Gość Napisano 22 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2018 Wczoraj Kraków już zaliczony, tym razem start z Wisły, przez Pszczynę, Oświęcim, do Krakowa, i powrót do domu, w sumie 249 km wracam o 2.30 było, warto pod Tyńcem zaliczam glebę, @johnny_narciarz Jak wy tam jechaliście po zmroku, wielki szacun, gdyby nie drzewo to bym sie sturlał ze skarpy :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2018 (edytowane) Cześć, wybieram sie na rowerowa eskapade na Podhale, 14-19 sierpnia, mam w związku z tym pytanie, jakie trasy, góry, zjazdy polecacie, oczywiście z żona grzecznie pojadę szlakiem wokół Tatr, ale chciałbym rownież pojeździć w górach, nie tylko na trasach Bialki, gdzie jeszcze można wjechać z rowerem i pojeździć po trasach i szlakach w Tatrach? Edytowane 5 Sierpień 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2018 (edytowane) Już dochodzę do siebie, pytanie altualne, kosci zrosna sie pozniej Edytowane 7 Sierpień 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2018 Na pod Hale zabieram Na 100% kask szczekowy, nawet w upal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 8 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2018 Dnia 5.08.2018 o 10:17, Sariensis napisał: rowerem i pojeździć po trasach i szlakach w Tatrach? obowiązkowo na Giewont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2018 Dnia 5.08.2018 o 10:17, Sariensis napisał: Cześć, wybieram sie na rowerowa eskapade na Podhale, 14-19 sierpnia, mam w związku z tym pytanie, jakie trasy, góry, zjazdy polecacie, oczywiście z żona grzecznie pojadę szlakiem wokół Tatr, ale chciałbym rownież pojeździć w górach, nie tylko na trasach Bialki, gdzie jeszcze można wjechać z rowerem i pojeździć po trasach i szlakach w Tatrach? Chocholowska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2018 Bede jechal wokol Tatrt wiec Na Trasie tak czy siak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2018 38 minut temu, Jeeb napisał: obowiązkowo na Giewont Lured @Jeeb leb mo peka wiec pozwol ze tym razem odpuszcze nalezna riposte. A cos rzeczowego? Mam rower gorski full suspension I wstrzas muzgu, co move przejechac bezpiecznie w takim zestawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 8 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2018 Greenvelo- Białystok-Sandomierz (plan minimum) dalej WTR do Kraków - Oświęcim Bielsko http://greenvelo.pl/plan/dbchmlcl Jutro start 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2018 WTR gładko i przyjemnie za Krakowem trochę niespodzianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2018 Z Oświęcimia WTR lepiej na Ustroń Wisła niż Bielsko,ładna trasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2018 Dzisiaj dzień odwiedzin szpitalnych, gości sie zapowiedziało ze krzeseł w cieszynskim szpital śląskim braknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 9 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2018 20 godzin temu, Sariensis napisał: A cos rzeczowego? w Tatrach zapomnij - najwyżej możesz dojechać po kocich łbach do schronisk Murowaniec, Kalatówki i Chochołowska 20 godzin temu, Sariensis napisał: muzgu w tej sprawie może tylko pomuc lekarz lub farmaceuta 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2018 (edytowane) Po kocich łbach nie moge ze wstrząsem , głowa boli ... a VeloDunajec wokół Tatr? Edytowane 9 Sierpień 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 9 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2018 (edytowane) Pamiętam że szlak do Zelenego Plesa jest uznawany jako droga rowerowa (ja takoż za wstrząsami nie przepadam, więc tylko na spostrzeżeniu poprzestałam). Na pewno można jechać rowerem Doliną Białej Wody do końca asfaltu, może to niewielki kawałek, ale miejsce zawsze przepiękne. Jeszcze zdaje można się z Popradzkiego Stawu do Szczyrbskiego Plesa i w paru miejscach w okolicach Smokowca. O, proszę, znalazłam info: http://portaltatrzanski.pl/aktywnosci/rowery/sciezki-rowerowe-w-tatrach-slowackich,286. Jeszcze m.in. Schronisko pod Szarotką, Siodełko i Dolina Koprowa. Edytowane 9 Sierpień 2018 przez Maria Dodanie informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 9 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2018 21 godzin temu, surfing napisał: Greenvelo- Białystok-Sandomierz (plan minimum) dalej WTR do Kraków - Oświęcim Bielsko http://greenvelo.pl/plan/dbchmlcl Jutro start Jak sie te torby sprawdzają w użytkowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 9 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2018 (edytowane) 47 minutes ago, Maria said: Pamiętam że szlak do Zelenego Plesa jest uznawany jako droga rowerowa (ja takoż za wstrząsami nie przepadam, więc tylko na spostrzeżeniu poprzestałam). Na pewno można jechać rowerem Doliną Białej Wody do końca asfaltu, może to niewielki kawałek, ale miejsce zawsze przepiękne. Jeszcze zdaje można się z Popradzkiego Stawu do Szczyrbskiego Plesa i w paru miejscach w okolicach Smokowca. O, proszę, znalazłam info: http://portaltatrzanski.pl/aktywnosci/rowery/sciezki-rowerowe-w-tatrach-slowackich,286. Jeszcze m.in. Schronisko pod Szarotką, Siodełko i Dolina Koprowa. Zaskoczony jestem informacją, że do Zelengo Plesa można dojechać rowerem. Może latem rzeczywiście. Ale jak jest mokro i miękko to już przy wyjściu z lasu na kosodrzewinę droga bywa zrywa przez samochód że schroniska. A dwa, byłem tam parę razy i nigdy nie widziałem roweru...ani rowerzystów. W sumie jakby się przed to można strzelić piękny zjazd z Kopskego Sedla do Tatranskiej Javoriny Edytowane 9 Sierpień 2018 przez mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 9 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2018 (edytowane) 17 minut temu, mysiauek napisał: Zaskoczony jestem informacją, że do Zelengo Plesa można dojechać rowerem. Może latem rzeczywiście. Ale jak jest mokro i miękko to już przy wyjściu z lasu na kosodrzewinę droga bywa zrywa przez samochód że schroniska. A dwa, byłem tam parę razy i nigdy nie widziałem roweru...ani rowerzystów. W sumie jakby się przed to można strzelić piękny zjazd z Kopskego Sedla do Tatranskiej Javoriny Ja też byłam zaskoczona, dlatego to zapamiętałam. Ale w każdym razie na pewno wolno, i na pewno trzeba wziąć pod uwagę możliwe warunki. Komfortowa jazda to z pewnością zresztą nigdy nie jest , ale jak ktoś lubi... Natomiast czy z Kopskiego Sedla wolno zjechać do Jaworzyny, to trzeba by sprawdzić, chyba jednak nie. Dla rowerów jest udostępniona droga w dolnej części Białej Wody, a Jaworowa chyba nie. Ale warto sprawdzić. Edytowane 9 Sierpień 2018 przez Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 9 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2018 W Jaworowej nie ma szlaku rowerowego, więc niestety taka wycieczka nie jest możliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 10 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2018 9 godzin temu, Maria napisał: niestety i całe szczęście że jest zakaz jazdy na szlakach bo szybko mielibyśmy stonkę na kółkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2018 Nie znasz sie jeeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2018 11 hours ago, Maria said: W Jaworowej nie ma szlaku rowerowego, więc niestety taka wycieczka nie jest możliwa Dlatego użyłem takiej emotki: 1 hour ago, Jeeb said: i całe szczęście że jest zakaz jazdy na szlakach bo szybko mielibyśmy stonkę na kółkach Dokładnie, a nie zdziwiłbym się jakby któryś "mondry" spróbował na enduro. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 10 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2018 31 minut temu, mysiauek napisał: enduro. albo jeszcze lepiej 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2018 ATV jest bardzo wywrotne na górskie szlaki, tym to można po pustyni s niw w górach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 10 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2018 Oj tak, wszelkie crossy i quady w górach to zaraza. Na dodatek czują się bezkarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi