Bumer Napisano 15 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2018 Wczoraj chciałem się przejechać na rowerze a tu... przerzutka nie działa. Przejechalem kawałek Polski bez awarii a rower sam , stojący w garażu , popsuł się! Po prostu rozwalił się pancerz linki. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 15 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2018 Skrobnąłem kilka słów w wątku o mojej kontuzji i operacji... tutaj tylko siebie i Paulę zamelduję. Wracamy po operacjach i kontuzjach do życia... do aktywnego życia Na początek 33,5 km rozjazdu... Radocha jak z 200 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2018 (edytowane) My dziś też trochę pojezdzilismy z Żoną, dokładnie to wybraliśmy się na Paprocki do Tychów. Spokojne nieco ponad 80 km. Prawie jak raczylismy się najwspanialszym izotonikiem na świecie, przyszedł przelotny deszcz, więc spędziliśmy tu nieco więcej czasu... Pozdrowionka Edytowane 15 Sierpień 2018 przez johnny_narciarz literówka 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2018 Chodzi o Paprocany czy jakiś nowy tyski obiekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2018 16 minut temu, Sariensis napisał: Chodzi o Paprocany czy jakiś nowy tyski obiekt? Tak, J.Paprocany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2018 Zabierz żonę do Pszczyny na rowerze, z paprocan blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2018 (edytowane) 14 minut temu, Sariensis napisał: Zabierz żonę do Pszczyny na rowerze, z paprocan blisko. My jechaliśmy z Bestwiny, przez Goczałkowice, Pszczynę, do Tychów i z powrotem. PS. Typowo w Pszczynie byliśmy w niedzielę. Edytowane 15 Sierpień 2018 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2018 A obiad na rynku był? I izotoniczne raciborskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2018 7 minut temu, Sariensis napisał: A obiad na rynku był? I izotoniczne raciborskie Wow! Wygląda apetycznie! Która to knajpka i jak się to nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 15 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2018 (edytowane) 14 minut temu, johnny_narciarz napisał: Wow! Wygląda apetycznie! Która to knajpka i jak się to nazywa? Frykówka na rynku, polecam Diabelskie jadło i do tego małe co nieco.😏 PS a i później na Pilsko.... Edytowane 15 Sierpień 2018 przez marionen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2018 25 minut temu, marionen napisał: Frykówka na rynku, polecam Diabelskie jadło i do tego małe co nieco.😏 PS a i później na Pilsko.... Jestem za! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2018 (edytowane) Można by sie wybrać po takim zastrzyku energi P.S. W niedziele tego dania noe podają Edytowane 16 Sierpień 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2018 (edytowane) @marionen Pilsko rowerowo czy narciarsko? W obu przypadkach wymagana jes zgoda mojej żony ale narty chyba łatwiej zaakacpuje dla przypomnienia w weekend dni Pszczyny Edytowane 16 Sierpień 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 16 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2018 (edytowane) 4 godziny temu, Sariensis napisał: dla przypomnienia w weekend dni Pszczyny W weekend będę już w drodze do Świnoujścia... BBT się zbliża! Edytowane 16 Sierpień 2018 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2018 Powodzenia , ja weekend spędzę w Cieszynskim szpitalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 16 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2018 5 godzin temu, Sariensis napisał: Powodzenia , ja weekend spędzę w Cieszynskim szpitalu Kup se jagodzianke bo chyba w szpitalu to slabo jesc dają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2018 1 minutę temu, Bumer napisał: Kup se jagodzianke bo chyba w szpitalu to slabo jesc dają? Spoko, żona dokarmia i jest dobry bufet na dole, to nowy szpital i jestem pozytywnie zaskoczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 17 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2018 16 godzin temu, Sariensis napisał: Spoko, żona dokarmia i jest dobry bufet na dole, to nowy szpital i jestem pozytywnie zaskoczony. A widzisz, że "konsultant" może okazać się najlepszym przyjacielem? Tak się złożyło, że kiedyś w życiu kierowałem inwestycją budowy szpitala i go wybudowałem. W skład kompleksu wchodziła też kuchnia. Ileż to ja przeprowadzałem konsultacji z fachowcami od żywienia, diet, sprzętu kuchennego, aby ta kuchnia powstała. Wtedy dowiedziałem się, że odpowiednia dieta to element leczenia!!! Patrząc na dzisiejsze standardy, mając doświadczenia jako konsument szpitalnego jedzenia, konstatuję, a po jaki grzyb tyle pracy, środków, czasu i pieniędzy przeznaczyłem na ten obiekt? Dziś ponoć wystarczy kromka pokrojonego chleba, kosteczka margaryny i plasterek kiełbasy/ salcesonu/mielonki/ sera/pasty rybnej/pasztetowej ( no i mamy menu na cały tydzień). A propos jedzenia na trasie Green Velo. Jakoś tak się to porobiło, że głodu to ja za bardzo nie odczuwałem. Powodowało to, że za knajpami nie bardzo się rozglądałem. Może ilość płynów pochłaniana w trasie w czasie upałów zrobiła jakąś robotę, nie wiem. Wystarczy powiedzieć, głodny nie byłem i po tygodniu nie spadłem na wadze. Po drodze łatwo napotkać na sklepy, niektóre dobrze zaopatrzone. Będąc tam szukałem specyficznych dla regionu dań, jeśli już szukałem. Przypadła mi do gustu pieczona kiszka ( to Białostocczyzna). W Supraślu obok MOP jest bar. Podają tam specyficzne dla regionu dania. Polecam ten obiekt i jego kuchnię. Polecam także barek przy sklepie Delikatesy Centrum w rynku w Szczebrzeszynie. Warunki do konsumpcji liche, jakiś stołek i półka przy ścianie, ale jedzenie i ceny jak najbardziej O.K. W Janowie polecam bar na Wygodzie. Co prawda trzeba zboczyć trochę z trasy. Tyle o jedzeniu. A, nie, dodam jeszcze o napojach. W Zwierzyńcu jest browar. Piwa trzeba tam spróbować. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2018 Wolność, jeszcze tylko miesiąc „spokojnego” prowadzenia sie i powrót do hardcore :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 17 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2018 3 minuty temu, Sariensis napisał: Wolność, jeszcze tylko miesiąc „spokojnego” prowadzenia sie i powrót do hardcore :). Super, a jaką masz grupę krwi? Potrzebuję takich hardcorowców z BRh+. 😈 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2018 Mam zerówkę, pasuje? Nie musza użyczać na skutek hardcorowych wyczynów, wypadki zdarzają mi sie niezwykle rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 19 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2018 Dnia 8.08.2018 o 23:58, surfing napisał: Greenvelo- Białystok-Sandomierz (plan minimum) dalej WTR do Kraków - Oświęcim Bielsko http://greenvelo.pl/plan/dbchmlcl Udało się w piątek wieczorem dojechałem do domu, uzbierało się prawie 1000km, później mała relacja. 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2018 (edytowane) Gratulacje i szczerze zazdraszczam takiej trasy :). A taki czołg jeszcze nie tak dawno stał w Żorach, teraz jest tam kosze Władysław na koniu ;), a i tak wszyscy mówią o tej okolicy „koło czołgu”. Edytowane 19 Sierpień 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 19 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2018 @surfing - wielkie gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 9 Wrzesień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2018 Od czwartku nie mam już ograniczeń w treningach No to trzeba było sprawdzić jak z wydolnością i kondycją na dłuższym dystansie. Noga w sumie ok...ale cała reszta słabo. Najgorzej tyłek Boli 81 kilometrów przekręconych - średnia słaba - 21,5 km/h... no bo i słaby jestem jak na razie (Paula silniejsza). Trzeba gonić z formą, bo zima niedługo 😮 Wycieczka do Szydłowca i z powrotem. W tle tamtejszy Zamek. Pozdrawiamy marboru i Paula 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi