surfing Napisano 22 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2023 (edytowane) WTR Kraków-Oświęcim nową malowniczą DDR wzdłuż kanału Łączany-Skawina https://pl.mapy.cz/s/culubukaba Edytowane 22 Wrzesień 2023 przez surfing 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 6 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2023 (edytowane) Turbacz MTB 55km, 2144m w górę. Mapy.cz Obidowa, Stare Wierchy, Koniki, Turbacz - zjazd do Klikuszowa trasą narciarstwa biegowego Śladami Olimpijczyków Trasy miejscami błotniste mimo że nie padało kilka dni. Stare Wierchy Koniki czynne, na dole ośrodek wypełniony uchodźcami (kobiety z dziećmi) Strome odcinki pięknie wybrukowane i gęste zdrowe lasy Turbacz, przy schronisku 20 rowerów ale tylko mój bez akumulatora. Trasy narciarstwa biegowego Śladami Olimpijczyków Centrum Narciarstwa Biegowego Gorce Klikuszowa W dole Klikuszowa, Tatry słabo widoczne bo brak wiatru. Jezioro Mucharskie Edytowane 6 Październik 2023 przez surfing 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 6 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2023 3 godziny temu, surfing napisał: Turbacz MTB 55km, 2144m w górę. Mapy.cz Obidowa, Stare Wierchy, Koniki, Turbacz - zjazd do Klikuszowa trasą narciarstwa biegowego Śladami Olimpijczyków Trasy miejscami błotniste mimo że nie padało kilka dni. Stare Wierchy Koniki czynne, na dole ośrodek wypełniony uchodźcami (kobiety z dziećmi) Strome odcinki pięknie wybrukowane i gęste zdrowe lasy Turbacz, przy schronisku 20 rowerów ale tylko mój bez akumulatora. Trasy narciarstwa biegowego Śladami Olimpijczyków Centrum Narciarstwa Biegowego Gorce Klikuszowa W dole Klikuszowa, Tatry słabo widoczne bo brak wiatru. Jezioro Mucharskie Co za rower? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 6 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2023 4 godziny temu, sstar napisał: Co za rower? CANYON LUX CF 9.9 , facet płakał jak kupował elektryka W dniu 7.07.2023 o 17:00, surfing napisał: Trochę komfortu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 6 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2023 15 minut temu, surfing napisał: CANYON LUX CF 9.9 , facet płakał jak kupował elektryka ok https://katalog.bikeworld.pl/2014/web/produkt/rowery/mtb_29er_full/canyon/38251/lux_cf_9_9_team Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 6 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2023 CF 9.9 SL na Shimano XTR 2x11 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 6 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2023 1 godzinę temu, surfing napisał: CF 9.9 SL na Shimano XTR 2x11 Porządna maszyna. pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 6 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2023 Tak mi wyszło… choć niezupełnie… Trasa z Szklarska Poręba 17 do Kořenov Trasa 52 km • 3:48 godz. https://mapy.cz/s/hetecobepu gpx załączyć nie można nie ma rozszerzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 6 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2023 (edytowane) Ja mam poprzednika https://www.stevensbikes.eu/2018/index.php?bik_id=47&cou=IT&lang=sv_SE ładnie się układa, bo w garażu też Jazz tylko Honda nie Stevens... choć u mnie bez amora... sztywniuteńko, jak rap ze stolycy... Mazowsza Elo mordy To jest Warszawa Rap ze stolicy Cały czas sztywniutko [Refren: Agata RFN] Karma wraca do nich, odpłaca powoli Prawda nas wyzwoli, prawda boli Edytowane 6 Październik 2023 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 6 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2023 2 godziny temu, surfing napisał: CF 9.9 SL na Shimano XTR 2x11 Co to się porobiło. U mnie Continental. Wulkaniści polecają Vredestein... kiedyś przy Odrze stało zaparkowane takie auto z dizajnerskimi Vredestein Giugiaro https://autofakty.pl/opony/designerska-opona/ piękna sprawa aż musiałem doczytać kto zacz wszak ikona https://pl.wikipedia.org/wiki/Giorgetto_Giugiaro sorry za off top ale mi się skojarzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 6 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2023 10 godzin temu, surfing napisał: Turbacz MTB 55km, 2144m w górę. Mapy.cz Obidowa, Stare Wierchy, Tak właśnie wygląda dobra relacja. I od razu są lajki. Ależ masz dużo siły. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 7 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2023 Dziś wzgórza trzebnickie… a tam Raf… 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2023 To mapka jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2023 (edytowane) Gpx https://www.skiforum.pl/applications/core/interface/file/attachment.php?id=8674&key=91b760fffec110ed45a358e5616c5f08&ct=1696744028 inspirowane przez Wujota https://dolnoslaskakrainarowerowa.pl/747-zmigrod-top5-trzebnicka-petla-rowerowa-wzgorza-trzebnickie Edytowane 8 Październik 2023 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2023 Doliną Bobru Janowice Jelenia potem PKP. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2023 Mapka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 9 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2023 Przedsezonowa inspekcja Szyndzielnia i zjazd Rock N Rollą mapy.cz Droga od schroniska na Szyndzielni wygładzona, nartostrada na Dębowiec - poprawiono nawierzchnię w kilku miejscach, w zimą nie powinno być niespodzianek pod śniegiem. Kozia Góra 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 10 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2023 U mnie inspekcja w Boudzie pod Snezkou, rowerem, a dalej z buta do Dul Kovarni i z powrotem, teraz biesiada... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 10 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2023 (edytowane) Parking jest przy polskiej ścianie, stad tabliczka, nasi ja budowali w starych czasach... jeszcze mnie na świecie nie było. No dobrze nie samym jadłem człek... a winem. News dnia otwarta s3 z kamiennej do Lubawki choć ja tylko kawałek i na Okraj. Fotki inne z drogi ale nie s3 bo z iPada, z aparatu wkrótce update. Edytowane 10 Październik 2023 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 10 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2023 Teraz pieszo i s3… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 10 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2023 Jrzi już tez wie o odcinkowym pomiarze z autopsji. Wrócił ze szkolenia helikopterowego w Hradec Kralove a chyba zimą mieli lawinowe w Zwierowce w Spalenej w Tatrach. Fotki z rana nad Odrą we Wrocku oraz z s3 odcinek Kamienna-Lubawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 11 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2023 Dawno nie pisałem, dużo jeździłem. Tak na szybko, jedna z moich dzikich tras stała się oficjalną trasą MTB. Jest oznaczona. Są zjazdy i podjazdy. Ptaki odlatują. Aromatyczne pola - konopie roście. To moje lokalne jeziorko. c.d.n. p.s. Paliwa jeszcze trochę zostało. Ino pojedyncze awarie 😉. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 12 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2023 Dziś rekonesans. Ta Łódź Okręt się zowie. Zimna woda. Pływania nie polecam. To może ja pokażę… 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 13 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2023 Dziś te same okolice. Jaką drogę wybrać. Dróg tyle…jako rzekł Himilsbach… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 13 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2023 Nie wiedziałem o rzece Bobrówka. Rzeki konta star. 2:1. Kiedyś okazała się Rawka za głęboka. Przepłynąć się tylko dało. A gdzie rower? Tak czy owak niezła terenowa jazda z bliskim spotkaniem z lochą i młodymi… potem pchanie przez bagna, bywa… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi