marionen Napisano 12 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2019 (edytowane) 7 godzin temu, Sariensis napisał: .. na nartach to moze î sie nie znam... Takie stwierdzenie z Twojej strony, no szacunek u mnie masz. Jeszcze jakbyś usunął "może" to byłby mega szacunek. Ważne, że zdajesz Sobie sprawę z braków w temacie narciarskim, teraz pozostaje tylko chłonąć narciarską wiedzę i za kilkanaście (kilkadziesiąt) lat masz szansę zostać narciarskim ekspertem.O reszcie tematu nie dyskutuję, bo moja wiedza rowerowa jest jak Twoja narciarska.... Pamiętaj tylko, że ilość napisanych postów nie świadczy o narciarskiej wiedzy😉 Edytowane 12 Maj 2019 przez marionen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2019 Godzinę temu, marionen napisał: Takie stwierdzenie z Twojej strony, no szacunek u mnie masz. Jeszcze jakbyś usunął "może" to byłby mega szacunek. Ważne, że zdajesz Sobie sprawę z braków w temacie narciarskim, teraz pozostaje tylko chłonąć narciarską wiedzę i za kilkanaście (kilkadziesiąt) lat masz szansę zostać narciarskim ekspertem.O reszcie tematu nie dyskutuję, bo moja wiedza rowerowa jest jak Twoja narciarska.... Pamiętaj tylko, że ilość napisanych postów nie świadczy o narciarskiej wiedzy😉 Chyba jednak pozostanę na poziomie narciarza amatora, po prostu lubië jeżdzić na nartach i niech tak pozostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2019 3 godziny temu, WojtekM napisał: Będzie wreszcie normalny rower, czyli prawdziwa szosa z barankiem :). To chyba oczywiste Też zauważyłem to udziwnienie, ale nie chciałem @marboru zwracać na to uwagi, być tak mu się wygodniej jeżdzi albo Giant wie lepiej jak ma wygladac szosa ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2019 @marboru oczywiście, vlog będzie jak śniegu przybędzie. A na razie przygotowuję się do letnich vlogów... czyli smaruję narty przed wyjazdem na lodowiec ☺️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 12 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2019 15 godzin temu, Sariensis napisał: Wolę wiarygodne opinie ludzi, którym nikt za testy nie płaci, zwlaszcza jesli chodzi o rowery ;), na nartach to moze î sie nie znam, ale na rowerach ? Giant w gravelach raczkuje I to jest fakt, a z faktami się nie dyskutuje, na naszym podwórku w tym segmencie z wielu powodów króluje Marin i jeszcze długo to się nie zmieni, graveli na rynku po prostu brak. Gdyby doświadczenie było decydujące to Kubica w Wilimsie jeździł by nie na końcu stawki a na początku. No i Romet byłby jedna z czołowych marek rowerowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 12 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2019 Dzisiaj uciekaliśmy przed deszczem w stronę słońca Trening wspólny z Paulą - przejechane 67 km. Weszliśmy do domu i zaczęło padać - farcik Powyżej - ulubiona trasa w Puszczy Kozienickiej Pozdrawiam marboru 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 12 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2019 Z przykrością informuję fanów @johnny_narciarz,że niestety przygoda w wyścigu http://racethroughpoland.pl/ zakończyła się kontuzją kolana .Jedyne co mogliśmy zrobić dla Maćka, to pomóc wrócić mu do Wrocławia. Przykro troszkę ,ale zdrowie ważniejsze. 2 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 12 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2019 18 minutes ago, Annaa said: Z przykrością informuję fanów @johnny_narciarz,że niestety przygoda w wyścigu http://racethroughpoland.pl/ zakończyła się kontuzją kolana .Jedyne co mogliśmy zrobić dla Maćka, to pomóc wrócić mu do Wrocławia. Przykro troszkę ,ale zdrowie ważniejsze. Trzymamy kciuki i czekamy na wiadomości o stanie Johnnowego kolana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 12 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2019 Godzinę temu, Annaa napisał: Z przykrością informuję fanów @johnny_narciarz,że niestety przygoda w wyścigu http://racethroughpoland.pl/ zakończyła się kontuzją kolana .Jedyne co mogliśmy zrobić dla Maćka, to pomóc wrócić mu do Wrocławia. Przykro troszkę ,ale zdrowie ważniejsze. Pozdrowienia dla @johnny_narciarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 12 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2019 @johnny_narciarz - współczuję 😟, mam nadzieję, że szybko wrócisz do zdrowia. Sezon rowerowy dopiero się rozkręca. Pozdrawiam serdecznie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 12 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2019 Niestety kontuzja Maćka dała znać o sobie szybko, jeszcze przed pierwszym punktem kontrolnym na Stogu Izerskim. @johnny_narciarz dotarł jeszcze na "jednej nodze" w okolice Czrnego Boru przed Wałbrzychem, nie było sensu ryzykować dalej... Badania lekarskie i prześwietlenie określą co dalej. Maciek trzymaj się, moc zawsze z Tobą💪🚴♂️🚴♂️💪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 12 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2019 1 minutę temu, marionen napisał: Niestety kontuzja Maćka dała znać o sobie szybko, jeszcze przed pierwszym punktem kontrolnym na Stogu Izerskim. @johnny_narciarz dotarł jeszcze na "jednej nodze" w okolice Czrnego Boru przed Wałbrzychem, nie było sensu ryzykować dalej... Badania lekarskie i prześwietlenie określą co dalej. Maciek trzymaj się, moc zawsze z Tobą💪🚴♂️🚴♂️💪 To ta sama noga co w lutym była operowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 12 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2019 7 minut temu, wojgoc napisał: To ta sama noga co w lutym była operowana? Teraz poszło prawe kolano, lutowa operacja nie miała nic wspólnego z kolanami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2019 @johnny_narciarz wracaj do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 13 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2019 Cholera pech jakiś.... Maciek zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 13 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2019 W dniu 11.05.2019 o 22:24, marboru napisał: Jeszcze nie chcę pisać... Jak kupię, to na pewno napiszę Nie, to nie będzie gravel. Oboje wymieniacie rowery, czy tylko Ty? Ładnie tam, w tej Szwajcarii B. 😀 Rozbujałeś się ostatnio na rowerze . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 13 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2019 23 minuty temu, tanova napisał: Oboje wymieniacie rowery, czy tylko Ty? Ładnie tam, w tej Szwajcarii B. 😀 Rozbujałeś się ostatnio na rowerze . Mariusz poszedł w złym kierunku ,mam nadzieje ze Paula trzyma gardę 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 13 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2019 2 godziny temu, tanova napisał: Oboje wymieniacie rowery, czy tylko Ty? Plan jest tylko ze mną, by zmienić rower. Paula powiedziała, że swojego Liva nie odda nikomu. Mój Giant już na OLX. Negocjacje w sprawie nowego sprzętu zaawansowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2019 Cześć Ja zamieniłem Mariusz rower na wiosło na cztery dni i... - Krutynia płynięta jak należy nie ma niż wspólnego z kajakową rzeką. - na rowerze w terenie chyba trzeba dojść do wyniku km x 10 żeby się tak umordować jak na kajaku. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 14 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2019 Most Kolejowy Na Wiśle w Okleśnej Wyremontowane pobocze - nowe kratownice 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 18 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2019 Kilka dni pojeżdżone... ...dzisiaj dwa razy: przed obiadem szybki trening i 44 km, a potem z Paulą wycieczka na Pizzę do Sienna - malownicza miejscowość na pograniczu województw: mazowieckiego i świętokrzyskiego. Paula nakręciła 93 km, ja pojechałem trochę dalej zaliczając po obiedzie ponad 107 km. Łącznie dzisiaj nakręciłem 151 km i ten fakt postanowiłem odnotować w tym wątku Knajpa włoska w tej miejscowości oczarowała nas swoim świetnym jedzeniem i kawą - kto by pomyślał, że w takim miejscu można tak dobrze zjeść 😮 Polecamy! Ponadto przy rynku niezwykle klimatyczne kino: W drodze powrotnej ból pleców u Pauli Biedna musiała kilka razy odpoczywać... Po powrocie w domu - elektromasaż i masaż Pomogło Łącznie na liczniku już w tym sezonie nakręcone 1605,96 km. W przyszłym tygodniu nowy rower - juhu!!! Pozdrawiamy serdecznie marboru i Paula 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2019 Wczoraj ustawka rowerowe na Krakowie, do którego miałem 175 km ;), było fantastycznie, wieczorek z burzami, ale dało sie je ominąć, powrót pociągiem to był niezły hardcore, wjechałem na rowerze na peron 2 minuty przed odjazdem pociągu, fajnie, ze w Krakowe zrobili ścieżki rowerowe z dojazdem wprost na perony, Kraków nadal liderem pod tym względem w Polsce, VeloDunajec rośnie w oczach i już niebawem będzie w pełni dostępne :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 19 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2019 Wg rankingu rowertour najbardziej przyjaznym miastem dla rowerzystów jest Wrocław 🙂 Ostatni ranking za rok 2018. https://rowertour.pl/pdf/RAPORT_tabela2018.pdf https://www.facebook.com/groups/rankingmiast/ 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 19 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2019 100 km do Ciepielowa Po wczorajszych 151 km, dzisiaj rano wyjazd i rozjazd. Bardzo spokojne tempo w czasie pierwszych 50 km - w zasadzie dwugodzinna rozmowa towarzyska, potem trochę tempo wzrosło. Przekręcone 100 km w malowniczych okolicznościach przyrody - tym razem z kumplem, Jackiem. Na mazowieckich polach kwitną truskawki - kwiatu moc! Będzie co pojeść w tym sezonie truskawkowym Pozdrawiam marboru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2019 2 godziny temu, MarioJ napisał: Wg rankingu rowertour najbardziej przyjaznym miastem dla rowerzystów jest Wrocław 🙂 Ostatni ranking za rok 2018. https://rowertour.pl/pdf/RAPORT_tabela2018.pdf https://www.facebook.com/groups/rankingmiast/ Może i jest przyjaznym miastem, ale Małopolska ma najbardziej rozbudowana sieć dróg rowerowych ciągnących sie przez cały region, a jak tam Wrocław pod tym względem, jest już Odrzanska Trasa Rowerowa w planach od źródła do ujścia rzeki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi