mysiauek Napisano 9 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2020 Środek aglomeracji śląskiej w przedpołudnie Pora na lody 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2020 (edytowane) Środek aglomeracji śląskiej w przedpołudnie Edytowane 9 Maj 2020 przez mysiauek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2020 (edytowane) Środek aglomeracji śląskiej w przedpołudnie Coś narciarskiego? Edytowane 9 Maj 2020 przez mysiauek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2020 Duży komar 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2020 Lody, lody dużo lodów! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2020 Żyrafa i pora na zupę do domu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek~ Napisano 9 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2020 2 godziny temu, mysiauek napisał: Środek aglomeracji śląskiej w przedpołudnie Dlaczego nie ma ludzi na ulicach? Przecież jest ładna pogoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 9 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2020 Park Sląski-mieszkałem kiedyś w pobliżu.Fajne miejsce na rekreację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2020 38 minut temu, lu5asz napisał: Park Sląski-mieszkałem kiedyś w pobliżu.Fajne miejsce na rekreację. Tam można całe życie spędzić 57 minut temu, waldek~ napisał: Dlaczego nie ma ludzi na ulicach? Przecież jest ładna pogoda? Wcześnie dosyć było, plus zdjęcie tak wyszło. Ścieżki rowerowe pełne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 9 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2020 Trochę się pokręciłem po okolicy.🚴♂️ 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 9 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2020 7 godzin temu, waldek~ napisał: Dlaczego nie ma ludzi na ulicach? Przecież jest ładna pogoda? Leczą kaca po piątkowych grillach :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 9 Maj 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2020 100 kilometrów i 1345 metrów przewyższenia... Dzisiaj, a właściwie wczoraj popełniliśmy kilka górek w Górach Świętokrzyskich. Pedałowały na trasie dwie Panie... 😮 I generalnie było nas dwie pary Paula i jej nowa, "Pszczółkowa" stylówka Cały trip, więcej zdjęć i opisów znajdziecie pod poniższym linkiem, na moim blogu Serdecznie zapraszam. marboru 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 10 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2020 Wczorajszy Szczyrk na przedłużonej sezonówce. Ale żeby tak ludzie przestrzegali odstępów w kolejce i zakładali maseczki lub bandanki to nie powiem. 20200509_142151.mp4 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 10 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2020 Objazdówka robiona -międzylądowanie, ciepło jak cholera☺️ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 10 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2020 (edytowane) Trochę pojezdzilem po okolicy. W lesie jest juz ładnie, zazielenolo się. Widziałem węża pływającego w wodzie. Był to co prawda zaskroniec, to jaszczurka beznoga, ale ciało ma jak wąż. Bobra nie zauważyłem. Jeździłem po ścieżkach i drogach surowych, ok 10 km tylko po asfalcie. Szkoda ze kolejek waskotorowych juz nie ma. Pamiętam jak po torach ze zdjęć jeździły pociągi towarowe i osobowe. Była to atrakcja je spotkac kiedy ganialem za młodu po lasach. Wyobraźcie sobie, że takimi kolejkami można było dojechać np z Ilzy pod Kielce wzdluz Lysogor. A może i dalej. W lasach są jeszcze ślady dawnych torowisk. Załączam parę zdjęć z wycieczki. Edytowane 10 Maj 2020 przez Bumer 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2020 Pierwsza relacja, krótka, nowej forumowiczki. Nad Nickiem jeszcze myślimy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2020 Zakamarki Parku Śląskiego 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 10 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2020 30 minut temu, mysiauek napisał: Zakamarki Parku Śląskiego dzięki wielkie - ten PARK to moje dzieciństwo i wczesna młodość, mieszkałem niedaleko boiska GKS, kopałem bala z trampkarzami, stawiałem tam pierwsze kroki narciarskie szusując z korony stadionu śląskiego, mieliśmy z kumplami swoje dziury w płocie do ZOO, Wesołego Miasteczka i na Fale 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2020 41 minut temu, Jeeb napisał: dzięki wielkie - ten PARK to moje dzieciństwo i wczesna młodość, mieszkałem niedaleko boiska GKS, kopałem bala z trampkarzami, stawiałem tam pierwsze kroki narciarskie szusując z korony stadionu śląskiego, mieliśmy z kumplami swoje dziury w płocie do ZOO, Wesołego Miasteczka i na Fale Nie ma za co Postaram się wrzucać jeszcze przy dobrej pogodzie. My jesteśmy z części już za Ruchem a ja kocham tylko Zagłębie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 10 Maj 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2020 Po wczorajszej wyrypie w świętokrzyskiem, dzisiaj powrót na mazowieckie szosy. Skromne 50 kilometrów i sesja zdjęciowa w Bardzicach...wiem, wiem było na forum masa moich zdjęć z tego miejsca - my je po prostu kochamy Paula: Klimat miejsca, to masa drewnianych rzeźb ze świętymi. Nasze konie Kościółek w pełnej krasie I za kościółkiem W naszej okolicy jest to najpiękniejsza budowla sakralna Tylko 10 km od naszego domu Paula przy bramie północnej: Pszczółki Przerwa na moście Wiosna jest piękna! Z kolarskim pozdrowieniem marboru i Paula 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2020 W dniu 9.05.2020 o 16:44, tomi33 napisał: Trochę się pokręciłem po okolicy.🚴♂️ Cześć Na trzecim zdjęciu to tzw. Pieninki w Kobylańskiej? Bo Bramę Karkowska to kojarzy każdy. Fajne masz te rejony po raz kolejny zazdrośnie powiem. Cóż ja z piłą po drzewach cały weekend ale tez bardzo fajnie było. Pozdrowienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2020 (edytowane) Cześć Taką mogę Wam przesłać wiosenną jabłoń: Pozdrowienia serdeczne Edytowane 11 Maj 2020 przez Mitek 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 11 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2020 Kilka fotek z wczorajszej objazdówki jeziora Gardno☺️, pozdrawiam🚴♂️ 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 11 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2020 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Taką mogę Wam przesłać wiosenną jabłoń: Pozdrowienia serdeczne To jabłoń jest? To jest "Bartek" wśród jabłoni. To ona może dawała przed wojna próbki aby zrobić "idareta" czy "galę". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 11 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2020 2 godziny temu, MAIKEL 1977 napisał: Kilka fotek z wczorajszej objazdówki jeziora Gardno☺️, pozdrawiam🚴♂️ Tyle szuwarów na zdjęciach! Widac do ty pory ni mioł kto podpolić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi