surfing Napisano 5 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2023 (edytowane) Poprawny link do szczegółów trasy Wokół Doliny Wisły 51km https://www.skionline.pl/forum/topic/16822-rowerowe-eskapady-relacje/?do=findComment&comment=392681 Edytowane 5 Wrzesień 2023 przez surfing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 5 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2023 W dniu 2.09.2023 o 23:04, Lexi napisał: Daj znać - stawiam drugie piwo bo też mieszkam blisko …..(jak sie wybierasz do Ice to nie bierz miejsc w pierwszych rzędach). Obu? Mnie też? pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 6 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2023 Dziś Wydmy Lubiatowskie. Wczoraj Debki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2023 14 godzin temu, marekbtl napisał: Obu? Mnie też? pozdrawiam Postawiłeś kawę w Czernichowie więc zagryze zęby i jakoś się przemoge.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 6 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2023 Dziś Wydmy Lubiatowskie. Wczoraj Debki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 7 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2023 No to Stilo… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 7 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2023 2 godziny temu, sstar napisał: No to Stilo… / Złotoborowik wysmukły , napisz coś więcej o tym inwazyjnym grzybie - jak z obróbką i przechowywaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2023 6 godzin temu, lika napisał: Złotoborowik wysmukły , napisz coś więcej o tym inwazyjnym grzybie - jak z obróbką i przechowywaniem? Kapelusze suszone. Nóżki co sobie życzysz, może być marynata. Niestety zdominował naszego. Tu nad morzem. A mniej aromatyczny jest. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2023 A tu sól i ocet… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2023 Powrót ńiestety... S6 piękna, A1 jak zawsze, obwodnica zwolnienie... ktoś się walnął w przeciwna strone... wiec hamują popatrzeć i zorientować się skad te światła...i wozy strażackie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2023 (edytowane) R10 polecam. A warto zajrzeć na plaże: Cebulowo, Karwieńskie Błota, Wierzchucino, Slajszewo, Stilo, Leba w strone wydm, mogę podać numerki... wasze zdrowie... Edytowane 8 Wrzesień 2023 przez sstar Popr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2023 Zaczynamy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 9 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2023 2 godziny temu, grimson napisał: Zaczynamy: Ja już skończyłem... pojechałem rowerem... po auto do loftów... tak to jest jak się mieszka w slumsach... wczoraj na spacerze załapaliśmy się na Ksiezym Młynie na ślub w plenerze w restauracji Fatamorgana a dokładniej na zewnątrz w stylu retro wszyscy poubierani i takiż film, były smyczki i flet... swietny aranż dobra promocja dla niezdecydowanych, cywilnie... ps kończąc poprzedni post wasze zdrowie uzupełnijcie elektrolity na spacerach i rowerze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2023 Już w domu, relacja niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2023 Dziś zrealizowany jeden z celów rowerowych w tym sezonie. Będzie tez narciarsko, ale po kolei. Celem jest wzgórze Balczyna koło Ostrzeszowa w Wielkopolsce, 278m non. Ostatnio pojechałem tam rowerem jak miałem 14 lat i wróciłem bez zmęczenia, wiec po 29 latach czas na powtórkę xD. Ostatnio było więcej biegania jak roweru, wiec w momencie wyjazdu o 5.40 rano był dreszcz emocji. Balczyna to jedno z wyższych wzgórz w okolicy, polodowcowe. https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Bałczyna_(Wzgórza_Ostrzeszowskie) W 2006r grupa lokalnych zapaleńców rozstawiła tam tyczki i zorganizowała zawody narciarskie. Kierunek w którym zjeżdżali zarósł już krzaczorami btw. https://dziejeostrzeszowa.pl/fb1a970b/zdjecie/2419/ Sama trasa była Ok, rano pusto i zimno, 14 st na plusie. W lasach jeszcze chłodniej. Powoli robiło się cieplej i o to chodziło, bo dłonie i kolana (jechałem w soft shell i krótkich spodenkach) swoje wymarzły. Dojazd na miejsce, lekka „wspinaczka” z przewyższeniem około 30m i pojawił się pusty o tej porze szczyt. Widoki zacne, przy dobrej pogodzie widać na ponad 100km. Dziś było gorzej, bo były mgły. Powrot do domu z obolałym tyłkiem (przerwa na rowerze) ale z bananem na gębie. W czasie wyjazdu weszło 2l płynów, 6 antybatonow i jeden wafelek. 71km zaliczone. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 9 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2023 25 minut temu, grimson napisał: Dziś zrealizowany jeden z celów rowerowych w tym sezonie. Będzie tez narciarsko, ale po kolei. Celem jest wzgórze Balczyna koło Ostrzeszowa w Wielkopolsce, 278m non. Ostatnio pojechałem tam rowerem jak miałem 14 lat i wróciłem bez zmęczenia, wiec po 29 latach czas na powtórkę xD. Ostatnio było więcej biegania jak roweru, wiec w momencie wyjazdu o 5.40 rano był dreszcz emocji. Balczyna to jedno z wyższych wzgórz w okolicy, polodowcowe. https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Bałczyna_(Wzgórza_Ostrzeszowskie) W 2006r grupa lokalnych zapaleńców rozstawiła tam tyczki i zorganizowała zawody narciarskie. Kierunek w którym zjeżdżali zarósł już krzaczorami btw. https://dziejeostrzeszowa.pl/fb1a970b/zdjecie/2419/ Sama trasa była Ok, rano pusto i zimno, 14 st na plusie. W lasach jeszcze chłodniej. Powoli robiło się cieplej i o to chodziło, bo dłonie i kolana (jechałem w soft shell i krótkich spodenkach) swoje wymarzły. Dojazd na miejsce, lekka „wspinaczka” z przewyższeniem około 30m i pojawił się pusty o tej porze szczyt. Widoki zacne, przy dobrej pogodzie widać na ponad 100km. Dziś było gorzej, bo były mgły. Powrot do domu z obolałym tyłkiem (przerwa na rowerze) ale z bananem na gębie. W czasie wyjazdu weszło 2l płynów, 6 antybatonow i jeden wafelek. 71km zaliczone. A propos antybatonow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 13 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2023 Tym razem w koło komina… plus wspomnień czar… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 13 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2023 (edytowane) Ok,niech stracę i wrzucę parę fotek 😉 Edytowane 13 Wrzesień 2023 przez artix 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 13 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2023 W dniu 1.09.2023 o 14:09, cyniczny napisał: Znak jak najbardziej przydatny, bo przynajmniej warto zwolnić. Zwłaszcza, że za zakrętem kończy się nawierzchnia betonowa nagłym uskokiem, co przy 30% nachyleniu może znacznie ułatwić OTB. W zeszłym roku, córka rowerem nie zjechała, konno zjechała bez namysłu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 14 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2023 Tym razem w koło komina… komin ten sam… rower i tło inne nieco… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 15 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2023 Komin skierniewicki a tu Święto Kwiatów od jutra zapraszamy… dziś rap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 16 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2023 Wieczorem było lepiej… a tymczasem Rydwan, Zalew i takie tam… piękna ta skierniewicka i łowicka ziemia… IMG_1522.mov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 17 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2023 A to tak wspomnieniowo… grzybki marynowane palce lizać nóżki rozpływają się w ustach… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2023 Dobry, ja mam małą prośbę daldalibyscie radę opisywać zdjęcia tzn gdzie zostały zrobione? Chociażby miasto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 18 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2023 W dniu 13.09.2023 o 12:48, artix napisał: Ok,niech stracę i wrzucę parę fotek Cześć Artix mógłbyś napisać coś więcej bo widać po zdjęciach,że wyprawa 🚴♀️ bardzo ciekawa 👏 Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi