiaj porobić żeby było aktywnie, takie pytanie sobie zadałem spojrzałem za okno śniegu brak to trza rower odkurzyć🚲, plan- lekki rozruch po Słowińskim Parku Narodowym😜 Edytowane 1 Marzec 2020 przez MAIKEL 1977 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2020 ja tam roweru nie odkurzam, bo jest non-stop w użyciu, ale na wiosnę to takie butki Sariensisowe , pod Ekoi, będzie stylizowany napis "Sariensis" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 5 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2020 Pogoda dopisuję to trzeba coś pokręcić po okolicy. https://connect.garmin.com/modern/activity/4622111158 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 5 Marzec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2020 Sorry za Offtop... Do sprzedania, doskonale znany na forum rower Fitness damski Liv Thrive CoMax Disc 2017. Szczegóły w ogłoszeniu: https://www.olx.pl/oferta/liv-thrive-comax-disc-2017-rower-fitnessowy-CID767-IDDXa16.html Pani Właścicielce zamówiłem nowy sprzęt - rasową szosę... już do niej powoli zmierza ... Wybór był karkołomny, ale się udało Niebawem pewnie się pojawi na forum. Gdyby ktoś był zainteresowany kupnem, to piszcie na priv, bądź dzwońcie. marboru 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 9 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2020 Piękna pogoda to trochę pokręcone 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2020 (edytowane) Cześć Wyjątkowo drażniące są te Twoje relacje dla mnie. Jeżdżę na rowerze cały czas i dupa! Ani jednej wapiennej skałeczki, malusieńkiego ostańca, nawet głazu. NIC. Swoją drogą cały Rów Krzeszowicki z Garbem Tenczynka to niezwykle ciekawy i skomplikowany geologicznie rejon i można tam zrobić wiele celowanych wycieczek. Pozdrowienia serdeczne Edytowane 13 Marzec 2020 przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2020 Miały być w weekend narty na Słowacji, ba miały być narty w Val di Sole cały tydzień, ale z pczywistych względów wyszedł niezawodny, bezapelacyjnie najbezpieczniejszy wielce O.K. rower . Polecam na te trudne chwile, wirus nie mógł mnie dogonić, zreszta wiatr go solidnie przewiał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 14 Marzec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2020 Jest! Mamy już w domu nową "Wyścigówkę" Pauli Co to za rower, jak wygląda? Zapraszam do mojego, nowego wpisu na blogu: Pozdro! marboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 15 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2020 Potrenowane....chyba sezon trzeba rozpocząć na dobre 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi