marboru Napisano 24 Wrzesień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2017 15 godzin temu, wojgoc napisał: z Twoich filmowych relacji wynika, ze w wybranym terminie przez Was terminie zima jest zawsze fajna. Ja swoje wyjazdy muszę dostosować do terminów ferii zimowych - luty zawsze najdroższy Wstępny plan wyjazdu 13 styczeń ...oczywiście liczę na słoneczko 13 godzin temu, Bumer napisał: Och, dawno mnie tu na forum nie było. Och, dzieje się! Pozdrawiam Was wszystkich i gratuluję osiągnięć. Życzę także wytrwałości. Andrzej narty szykuj, bo zima za pasem No i na forum zaglądaj, bo bez Ciebie forum Skionline jak lizak bez patyka 1 godzinę temu, Góral spod Skrzycznego napisał: Może dołożyć ci do koszyka... Piękne okazy Gratulacje!!! A co do grzybów jadalnych i nie jadalnych - jadalne są wszystkie, ale niektóre tylko jeden raz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 24 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2017 Dnia Thursday, September 21, 2017 o 06:47, Piotr_67 napisał: Mariusz, to zdjęcie zaprzecza twoim słowom. Przecież na tym stoliku są same niedozwolone substancje Koka, chipsy...... ja pierdziu. Toż to czysta "koksownia" Pozdrawiam Ja myślałem, że wszystko co kupuję w uzdrowisku Szczawnica to samo zdrowie. Będę musiał swoje poglądy dogłębnie zrewidować i przeanalizować... Dnia Thursday, September 21, 2017 o 11:21, johnny_narciarz napisał: Gratulację!!! My to chyba nigdy nie skończymy... A trzeba by tłuściocha wnieść na Rysy... Z wielką ochotą wybierzemy się na Rysy w kolejnym terminie. Spodziewałem się trudniejsze trasy, a było bardzo spoko, wręcz trochę zawiedziony byłem. Co do tłuściocha to spotkałem po drodze wielu tzw nosice. Możemy go wtargać razem, np ja koła, a Ty ramę, a po połowie trasy zmiana. Ważne aby zdrowie wszystkim dopisało i ekipa się nie rozsypała. Dnia Thursday, September 21, 2017 o 21:57, marboru napisał: Gratulacje @marionen @aniaa KGP zaliczona!!! A to ciche "Myszki" z Was Tempo nie jest ważne - ważna satysfakcja z osiągniętego celu Tempo podejść było co najmniej przyzwoite, ale rozciągnięte w czasie. Teraz czeka nas spotkanie przed komisją Loży Zdobywców KGP, najbliższe zebranie w Zabrzu w listopadzie. I wtedy nastąpi weryfikacja czy zasługujemy by nas do Loży przyjąć... Pozdrawiam serdecznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 24 Wrzesień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2017 (edytowane) Korzystając z chwili bez deszczu dzisiaj kolejny raz pokręcone Mokry asfalt i drobny deszczyk nie przeszkodził w wyjeździe za miasto. Ruszać się trzeba... Sąsiedzi byli zdziwieni a nawet pewien zwierz Na jesienne warunki jesteśmy przygotowani Trochę na naszej ulicy poeksperymentowaliśmy z kamerką. Efekt? Kilka fotek z kija. Na zakręcie: Paula Trochę świeżego powietrza a tyle radości 3 godziny temu, marionen napisał: Tempo podejść było co najmniej przyzwoite, ale rozciągnięte w czasie. Teraz czeka nas spotkanie przed komisją Loży Zdobywców KGP, najbliższe zebranie w Zabrzu w listopadzie. I wtedy nastąpi weryfikacja czy zasługujemy by nas do Loży przyjąć... @marionen ta loża KGP, kasa, książeczki i stempelki? Czy to ważne? My na takie sprawy z Paulą nie zwracamy uwagi - radość, to być tam, na tych wszystkich pasmach, na tych wszystkich górach Pozdrawiamy serdecznie marboru i Paula Edytowane 24 Wrzesień 2017 przez marboru 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 24 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2017 4 godziny temu, marboru napisał: Korzystając z chwili bez deszczu dzisiaj kolejny raz pokręcone Ta deszczowa pogoda ( u nas na południu do wczoraj lało konkretnie ) powoli zaczęła depresyjnie wpływać na moją psychę , na szczęście dzisiaj obyło się bez opadów , więc mi też udało się trochę pokręcić nóżkami po okolicznych górkach . Wystartowałem jak już w Bergen chłopaki jechali , wróciłem jak jeszcze jechali . Widziałem ostatnie 40 km . W mojej opinii nasi fajnie walczyli , a Kwiato zrobił co mógł ,zajmując 11-te miejsce . Przyjazd tak dużej grupy z kilkoma bardzo szybkimi kolarzami ustawił kolejność na mecie . Na szczęście wygrał mój ulubieniec ( oczywiście poza biało czerwonymi ) Peter Sagan , który potwierdził , że jest jednym z najmocniejszych , a na pewno najbardziej cwanych kolarzy w zawodowym peletonie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 24 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2017 4 godziny temu, marboru napisał: @marionen ta loża KGP, kasa, książeczki i stempelki? Czy to ważne? My na takie sprawy z Paulą nie zwracamy uwagi - radość, to być tam, na tych wszystkich pasmach, na tych wszystkich górach Pozdrawiamy serdecznie marboru i Paula No wiesz!Stempelki są bardzo ważne.My chcemy zdobyć odznakę zdobywców Korony Gór PL. i ją dumnie na piersi nosić Zobaczymy co będzie dalej,bo szlaków i odznak jest jeszcze wiele do zdobycia jeden z ładniejszych stempelków buziole dla Pauli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 24 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2017 (edytowane) 4 godziny temu, marboru napisał: Na jesienne warunki jesteśmy przygotowani Trochę na naszej ulicy poeksperymentowaliśmy z kamerką. Efekt? Kilka fotek z kija. Na zakręcie: Paula Trochę świeżego powietrza a tyle radości widać dbałość o szczegóły kolorystyczne ubiorów i rowerów Edytowane 24 Wrzesień 2017 przez wojgoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 25 Wrzesień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2017 22 godziny temu, Annaa napisał: No wiesz!Stempelki są bardzo ważne.My chcemy zdobyć odznakę zdobywców Korony Gór PL. i ją dumnie na piersi nosić Same stempelki są ładne i fajnie projektowane... odznaki nie widziałem... ale jak lubicie medale, to normalnie chyba coś wymyślę i przy następnym spotkaniu udekoruję Was jakimś specjalnym odznaczeniem 22 godziny temu, wojgoc napisał: widać dbałość o szczegóły kolorystyczne ubiorów i rowerów Dzięki... ... @wojgoc w przypadku Pauli ciuchy były kompletowane dosyć długo - dostać coś fajnego i dobrego, jeśli chodzi o damskie ciuchy szosowe, jest niezwykle trudno Prawie zerowe zainteresowanie i sklepy rowerowe nie ściągają tego typu asortymentu na swoje półki. 22 godziny temu, aklim napisał: Ta deszczowa pogoda ( u nas na południu do wczoraj lało konkretnie ) powoli zaczęła depresyjnie wpływać na moją psychę , na szczęście dzisiaj obyło się bez opadów , więc mi też udało się trochę pokręcić nóżkami po okolicznych górkach . Wystartowałem jak już w Bergen chłopaki jechali , wróciłem jak jeszcze jechali . Widziałem ostatnie 40 km . W mojej opinii nasi fajnie walczyli , a Kwiato zrobił co mógł ,zajmując 11-te miejsce . Przyjazd tak dużej grupy z kilkoma bardzo szybkimi kolarzami ustawił kolejność na mecie . Na szczęście wygrał mój ulubieniec ( oczywiście poza biało czerwonymi ) Peter Sagan , który potwierdził , że jest jednym z najmocniejszych , a na pewno najbardziej cwanych kolarzy w zawodowym peletonie . Peter jest jedyny w swoim rodzaju Trzeci raz objechał wszystkich na MŚ. Kwiato trochę zaspał na finiszu (sam tak mówił po)... szkoda ...po cichu liczyłem na podium. Niestety już coraz mniej dnia i światła słonecznego - dzisiaj pokręciliśmy półtorej godzinki - powrót już o zmroku. Trzeba zamontować zamiast sygnałówek porządne oświetlenie z przodu. pozdro! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 25 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2017 37 minut temu, marboru napisał: ... @wojgoc w przypadku Pauli ciuchy były kompletowane dosyć długo - dostać coś fajnego i dobrego, jeśli chodzi o damskie ciuchy szosowe, jest niezwykle trudno Prawie zerowe zainteresowanie i sklepy rowerowe nie ściągają tego typu asortymentu na swoje półki. tym większe uznanie za "wynalezienie" strojów idealnie dopasowanych do koloru roweru. O Ciebie tez - jak widać na zdjęciach - odpowiednio zadbała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 30 Wrzesień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2017 (edytowane) Aktywna sobota Pobudka o 4:40 i na początku jazda w okolice Szydłowca na grzyby. W lesie jesteśmy ok 6:40 i walimy w knieje. A tam?, mimo, że główny wysyp grzybów jakby się skończył i tak mamy ich zatrzęsienie. Prawdziwki, Borowiki Ceglastopore, Podgrzybki, Kozaki, kilka Opieniek, Maślaków Żółtych, Rydzy i innych... Łącznie ponad 10 kilometrów wędrowania. Efekt? Całość jeszcze nie rozpakowana... I połowa Prawdziwków Grzyby oczywiście zostawiam Krystynce - czyli mamie... ...a my? Szybki prysznic i korzystając z pięknego dnia, słoneczka ruszamy na rowery Trasa klasyczna - 50 kilometrów wokół Radomia z głównym celem, Zalewem w Siczkach. Po drodze trochę mazowieckich klimatów Na miejsce docieramy szybko. Trochę chłodno - dlatego może kaczki jakieś takie jakby focha miały Robimy kilka fotek: ...ludzi na spacerach też jakoś mało. Nikt również nie żegluje, a wiaterek nawet niczego sobie. Pijemy swoje kawki, uzupełniamy cukry i spadamy do domu. Pozdrowienia dla rowerzystów i...? Ride Fast !! marboru i Paula Edytowane 30 Wrzesień 2017 przez marboru 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 1 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2017 Pozdrowienia Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 1 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2017 Mariusz, twoje zdjęcia przez Taptalk nie są widoczneg.Wysłane gołębiem pocztowm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 1 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2017 Mariusz, twoje zdjęcia przez Taptalk nie są widoczneg.Wysłane gołębiem pocztowm U mnie też, a tylko tapatalk działa. Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 1 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2017 (edytowane) ja włączam wyświetlanie strony bez certyfikatu i widze zdjecia na komputerze Edytowane 1 Październik 2017 przez christof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 1 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2017 ja włączam wyświetlanie strony bez certyfikatu i widze zdjecia na komputerze Tak, przez kompa działa po zgodzie. Taptalk chodzi ok, ale Marboru ma pewnie zdjęcia linkowanie z jakiegoś clouda. Wysłane gołębiem pocztowm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 1 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2017 Kolejny objazd po trasach SMR-u. W górach dziś w nocy już pierwszy przymrozek, w kilku miejscach ślisko: Ogólnie trasy z Hali do Soliska gotowe, czekają na śnieg. Pełna szerokość już udostępniona, wszystko uporządkowane. Czwórka chyba dwukrotnie szersza: Jeśli chodzi o zbiornik to ostatnio nie chciałem pisać ale obawiałem się o opóźnienie. W ciągu tygodnia dziura załatana. Cały obwód usypany i ubity, w tym tygodniu będzie gotowy do napełniania. Nic tylko się cieszyć, co jak zawsze widać po mnie: 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 1 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2017 Tych zdjęć też nie widać. Wysłane gołębiem pocztowm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 1 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2017 Tych zdjęć też nie widać. Wysłane gołębiem pocztowm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 1 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2017 20 minut temu, artix napisał: Tych zdjęć też nie widać. To otwórz oczy ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 1 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2017 Relację pisałem z komputera bez włączonego certyfikatu bezpieczeństwa, pewnie dlatego nie widać zdjęć. Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 1 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2017 3 godziny temu, artix napisał: Tych zdjęć też nie widać. Wysłane gołębiem pocztowm Nic ciekawego na zdjęciach nie ma. Góral tarzał się z rowerem w beskidzkim błotku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 2 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2017 17 godzin temu, Annaa napisał: Nic ciekawego na zdjęciach nie ma. Góral tarzał się z rowerem w beskidzkim błotku Nie tylko błotku, ale i beskidzkim lodzie!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2017 Byłem na urlopie w pięknym miejscu i powoli wracam do rzeczywistości... Na szczęście pogoda to nieco złagodziła, choć Zwardoń przywitał mnie temperaturą -1 st... A żonka w nowych barwach - ja będę musiał mocno popracować, żeby też mieć... (patrz uważnie na zdjęcie nr 2) Troche klimatów znad Adriatyku - wyspa Korcula. Droga się skończyła..... Czasem odkrywa się takie miejsca... Mój Króliczek... i takie widoki - Korcula Stare Miasto Na koniec nasze "Surykatki"... No i tyle... 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 2 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2017 Uwielbiam Bałkany, w tym roku nie było mi dane, ale myślę intensywnie.... Super, że się wybraliście! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2017 2 minuty temu, marionen napisał: Uwielbiam Bałkany, w tym roku nie było mi dane, ale myślę intensywnie.... Super, że się wybraliście! Cudowne miejsce!!! I te rajskie plaże... To musi być obowiązkowy punkt w każdym roku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 2 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2017 5 minut temu, johnny_narciarz napisał: Cudowne miejsce!!! I te rajskie plaże... To musi być obowiązkowy punkt w każdym roku! 36 minut temu, johnny_narciarz napisał: I jeśli mogę coś dodać, to cudowne góry!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi