Annaa Napisano 16 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2020 12 minut temu, tanova napisał: trzyma się, przewiewa ale nie rozwiewa i można w tym oddychać. A zamiast kasku pasowałby do tej stylizacji wiatr we włosach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 16 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2020 4 minuty temu, Annaa napisał: A zamiast kasku pasowałby do tej stylizacji wiatr we włosach Musi wystarczyć wiosna w sercu 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 16 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2020 Koniec wygłupów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 17 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2020 13 godzin temu, marcinn napisał: A gdzie była kontrol ,na kartoflisku prawie że,staram się omijać główne drogi żeby trochę spokoju było a tu takie niespodzianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 18 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2020 Jedzie ktoś na Zwifcie "Wyścig z pokoju" z Kwiatkowskim, Baranowskim i spółką? Na Eurosporcie transmitują. Gdybym miał już tego Fluxa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 18 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2020 Oglądało się to świetnie! Rywalizacja była ostra, chociaż wiadomo, że to tylko zabawa. Zazdroszczę tym, którzy jechali. Chyba jednak Flux pyknie już latem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 18 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2020 dzięki za cynk, super to wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 18 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2020 47 minut temu, christof napisał: dzięki za cynk, super to wyglądało Mają to robić cyklicznie. A i niezależnie od TV gwiazdy kolarstwa zapraszają na wspólne treningi w wirtualnym świecie. Trening w świecie wirtualnym, ale pot prawdziwy. Jeżeli ktoś nie lubi rywalizacji, wtedy można pojeździć samotnie. Jednak jest to wspaniała zabawka. Aż chce się uderzyć w szosę. Ale w masce? Bez sensu na szosie w masce - a bez maski zaraz wypatrzą. Napompuję przynajmniej koła do 8 bar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 18 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2020 2 godziny temu, WojtekM napisał: Jedzie ktoś na Zwifcie "Wyścig z pokoju" z Kwiatkowskim, Baranowskim i spółką? Na Eurosporcie transmitują. Gdybym miał już tego Fluxa .... O w mordę - nie zwróciłem uwagi na to, ze jest coś takiego. Właśnie rozkładam trenażer na tarasie żeby godzinkę po-zwiftowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 18 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2020 19 minut temu, Cosworth240 napisał: O w mordę - nie zwróciłem uwagi na to, ze jest coś takiego. Właśnie rozkładam trenażer na tarasie żeby godzinkę po-zwiftowac. Tu masz trzy filmiki z wyścigu: https://eurosport.tvn24.pl/kolarstwo,129/wyscig-z-pokoju-wirtualne-sciganie-kolarzy-w-eurosporcie-na-starcie-michal-kwiatkowski-matteo-trentin-i-dariusz-baranowski,1013174.html?fbclid=IwAR3oYpgloZbceMpBEMPLhftwKOgTOZQllf8j2nm8XU4ZAib6x8OiYDFORjM W trzecim filmiku męczy Darek Baranowski - w sumie niedługo po starcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 18 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2020 W dniu 16.04.2020 o 23:09, MAIKEL 1977 napisał: Koniec wygłupów Dawno się tak nie cieszyłem z poniedziałku. Znając życie teraz będzie padać przez miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 18 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2020 nie znam sie na tym Zwifcie ale brakowało aby komentatorzy mieli podgląd do aktualnych pozycji i statystyk zawodników. Ta informacja by bardzo uatrakcyjniła taką relacje. Bo teraz to musieli polegać tylko na informacji od Baranowskiego kto go mija 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 18 Kwiecień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2020 Kwarantanna daje się nam wszystkim we znaki w tym roku Dla zdrowia psychicznego i jednocześnie na zakupy Troszkę kręcę...ale niestety większość tej aktywności jest domowa. Dzisiaj na Mazowszu piękne słoneczko i w miarę ciepło. Trzeba było to wykorzystać Wiosna 2020 - tradycyjna fotka przy magnolii: Płasko... Na drogach lokalnych sporadycznie pojawiają się samochody. Klimaty... Debiut i jazda z "kominem" po raz pierwszy zaliczona. Komin rodem z Karyntii 44 km nakręcone i zaraz człowiek lepiej się czuje po takiej przepustce Pozdrowienia dla wszystkich Rowerzystów. marboru 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 18 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2020 Godzinę temu, christof napisał: nie znam sie na tym Zwifcie ale brakowało aby komentatorzy mieli podgląd do aktualnych pozycji i statystyk zawodników. Ta informacja by bardzo uatrakcyjniła taką relacje. Bo teraz to musieli polegać tylko na informacji od Baranowskiego kto go mija Z czasem pewnie transmisje będą lepiej realizowane, bo myślę, że .... będą niezależnie od wirusa (szczególnie zimą, kiedy nie ma wyścigów szosowych). Sądzę, że firmy "zwietrzyły" biznes. Zwift, który żyje z abonamentu, producenci trenażerów itp. Wyobrażam sobie, że firmy działające w tym sektorze będą nawet opłacały zawodników, aby brali udział w takich wyścigach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 18 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2020 5 godzin temu, tankowiec napisał: Znając życie teraz będzie padać przez miesiąc. Prognozy wyglądają b.dobrze w końcu rodzinnie można będzie tędy śmigać....... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 18 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2020 A ja dzisiaj trafiłam na kałuże i podtopione łąki - ale nie wina deszczu, którego nie było kilka tygodni, lecz wiatru, który wepchnął wodę z Roztoki Odrzańskiej wgłąb lądu i małej rzeczki, wzdłuż której jechałam: Sakwa wypełniona niezbędnymi do życia zakupami, tylko trochę zabłądziłam w powrotnej drodze : 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 18 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2020 (edytowane) 7 godzin temu, tankowiec napisał: Znając życie teraz będzie padać przez miesiąc. Oby się spełniło i spadł deszcz i popadał przynajmniej tydzień, bo zaczyna się robić nieciekawie, zawsze trochę ratował sytuację śnieg w górach teraz nie ma nawet tego. Edytowane 18 Kwiecień 2020 przez surfing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 18 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2020 Ponieważ formalnie do poniedziałku należy kręcić w domu, tym razem zaliczyłem na Zwift 50 km w Richmond. Nie powiem - trochę boli mnie po tym wszystkim tyłek, bo albo muszę w końcu zrobić sobie ten bike fitting albo zmienić siodełko. O ile na trasie jest OK, o tyle na trenażerze jest gorzej - rower wpięty na sztywno, człowiek prawie cały czas w tej samej pozycji - i jakikolwiek mankament wychodzi jak pod lupą. Na tarasie rozlokowała się także moja córka, która równolegle do mnie postanowiła poćwiczyć trochę na rolkach. Było dzisiaj więc mocno sportowo na naszym tarasie: 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolorowy Napisano 18 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2020 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 18 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2020 Tak trochę koło domu: Sufrganiec w drodze do kamieniołomu Górki Sczukowskie kamieniołom w trakcie "zagłady" Bobrza Góra Stokowa 😲 - lubię tam fajny OES Góra Brusznia widok z Bruszni zabawki dla małych i dużych Pasmo Posłowickie (od poniedziałku... 😜) Pasmo Zgórskie (też od poniedziałku... 😜) 14 dzień udany wielce 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2020 11 godzin temu, Cosworth240 napisał: Ponieważ formalnie do poniedziałku należy kręcić w domu, tym razem zaliczyłem na Zwift 50 km w Richmond. Nie powiem - trochę boli mnie po tym wszystkim tyłek, bo albo muszę w końcu zrobić sobie ten bike fitting albo zmienić siodełko. O ile na trasie jest OK, o tyle na trenażerze jest gorzej - rower wpięty na sztywno, człowiek prawie cały czas w tej samej pozycji - i jakikolwiek mankament wychodzi jak pod lupą. Na tarasie rozlokowała się także moja córka, która równolegle do mnie postanowiła poćwiczyć trochę na rolkach. Było dzisiaj więc mocno sportowo na naszym tarasie: Cześć To raczej kwestia małej ilości jazdy. Pamiętam ten ból tyłka bo rowerze na początku sezonu. Odkąd jeżdżę praktycznie bez przerwy nie zaznałem bólu nawet po trasach po 150km i więcej. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 19 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2020 Ostatni dzień nielegalnej jazdy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 19 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2020 U mnie dużo gorsza pogoda ,w porównaniu do zdjęcia powyżej.Ostatni dzień nielegalnej jazdy(jakoś tak z lekkim dreszczykiem się jeździ,zatrzymają czy nie...) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 19 Kwiecień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2020 (edytowane) Dzisiaj zmobilizowałem do "nielegala" Paulę Do tej pory raczej się bała... Łącznie zrobiliśmy 56 km w dość mocnym tempie. Wiatr był dzisiaj potężny. Przy bocznym i z wiatrem było pięknie. Na jednym z segmentów na Stravie moja Pani dzisiaj zrobiła na 145 Kolarzy (podjazd) 5 wynik 😮 WOW Średnia na odcinku 1,5 km jaką uzyskała, to 46,6 km/h. Ja na tym fragmencie byłem gorszy o sekundę Ma Dziewczyna nogę Również obowiązkowe w sezonie, na wiosnę zdjęcie przy magnolii... ...zwróćcie uwagę na czadową chustę jaką sobie sprawiła 😮 Pozdrowienia serdecznie dla forumowiczy od mojej Kolarki Edytowane 19 Kwiecień 2020 przez marboru 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 19 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2020 Przez łąki i pola:) .... byle do jutra. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi