h2ogo Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 1. Płeć - M 2. Wiek - 38 lat 3. Waga - 80kg 4. Wzrost - 178cm 5. Na nartach jeżdżę od 4 sezonów, 15-20 dni w sezonie 6. Moje umiejętności określam na 6 7. Moje buty to - Nordica, też do wymiany 8. Teraz jeżdżę na nartach/model - Blizzard XO5 9. Preferuję styl jazdy - ciągle się uczę, więc wszystkiego po trochu! 10. Upatrzyłem sobie narty - ROSSIGNOL 11 8 SL SLANTNOSE TPX 165 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnusDux85 Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 9. Preferuję styl jazdy - ciągle się uczę, więc wszystkiego po trochu! 10. Upatrzyłem sobie narty - ROSSIGNOL 11 8 SL SLANTNOSE TPX 165 Wszystkiego po trochu, to dlaczego akurat wybór padł na nartę z grupy SL? Nie lepiej strzelać w coś z grupy Allround? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekC Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 10. Upatrzyłem sobie narty - ROSSIGNOL 11 8 SL SLANTNOSE TPX 165 Ta 11 to znaczy model 11/12? Moim zdaniem zupełnie poprawny wybór. Zawsze będę twierdził że allaruondki są do wszystkiego i do niczego... Jeśli chcesz podnosić swoje kwalifikacje i jazdę na krawędzi szczególnie krótkim skrętem to ta narta nadaje się jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnusDux85 Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Na piewrsze kilka zjazdów na pewno będzie odpowiednia później to już męczarnia jeden kolo kiedyś mi mówił że wcisneli mu Rosoły SL WC i bardzo załował, że nie miał czegoś bardziej uniwersalnego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h2ogo Napisano 16 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Jest parcie na dalsze doskonalenie skrętu, ogólnie techniki jazdy! Najpierw nauka żeby wskoczyć na poziom 7/8, później wybór co faktycznie najbardziej lubię robić na stoku Propozycja pana ze sklepu, poparta opinią doświadczonych znajomych. I ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnusDux85 Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Jest parcie na dalsze doskonalenie skrętu, ogólnie techniki jazdy! Najpierw nauka żeby wskoczyć na poziom 7/8, później wybór co faktycznie najbardziej lubię robić na stoku Propozycja pana ze sklepu, poparta opinią doświadczonych znajomych. I ceną Kolego po 4 sezonach oceniasz swój poziom jazdy na 6 nie myśl, że równie w szybkim tempie wskoczysz na 7-8, dlatego tak sceptycznie podchodzę do tego tematu . Ta skala forumowa powinna się dzielić na 1/2 albo 1/4 od 7 wzwyż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnusDux85 Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 10. Upatrzyłem sobie narty - ROSSIGNOL 11 8 SL SLANTNOSE TPX 165 Ta 11 to znaczy model 11/12? Moim zdaniem zupełnie poprawny wybór. Zawsze będę twierdził że allaruondki są do wszystkiego i do niczego... Jeśli chcesz podnosić swoje kwalifikacje i jazdę na krawędzi szczególnie krótkim skrętem to ta narta nadaje się jak najbardziej. Poziom 10 zobowiązuje tutaj nie ma miejsce na narty uniwersalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h2ogo Napisano 16 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Kolego po 4 sezonach oceniasz swój poziom jazdy na 6 nie myśl, że równie w szybkim tempie wskoczysz na 7-8... Nie myślę, chyba się nawet nad tym nie zastanawiałem! A z drugiej strony, "impossible is nothing" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi