tomi33 Napisano 7 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2020 4 godziny temu, tanova napisał: , a nie zmaganie się z deszczem i wiatrem na dworze. , a u nas na polu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolorowy Napisano 8 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2020 Dziś wjechał teren leśny, delikatny rozjazd na relaksie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 9 Kwiecień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2020 (edytowane) Szosowcy w dzisiejszych czasach... Brawurowa akcja Policji 😲 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=345960109705857&id=100028756123576 Warto obejrzeć. Pytanie czemu aż trzy patrole ścigał tego kolarza? 🤔 Pewnie jakiś poważny przestępca? 😉 Edytowane 9 Kwiecień 2020 przez marboru 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 9 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2020 3 godziny temu, marboru napisał: Szosowcy w dzisiejszych czasach... Brawurowa akcja Policji 😲 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=345960109705857&id=100028756123576 Warto obejrzeć. Pytanie czemu aż trzy patrole ścigał tego kolarza? 🤔 Pewnie jakiś poważny przestępca? 😉 Poszukiwany listem gończym w Unii Europejskiej. Ja już w akcie desperacji jeżdżę do pracy i z powrotem na rowerze,co prawda droga powrotna lekko mi się wydłuża ale coś trzeba pojeździć. PS. pisze w desperacji bo normalnie bym wrócił do domu i katował się w lesie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 Wczoraj jak zwykle trasa na legalu - bo jak zawsze ważny cel podróży, trasa po gminie w której nikt nie choruje na koronowirusa co wcale nie znaczy że ludzie tutaj nie umierają. Ku pamięci Ś.P. Jacka lat 32 który kręcił na ostrym kole, a przez ostatni rok dzielnie walczył z ciężką chorobą.... Krzyż wysoki na 31,5m stoi na wzniesieniu 303m 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 11 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2020 (edytowane) A ja wczoraj wieczorem pokręciłem trochę po Tyrolu, jako że Zwift wczoraj oferował możliwość pojeżdżenia w okolicach Innsbrucka: A to wszystko na full legalu bez wychodzenia z ogródka: Edytowane 11 Kwiecień 2020 przez Cosworth240 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 11 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2020 Dzisiaj 30 km w nierealnej scenerii , pusto na drogach i cicho, do tego brak wiatru i bezchmurne niebo przy zachodzącym słońcu. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 11 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2020 Ja dziś miałem odpuścić ale koło 18.00 nie wytrzymałem hehe 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2020 (edytowane) Cześć Piękno rowerowych krajobrazów. Wczoraj .. koło 18,00: Pozdrowienia Edytowane 12 Kwiecień 2020 przez Mitek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 12 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2020 3 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Piękno rowerowych krajobrazów. Wczoraj .. koło 18,00: Pozdrowienia To chyba kolej nadwiślańska, Bródno? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2020 (edytowane) 51 minut temu, Annaa napisał: To chyba kolej nadwiślańska, Bródno? Cześć Wcale tam nie jest Bródno. Wręcz przeciwnie czyściutko, wagoniki umyte, ładnie poustawiane w rządki. Pozdrowienia Edytowane 12 Kwiecień 2020 przez Mitek 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 12 Kwiecień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2020 @Mitek Ty zrobiłeś zdjęcie do relacji na forum? WOW 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2020 (edytowane) Cześć A bo już mnie wkurzyły te wyciućkane krajobraziki. Drzewka, skały, góry itd. Tu jest prawdziwe życie i prawdziwe piękno. Pozdrowienia (Ewka robiła a jak się zatrzymałem to telefon mi wypadł i wiesz...:) ) Edytowane 12 Kwiecień 2020 przez Mitek 1 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 12 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2020 4 godziny temu, marboru napisał: @Mitek Ty zrobiłeś zdjęcie do relacji na forum? WOW Super w końcu się udało,tylko szkoda że pomylił wątki, bo tu jest prawdziwe życie i prawdziwe piękno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 12 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2020 Tu mam coś da Mitek , przy okazji zagadka gdzie? Podpowiedź 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 12 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2020 To kładka techniczna na Wiśle . @johnny_narciarz mieszka niedaleko. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 13 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2020 19 godzin temu, Annaa napisał: To kładka techniczna na Wiśle Brawo,kładka jest tu ale przeprawa przez nią jest na tyle uciążliwa i może potrwać długo jak trafią się osoby z drugiej strony że lepiej jechać na most w Brzeszczach. Wisła w tym miejscu wygląda bardzo niepozornie. Dzisiaj też tam przejeżdżaliśmy. Trochę dalej piękne ule. 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 13 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2020 trochę pod górkę, trochę z górki... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 14 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2020 9 godzin temu, mifilim napisał: trochę pod górkę, trochę z górki... Nieładnie Michał po parku jeździłeś samolubie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 14 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2020 7 godzin temu, MAIKEL 1977 napisał: Nieładnie Michał po parku jeździłeś samolubie Ha, ja tu las widzę na trasie przejazdu i to nie jeden - jak to tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 14 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2020 3 godziny temu, tanova napisał: Ha, ja tu las widzę na trasie przejazdu i to nie jeden - jak to tak? Czysty przypadek , nie szło ominąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 16 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2020 Kolejny powrót z pracy,nie wiem jak to jest ale zawsze coś mi się poknoci i wracam inną drogą....no i natknąłem się na kontrolę w takim miejscu że tam bym się ich nie spodziewał :). Że z pracy to na legalu no i maseczka była akurat na odpowiednim miejscu.Byle do poniedziałku.......;) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 16 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2020 A gdzie była kontrol ,na kartoflisku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 16 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2020 1 godzinę temu, tomi33 napisał: no i natknąłem się na kontrolę w takim miejscu że tam bym się ich nie spodziewał :). Gonią Cie aż się kurzy, trzeba było nie wjeżdżać zamaskowanym na lotnisko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 16 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2020 (edytowane) A ja od dzisiaj będę jeździć w takiej zasłonie, a co! Przypięłam chustę agrafkami do pasków kasku - trzyma się, przewiewa ale nie rozwiewa i można w tym oddychać. Edytowane 16 Kwiecień 2020 przez tanova 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi